Fredagar är bra...

... på vissa sätt kanske.

Det som är bra med fredagar är att ha en hel helg framför sig, sova och mysa. Jag menar, hur skönt är inte de. Det dåliga är; långa skoldar varje fredag, går till halv 4a.. Hur normalt är det på en fredag, vavava? Ljud och rörlig bild gör saken inge bättre. Eftersom dom helt enkelt inte är mina favorit ämnen.

Det som varit bra idag är; vi kommit igång med att filma. Det kanske till och med att det blivit bra det som vi hunnit. Fått ihop en massa folk som kunnat medverka och dom har varit super duktiga. Ida har filmat riktigt bra osv. blabla. Kortfattat så har allt gått jätte bra.  

Nu kommer jag dock till det skit dåliga, sämsta, suraste och fruktansvärda som lyder så här; vi har glömt att ställa in skärpan på allt som vi filmat, alla scener, allt. Detta kommer vi just på när vi så gott som är klar för dagen och ska avsluta. Så allt allt vi fått ihop idag är nog oanvändbart. Surare kan det verkligen inte bli. Så till veckan blir en vecka, då emma och hennes grupp säkert kommer få jobba över. Inte bara en dag utan exakt alla dagar. Hur deprimerande låter inte det? Det är bara att gilla läget och försöka hoppas på det bästa. Lite tur kan man väl få ha ibland och hoppas vi har det den här gången. Det stora problemet, om vi skulle vara tvungen att göra om, är att vi inte har nog med medverkande. Men iofs så kan man inte ta ut nå i förskott, det här kommer säkert bli perfekt. Lite positiv ska man ändå vara. Har en bra grupp att arbeta med så, lite glömska dock :)

Någon frivillig som kan ställa upp?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback