- Snart inviger vi det nya året.

Fy fan så det blåser. Tänk om det blåser så här ikväll, då blir det väl inga raketer? Hmm... Jag menar, vad är nyår utan raketer?! Nada! Nåja, får bli som det blir. Nu ska jag roa mig med att plocka mina små ögonbryn. Ser ut som en varulv :o Hallelujah.

- Bara för att jag tycker vitlök är gott?

Smart jag är då?!

Har suttit och tryckt i mig typ tio vitlöksklyftor eller kanske var det mer, vilket leder till att man stinker som en skunk och inte kan vistas bland annat folk. Om man nu gör det, ja, då svimmar dom eller kräks på en. Kul... Och speciellt då det är nyårsafton och allt imorgon. Hoppas att mina kära vitlökar försvunnit under min skönhets sömn. Så att jag i alla fall kan lukta gott?

- Snart är året slut!

Imorgon är det nyår (satans vad det här året har gått snabbt!) och för ovanlighetens skull så är jag inte det minsta stressad. Inte över någonting alls! Känns underbart att ha hunnit fixat klart allt i god tid: Klänning, skor, dricka, plats samt ett gott sällskap att inviga det nya året med. Så idag ska jag och N passa på att fara iväg till Kalix för att simma en eller två timmar.

- Till något roligare?

Paoulo Roberto (tillsammans med sin bok) ska få mig att bli en muskulös, ståtlig och vacker kvinna!
Det har han allt lovat, så det så.


Hoppas jag?

- Dik-dikantiloper!

Jag råkade hamna på en natur kanal tidigare idag, jag blev fast och kunde knappt sluta se. Vad är detta för varelser!?

"Dik-dikantiloper (Madoqua) är små, graciösa och finlemmade djur som tillhör familjen dvärgantiloper eller gasellantiloperKirks dik-dik och den kan komma upp i en vikt på ungefär 7 kilo och ha en mankhöjd på runt 45 centimeter. som de också kallas. Honan hos dik-dikarna är ovanligt nog större än hanen. De har stora öron, långa halsar och ofta en hårtuss på huvudet. Mycket små horn, mellan 3 till 7 centimeter långa och små svansar.

Man hittar dik-dikarna främst i östra Afrika där de håller till på träd- och busksavanner. De är djur som behöver bra skydd emot rovdjur så de brukar inte ofta bege sig ut på de öppna savannerna. Deras diet består av skott, knoppar och blommor. De lever i par med ett revir på ungefär 12 hektar."

Ja, dom låter som helt vanlig antiloper. Men icket sa nicket. Jag tycker dom är skit läskiga och det är bara synd att jag inte hittade någon video-snutt så att ni kunde få se dom. Hmm, värdelöst inlägg och jag vet deet. 


- Jag är seg och omotiverad!

"Nu är glada julen slut, slut..... tralalalalalaaa" - Typ så går låten antar jag.

Jag ber så mycket om ursäkt till er som saknat mig, om det finns några? Har haft fullt upp, nästan i alla fall. Det har varit julmat hit och julmat dit. Nästan så att julskinkan och köttbullarna kommer upp genom öronen. Och jag har varit lat och svullat framför tv-apparaterna tillsammans med en massa julgodis. Det har varit bra, men nu får det vara nog och det betyder att vardagen måste få komma tillbaka.

                                   -   Det vill säga mitt data-nötande.

Julen kom och gick, poff sa det och så var det över. Lika deppigt varje år må jag säga. Jag älskar ju julen! Nåja, jultomten kom och med en massa fina klappar åt mig. Mer än nöjd är jag! I paketen fanns det bland annat: Mobiltelefon, två klänningar från ASOS, pengar, träna en kvart om dagen med Paulo Roberto (en bok alltså), hudvård och smik, samt en massa annat gott i nam nam. Supert!

Den där boken med Paulo Roberto - den tycker jag alla människor borde ha hemma i sina bokhyllor. Inte bar för att stå där och se fina ut, utan också för att användas. Jag tipsar dig, som är lite som mig (LÄS LAT), att skaffa denna tränings bok. Även om du är lat så orkar du träna en kvart om dagen, typ. Äh, jag kan inte förklara. Den är super bra helt enkelt!

"Visst kan du komma i form utan att helt lägga om ditt liv. Paolo Roberto visar att en kvart om dagen är allt du behöver för att komma i toppform. Paolo presenterar här mer än 50 effektiva övningar där du använder den egna kroppen som motstånd. Du kan därmed utföra dem var och när som helst. I boken finns åtta kompletta "kvartar" för alla nivåer så att du kan utmana dig själv och ständigt utvecklas oavsett hur tränad du är i dag."

Nu när julen är slut är det bara ladda inför nyår.
Det ska då iaf jag och Marie göra!

- Julafton!

Ville bara säga god jul till alla underbara!

GOD JUL!

- Nu är det nästan klart!

Nu är julklappen till mormor och morfar kirrad, likadant gäller bingolotternar. Allt är klart och betalt, som man brukar säga. Nä, men skönt känns det. Nu är det bara tända ljus och invänta julafton! Mys!

Ska försöka lägga in bilder på gårdagens bakning. Kan bli intressant ;)

- Dan före dopparedan.

Visst är det så det kallas/heter?

Äh, strunt samma. Idag blir det sista julstressen. Ska ner på byn och handla den sista julklappen. Sedan se om Ica har kvar några bingolotter, för ikväll är det bingolotto uppesittar kväll som gäller. Inte så roligt, men det hör till och inga traditioner får brytas. Så det så. Ska försöka hinna med pepparkaksbak också.

Så idag är det typ stress på hög nivå. Magsåren, nu kan ni snart se ljuset igen.

- Jul är på sätt och vis jobbigt.

Ibland kan jag hata julen. Det här med allt skit man tycker i sig, det suger. Fan.

Jul = Godis samt annat onyttigt = FETTO!

- Jag har ett handikapp!

Okej, nu är jag sjukt less på att ha slut pengar på kortet. Telefon-kortet-som-finns-i-mobilen.
Någon underbart snäll och gullig människa där ute som kan fylla på? Jag lovar.... ni får min säng.

- Blandade jul bilder från.... förr?









- Julstämning på hög nivå!

Bakning - Klart!
Klä granen - Klart!
Pynt - Klart!
Slå in paket - Göras nu!

Äntligen har jag börjat få lite julstämning. I like it!

- Snart studenten.

Så här mitt i julstök och pök, ville jag bara säga att om cirkus 170 dagar tar jag och min underbar klass studenten. För att sedan alla gå skilda vägar. Kul men ändå inte, finns lite ångest i det hela.

Fan.... nu ska vi ta juldagarn och nyår här i första hand! Hallelujah.

- Kräksjukan kan drabba en miljon!

Årets vinterkräksjuka slår alla rekord. Och nu befarar Smittskyddsinstitutet att en miljon svenskar kommer att drabbas innan epidemin försvinner. Resa är en stor risk. Olyckligt att smittan kommer just nu i jultider, då svenskarna reser som mest i bilar, bussar och tåg. - Det är ju en ökad risk om man sitter tätt ihop. Det tar mellan en och två dagar att smittas. Och när viruset väl slår till gör det det med full kraft.

Okej Vicky, nu börjar jag också bli orolig!!! Dags att tvätta händerna tre gånger i minuten, med start nu.
DÖD ÅT VINTER KRÄKSJUKAN!!! USCH!


- We are different, but we are the same.



- Bild.


Det är du & jag!

- Äntligen jullov!

Nu är det äntligen jullov och det är super super super. Fasiken så jag behöver det här lovet. Hallelujah. Och ni, det är bara 6 dagar kvar! Förstår ni, sex dagar kvar? Sjukt.
Oj, nu lär jag som... ett litet barn som längtar till julafton. Höhö.

- Det var bland det klantigaste!

Okej. Jag vet att jag kan vara klantig lite då och då.
Men så klantig som jag var igår, det är lite mer än det vanliga.

Det var så att igår kväll skulle jag och Niklas fara iväg och träna på TC och jag var jäkligt peppad inför det. Jag hade packat tränings saker, banan och hela köret. Sedan bar det då iväg mot Kalix med seg Forden (Fåffen). När vi precis passerat månsbyn, helt plötsligt, slog det mig:

VAFAN, JAG HAR BOKAT FEL! DET ÄR JU FÖR FAN TISDAG IDAG OCH INTE MÅNDAG!!

Satans så arg jag blev. Jag hade, på något mysko sätt, bokat in oss på måndagens träning och inte tisdagens som var den rätta dagen. Snacka om att jag blev lite less. Hur klantig och förvirrad får man bli egentligen? Så det blev ingen träning, utan snabbt vända hem mot igen Töre. Snacka om värdelöst. 

Dock blir det nya tag idag. Spinning 45. Och nu har jag i alla fall bokat på rätt dag. Hallelujah!

- Bara för att jag.....

... är klar med matte b kursen. Nu känner jag att jullovet börjar närma sig. Fy fan så underbart! :)


- Blondinbellas, ja, vad det nu var?!

Jag..... vet inte... vad jag ska säga?

Är det någon annan som kikade på Blondinbellas tv dagbok?
Om ni inte har gjort det.... Gör det genom ett
klick här.
Jag lovar att ni kommer få ett gott skratt.. på sätt och vis.

- Hissa segel och kasta ankare!




- Gratis linser!

Okej, jag gör som alla andra och beställer hem linser. Helt gratis. Så om du har bloggat i över två månader kan du också klicka hem linser gratis. Klicka in på http://www.fargadelinser.se/ och beställ :)

- Men kom igen då!

Jag ser att ni sitter och har tråkligt? Så om ni vill ha något att roa er med, bli medlem här!


- Bubblor.


- Tiden rusar och vi med den.

Nu sitter jag här i min ensamhet och tanken slog mig: det är bara 9 ynka dagar kvar tills julafton. är inte det sjukt?
Eller är det bara jag som tycker att tiden går snabbt?

- Ny frilla..

Psssssst, imorgon ska jag åka till luleå och klippa mig :) gud så skönt!

- Det är fullt upp hela tiden.

Projektarbetet ska vara klart och inne hos elisabet precis inom en vecka. Men vad spelar det för roll? Jag är ju ändå så gott som klar, nästan 100%. Har precis gjort klart presentationen och baksidan. Sedan är det bara nå små fix kvar att göra innan jag kan lämna in det. Ska bli jäkla skönt att få det inlämnat, att slippa fundera mer på det mera. Ni förstår inte hur mycket arbete det har varit att få ihop en bok!? Sjukt mycket och jobbigt har det varit. Men snart är det över.... och jag kan inget annat än att vara nöjd.

Till råga på allt det där är det ju helg nu, vilket betyder slappa och mysa hela helgen "lång". Ikväll blir det nog thaimat och bio. Imorgon ska vi nog simma lite. Kommer nog bli en super helg :)

Återkommer om mitt liv utvecklas.

- En rolig bild bara.





- Julklappar!

Kom just på att imorgon blir det Luleå med mamma, vilket betyder shopping, julklapps handel och fixa tid för klippning! Ska bli funny, var ett tag sen jag och mamma jyrade på själva. :):) Okej, ska lägga mig och kika i ikea katalogen tillsammans med Niklas. Han behöver smakråd.

- Peppa mig, någon?

Ledig imorgon vilket betyder att jag kan passa på att plugga hela dagen låååång. Vore perfekt att kunna göra lite rester och jobba på projektarbetet. Men... vars finner man orken i vinter mörkret? Någon som vet? Wiktoria? Sabbo? Annis? Madde? Taavo? Ida? Emma? Jag är liksom trött hela tiden.


- Det dunkar julmusik i klassrummet.

Om man har tråkigt, som jag och Anders har just nu. Ja då lyssnar man på julmusik och leker. Det liksom ekar genom hela skolan och vi sjunger och skrattar. Vi behöver lite julkänsla och det med basta. Nä nu ska jag plugga. Suck. Ge mig jullov!

- Kommer jag att dö nu?

Fan... jag har tydligen jätte högt blodtryck. Min fråga: är det farligt och brukar du ha det?

- Jag vill dit igen!





Happ, då hamna man där igen, i mappen med Thailands bilderna. Den mappen gör mig verkligen knasig, ni förstår inte hur mycket jag vill tillbaka?! Det är helt sjukt. Niklas, vi måste göra om det? :)