- Världens bästa!

Nu är min bästaste hemma igen.
Ganska sjukt hur man kan börja sakna någon bara på en vecka.


- .

Idag började skolan på riktigt och jag kan ju inte säga att den har varit super. Som tur var blev det bättre mot slutet. Annars då? Nja, tråkig dag i sig... Sitter i soffan och degar, känner mig lite nere och vill hitta på något. Men men.

En dålig dag bara.

- Vill ha!

 


 





Oj, såg just att det ser ut som om jag är sötsugen.
Men jag vill verkligen ha dessa!

- Annika fick sig en ny design.



När jag kom hem från skolan (som förövrigt var sjukt onödig) har jag knåpat ihop en liten desing åt annika. Men nu är frågan vad jag ska roa mig med nu? Är rastlös till tusen och får väl hitta på något tillsamman med tvn. Tur att N kommer hem imorgon!

- Dags för skola!



Sitter hos Martina och roar mig. Snart bär det av mot skola dag 1!
Hepp hepp, det här fixar vi. Eller?

- Jag och laga mat.

Se så duktig jag varit! Vilket är sensation. Men, ja jag kommer med ett men, så glömde jag det jag skulle äta till. Vilket var riset. Att det är typiskt. Så det står och kokar nu, medan kyckligen står och blir kall. Inte så bra kombination.

- Snipp snapp snut, så var sommaren slut....

Sommaren är nu över på riktigt och imorgon börjar vardagen med skola och träning. Ska bli riktigt skönt att få tillbaka lite rutiner i livet och sånt där, speciellt när jag verkligen haft en super duper sommar med allt som hör den till. Den bästa på länge om jag ska vara ärlig. Så kan inte klaga det minsta på det. Eller jo, att tiden går lite lite för snabbt och det känns som det nyss var 1 juni och hade hela sommaren framför sig.

Nä om man kanske skulle åka och fixa sig lite block, pennor och almanacka? Skulle behövas. Sedan på inköpslistan står det: Träningskort på Stil! Hepp hepp.

- Fredag och lördag.

Fredagen spenderades på stan med Sussi och Martina. Och såklart hittade vi oss en hel del snyggt. Dock är det synd att man inte är allt för rik. Puh. Efter att vi blivit trött av allt shoppande åkte vi hem till sitt innan vi senare möttes upp igen hos mig, där även Annika, Ida och Johanna anslöt. Vi bakade (eller Sussi & Jag om jag ska vara petig) och såg skräckisar med tillbehör. Sen spenderade Sussi, Albus och Martina natten här med mig och Nelson, vilket var en jäkla tur eftersom jag inte annars hade vågat sova. Mysig kväll vill jag säga och tur att jag har er!!


Nelson och Albus fattade snabbt tycke för varandra, men verkade ha dåligt inflytande på varandra då de snabbt hoppade upp på ett ställe där Nelson vet att han inte får vara ;) Söt-fisarna.

Sussi vaknade tidigt och åkte på jobbet, jag och Martina la oss i soffan och blippa kanaler hela förmiddagen. Sen har det inte hänt allt för mkt mer, mer än att Martina lämnat mig. Så jag har i stort sig spenderat dagen i soffan, sett tv och myst med min Nelson. Nä, fy så tråkigt jag har och nu tycker jag att min Niklas kommer hem!!

-



- Du är där när natten skrämmer.

 


För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr....

- En sväng till Kalix.


Ett litet kollage från idag då Wille fick provsmaka något han inte tyckte om.

Precis hemkommen från ett trevligt besök hos Fia med familj. Sötaste Wille är bara för söt. Jag tror jag är kär. Nämen fia och jag har jyrat på hela dagen, allt från att handla, torka kräk, lekt med skallror, bakat och ätit. Alltid lika roligt att träffa lilla-Fia och lille-Wille. Imorgon bär det av hem till Luleå igen, Kallax skjuts igen, så passar på att stanna där då. Dock gruvar jag mig över att jag kommer dö av tristess eller skräck i lägenheten då min karl inte är hemma. Så jag hoppas någon snäll själ kan roa lilla mig?

- Du&Jag.



Imorse åkte min andra halva iväg till Tyskland där han, Jonas och David blir en hel vecka och ska roa sig med killsaker så som formel 1 och Nürburgring. Det roliga är att jag saknar honom redan. Men ska inte sitta här och deppa för det inte, hehe. Ska strax iväg och plocka upp pappsen på arbetet sitt och åka vidare till Töre och göra några ärenden. Kanske stannar där ett tag? Vem vet.


- Insperation.

Sitter och kikar på tapeter och annan insperation. Vill göra fint i lägenheten!! 














Har varit en sväng till stugan och käkat s...

mms_img207630987 (MMS)

Har varit en sväng till stugan och käkat surströmming. Sen tog jag och pappa oss en tur med båten och fiska. Och en jäkla massa fisk fick vi. Det roligaste var att jag fick en jätte till fisk. Se bilden.. Började må illa av att se aset... Syns inte hur stor den är på bilden. Galet stor var den iaf.


- Gör sig redo.

Sitter med färg i håret och ska till och äta middag alldeles strax. Sen blir det att fixa sig inför kvällen, är nämligen fest hos Sussi. He kan inte annat än bli bra. Det vanliga problemet: vad ska man ha på sig?

- Väggtext.



Sitter och kikar på lite väggtexter. Är väldigt sugen att beställa. Dock tycker jag det är svårt att bestämma sig för vilken/vilka. Dags att fortsätta jakten på den perfekta väggtexten. Hepp hepp.

- Rise of the Planet of the Apes.



Har precis varit på bio med Niklas och Jonas. Filmen vi såg var apornas planet och jag måste erkänna att den var riktigt bra! Så om ni undrar vilken film ni ska se, så se den.

- En bild från dopet.


- Tur det.

tur att jag har Martina Wikmans garderob...
den 3 september 2010 kl. 18:28

Taget från facebook, skrivet av mig . HAHA

- Ett år sedan....


Tänk att ett år redan gått.

Ett underbart år med världens bästa personer runt mig.
Och det roliga är att vi klickade direkt!

2010-09-01 - "Nu har hösten klampat in med stormsteg och det är dags med nya rutiner och krav igen. Bland annat skolan. Jajemen, jag har börjat studera på univeritet. Förskollärare. Och vi är nu inne på våran första vecka med "riktig" skola. Före denna har vi haft Nolle-p där jag lärt känna en massa nya,underbara människor. Så nu sitter jag där igen, där jag aldrig skulle sitta igen (trodde jag), nämligen skolbänken. Men det känns faktiskt riktigt bra."

Kan man ha turen att få världens bästa klass? Tydligen :D
den 27 augusti 2010 kl. 15:49

Fröken Emma. Skulle behöva glasögon, ser s...

mms_img-67772451 (MMS)

Fröken Emma. Skulle behöva glasögon, ser som en kratta....


- Hösten är på G.

Nu när sommaren, sorgligt men sant, lämnar oss så är jag galet sugen på att göra något nytt i lägenheten. För här blir det nu att sendera en massa tid. Jag är så fruktansvärt less på hur det ser ut just nu. Skulle vilja sätta upp nya gardiner i kök, sovrum och vardags, få in nytt golv i hall, kök och datarum, tapetsera och köpa nya inrednings detaljer. Det får det bli, någon gång här under hösten. Sanna, du kan ju sånt här, ge mig tips på vad jag kan göra? ;)

- Lördagen.

I lördags var det fullt upp... Klev upp tidigt för fix och trix, sen bar det av mot Kalix där man tillbringa hela dagen/kvällen. Först var det dop för lilla Wilbur, vilket var jätte fint. Sen var ju fikat kanoners också! Tjockare blev man vill jag lova.

 



Efter dopet körde Niklas mig och Marie till Sanni där kvällen tillbringades. Vi handlade lite smått och gott, la vi oss i sängen för att inväntade Elina och Carro som kom bordi överkalix. När dom anlände började vi med maten, som förövrigt var sjukligt god och jag har snott receptet och ska lätt göra det här hemma också. Vi käkade på balkongen, surrade, drack vin och fixade oss. Resten av kvällen nötte vi spelet "Med andra ord", innan vi gick ner på Valhall där vi dansade natten lång.

En bra kväll med mina underbaringar.
Och ibland slutar det inte som man tänkt sig. Tur att det inte var så allvarligt :)








♥ ♥ ♥

SMS-inlägg

2011-08-13_13_29 (MMS)


Nu är vi på väg till Kalix. Först på Wille...

mms_img390560177 (MMS)

Nu är vi på väg till Kalix. Först på Willes dop, sen till Kajava där jag ska tillbringa kvällen med några fina innan utgång.


Kärat ner mig...... Men, vågar man använda...

mms_img149970487 (MMS)

Kärat ner mig...... Men, vågar man använda den?


- Den 9 augusti 2011.

En mulen kall dag idag och jag försöker förstå var juni och juli tatt vägen. Det har liksom susat förbi utan att man tänkt efter. Dock måste jag erkänna att jag haft den bästa sommaren. Jag har haft grillkvällar med de bästa, spontan fester, kvällsdopp, skrattat att man fått ont i magen, gråtit, bilat ner till jönköping/tenhult, strandhäng, solat, ätit en massa gott, inte haft några alls bekymmer, träffat nära vänner som jag inte träffat på länge, äventyr, stugan med familjen och ja, en massa massa mer.

Fast, jag hoppas ändå vi kan få ha sommar någon vecka till iaf? Än är den inte över. Måste dock erkänna att det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. Behöver verkligen sätta igång med träningen.

- Ser fram emot helgen!


- Gardinen är nere igen.

Jag och Marie bestämde imorse att vi skulle göra staden idag eftersom vädret suger och vi har några ärenden. När jag är klar och redo att fara börjar jag små skratta för mig själv. Jag har nästan aldrig nere min lugg, eller inte nästan aldrig utan det är aldrig, och just när det sämsta vädret kommer denna sommar med både orkan och regn så råkar jag välja att ha gardinen nere... Men jag är väl inte känd att vara den smartaste? Äh, vi börjar väl med att gå ut med hunden en sväng. Sen får väl gardinen åka upp igen, som vanligt.

 


- Sitter och små ler.

Igår var det dags för dag nummero två på kalaset. Marie kom hit, vi fixade oss, Elina dök upp, vi surrade och sedan åkte jag och Marie till Vicky där vi tillbringa kvällen innan vi gick ut på området. Och även denna kväll blev super trevlig! Så kan sammanfatta helgen kort: kanoners med de bästa.

Dagen idag har tillbringats med Marie, vi har slappat i soffan, ätit flott från max och sett film.

Just ja, igår när Elina kom hit hade hon bränt ner de efterlängtade bilderna från Sannas inflyttningfest och överkalix marknad. Och jag kan inte annat än säga att jag sitter och ler då jag går igenom dom.


Wiho

mms_img-40743572 (MMS)

Wiho


Kalasandet dag ett var då avklarat.

mms_img-53810332 (MMS)

Kalasande numbero ett var då avklarat. En hård kväll. Men rolig! Nu ligger jag i sängen och funderar på att ta en siesta så man orkar med denna kvällen också. Och idag får jag finbesök av käraste Marie. Hur bra är it de? Vi ska fara och våldgästa vicky. Kommer bli en bra kväll.


- Sannibanani, Carrisbarris och Maiii!

Wiho. Har tillbringat dagen i Kalix, det är då år och dar sen man var där sist. Har umgåts med ett par underbara tjejor: Sannibanani och Carris. Vi har legat i gräset tillsammans med spindlarna, njutit av sommaren, lyssnat på musik, tillagat dopp i kopp med korv till, upplevt värsta smärtan någonsin (!!!) snackat strunt och runt. Senare hakade även bästaste Marie upp också. Väldans trevlig dag må jag säga. Och inte länge tills vi ses nästa gång, nästa helg ska vi fira Sanna och Carro som fyller år. He kommer bli najs, och jag längtar. Att dom är bra dessa tjejor! :)