- Skogen och shopping!

Även denna lördag vaknade jag före fasen för att följa med pappa och hundarna ut i skogen. Kanon väder även denna morgon och förmiddag. Vi gjorde upp eld och grillade oss lite korv. Dock blev det ingen lyckad jakt och vi åkte hem tomhänta. 
 
Efter att vi hoppat ur skogskläderna så åkte jag, mamma och pappa till haparanda. Vi har knallat på affärer. Såklart hittade jag en massa. Jag som hade köpstopp. Jaja. Inhandlade rejäla kängor, vilket var behövligt. Fyndade även en grå mysig fleecejacka, underställ, bra sockar, två nya halsband till Nelson och lite kraffs på Ikea. Nåja, nu är jag redo för att vara ute i naturen utan att frysa. Hepp!

- inni byn!

Sådan matte sådan hund ;-) nä nu är vi i byn iallafallen och inväntar grillat. Nom nom! 

- Nu måste det ske en förändring!


- Ikt.

Gud så trött och slut jag är i ögonen och huvudet efter att ha suttit några timmar framför datorn. Har redigerat våra bilder till ikt:n och ja, det var inte så bara som jag trodde. Blöuk. Tur att den snart är klar! Imorgon väntar skola, åker mest dit för att få träffas Elin. Hehe. Efter det H E L G! Kanske lyxar till det med att åka hem till byn, hörde även något om Ikea? ;-)

- Vacker killen!


- Nelson drömmer om att få sig en lillebror nästa sommar ;)


- Picasso ala Emma, Ida och Anna.

Idag har man vart duktig. Vaknade tidigt och cyklade iväg för att möta upp Ida och sedan vidare till Anna. Där har vi lekt Picasso och måla massa bilder. Rocky har varit med och flirtat emellanåt. Söt hund! Nåja, det vi har gjort är nämligen att vi kommit igång med ikt uppgiften vilket känns skönt. Imorgon ska vi också träffas eftersom vi helst vill hinna så långt som möjligt innan praktiken drar igång. Efter den känns det som om man vill lägga allt krut på tentan. Så he känns väldigt skönt att vara igång! Hepps.

- Nagellack.

 
Är som skojsigt med nya nagellack. Nu skulle jag behöva några åt bruna eller grå hållet. Som vanligt, intresseklubben antecknar! Föressten, var hittar jag aceton!?

- Shoppinglopping!

 
Hemma igen efter några timmar på stan och storheden tillsammans med Emma. Jisses så vi hittade prylar vi ville ha. Det resulterade visst i lite shopping. Tröjor, linne, smycke från snö, nagellack, läppstift, nytt puder och borste, ben till Nelson, mössa och lite annat. Mamma, nu ska jag spara ;-) Det här var bara nödvändigt. Hehe. 
 
Nu ska jag återgå till hockeyn och popcornen.

- Remember to smile!


- Löning!

Jisses vilken seg förmiddag. Har haft så tråkigt att jag fixat mig nya naglar. Som tur är ska jag ut på lite äventyr nu med Emma som slutar tidigt från arbetet :-)

- fullt upp.

Jisses. Var ska jag börja. Fredags åkte jag hit till byn och sedan dess har jag hunnit med massor känns det som. Lördag klev jag upp före fan, rättare sagt klockan fem på morgonen. Jag skulle nämligen med pappa och bror på jakt, älgjakt. Tänkte att det skulle bli segt och ja, men ack så fel jag hade. Vi satt endast 50 min i tornet innan pappa fick en kalv. Nelson fick före övrigt uppgiften att spåra upp var kalven låg och jisses så duktig han är. Ångrar fortfarande att jag inte la krut på spårningen!! Nåja, efter att vi precis tatt rätt på pappas älg hör vi ett skott längre bort. Då var det min kära bror som fått ner ännu en kalv. Månne det ha varit turen av mig och nelson som gjorde att båda fick skjuta. Jag tror då på det iallafall. Jag kanske borde börja jaga? Nä, men var faktiskt riktigt roligt. Sen gasade jag hem och hoppade i lite mera normala kläder och åkte till Luleå med mamma. Vi sprang runt lite på stan, åt på Kina och fika på Börjes. Jag kärade ner mig i en vinterjacka som fick följa med mig hem. Även två par skor och lite annat småt. Som vanligt va det en trevlig sväng med bästaste mor. 
 
Idag har jag sovit länge på morgon, när jag vaknade imorse drog jag på mig kläder och åkte ut till stugan för att göra vinter tillsammans med mor och far. Kändes inte alls okej eftersom det känns som om det var nyss vi åkte ut dit för att plocka fram för sommaren. Nåja. Bara gilla läget och inse att snön snart är här. Då får jag ju iofs använda min nya jacka. Resten av dagen har rullat på för fort. Har varit till finaste mormor och hjälpt till med löjan dom fått. Klämt och haft oss. 
 
Har precis lagt mig i sängen efter att jag och mor sett film och gotta oss i chips. Så nu ska jag surfa ett tag till innan sömnen faller in. Upp tidigt imorgon för att åka hem till Luleå.
 
 
 

- Efter regn kommer solsken.

Först nu har jag fått landa på arslet, så det har varit fullt upp ändå från att jag slått upp ögonen. Börja med att jag blev uppplockad av Elin och Martina för att åka iväg till Bälinge och Bälingberget. Det var alltså idag vi skulle få göra  bort tentan med alla växter och det gick ju alldeles prima ballerina. Smack! Skönt att kunna lägga den bakom sig och kunna tänka på kommande uppgifter. 
 
Efter att jag tatt mig hem igen så fick jag mig en glad överaskning, mammi skickade ett sms och sa att hon var i Luleå. Snabbt hoppade jag ur skogsmulle kläderna, drog på mig något man kunde visa sig med och kammade till svetti-frillan innan det bar av mot stan. Väl där så satt vi oss på Börjes och surrade. Mysigt att äntligen få surra med mamma på riktigt. Är ju ett tag sedan. Sen fick jag även träffa käraste pappsen också då han och mor kom sig hit på fika efter att han slutat jobbet. Att dom fick mig på bättre humör iallafall :) 
 
Nu tänkte jag att jag skulle nätshoppa lite grejer till min kära gris innan jag hoppar ner i soffan. Han skulle behöva uppdatera sin garderob lite ;) 

- Helgerna rusar förbi, som vanligt.

Måndag och det betyder att jag är hemma i Luleå igen efter en mycket trevlig visit i Umeå! Ja, nu är det då måndag och dagen har gått i växternas tecken. Vi har varit en sväng till Bälinge för att kika runt lite och jag kan nog stolt meddela att vi blev en aning smartare av den färden. Bra va? Nä, jag fick matkoma nu. Dags att inta soffan. Och träningen har inte hunnit dras igång ännu eftersom jag är förkyldare än förkyldaste. 

- Nu vill jag hoppa iväg till gymmet!

Jisses så träningssugen jag blev såhär på kvällskvisten. Jag vill att min förkylning försvinner så att jag kan sätta igång att bränna fläsk. Nu jäklart! Tänk vad taggad man kan bli genom att läsa bloggar och titta på instagram! Hoppas motivationen håller i sig.

- Idag kör jag utan rubrik....

Brrrrr, stonk, pust och stön. Eller något. Jisses vilken våt äcklig cykeltur jag fick mig hem från skolan. Höll ärligt talat på att hoppa av cykeln och kasta den rätt ner i diket för att sedan sätta mig och tjura på backen. Motvind, buttert, less och iskallt. Och hungrig. Nä fy. Nu sitter jag här, i min ensamhet, fortfarande hungrig och med den stora svåra frågan: Vad ska jag äta? Tror jag går och drar täcket över huvudet.
 
Int é ja bitter, nej då!

- Effektivitet.

 
Nu har jag landat i soffan efter att ha hållt igång hela dagen. Städning, pluggning och långpromenad. Att vi varit duktiga. Ska bli skönt att snöra sig i sängs och känna att all energi är slut. Tack och godnatt då! Blir att drömma om blommor och bin inatt.

- Huslig.

Idag fick jag något ryck. Jag slog igång peppande musik och då spratt det till i mig. Jag har städat i sovrummet, sorterat en massa smutstvätt, tvättat och städat fint i tvättstugan. Nu måste jag ta och lämna tvättadet ett tag för nu blir det att åka iväg till Martina och plugga växter. Jag dör av alla dessa blommor, mossor och träd. Suck. Intresseklubben antecknar?
 
 

- en annorlunda start på dagen.

Den delen som har gått av dagen har man spenderats på ormberget och kollat på blommor och andra roliga växter. Inte det bästa vädret, men med bra sällskap så blir det mesta bra. känns ändå som man fått in lite i skallen iallafall. Nu ska jag duscha och så innan jag åker vidare på äventyr ;-)
 



- För ovanlighetens skull.

 
När sånt här sker har jag tråkigt. Riktigt tråkigt. Så nu är det dags för att titta på Hart of Dixie. En riktigt bra serie!!

- En nystart.

Tänkte att jag skulle dra igång det här igen, försöka illafall. Det är väl bra? Nåja, vardagen har hunnit dra igång på riktigt och det känns faktiskt bra. Skolan är i full gång och kursen vi läser nu är faktiskt intressant och vettig, vilket kan vara rätt ovanligt om jag säger så.
 
Annars då, ja. Hunnit med gbg resa som var galet bra. Skönt att fått träffa sötaste Annikan igen som flyttat ner dit. Vi hade verkligen fullt upp hela tiden, allt ifrån fest, shopping, Liseberg, universum och häng på hotellet. Det enda jag saknade var våran efterlängtade Ullared. Vi tog oss helt enkelt inte dit utan det får ske någon annan gång ist. Sen så här jag hunnit med att inhandlat en ny telefon, nöjd som tusan. Martina har kommit hem och vi har hunnit med en massa myskvällar med gänget. Senast i helgen har vi varit i Piteå och haft det roligt. Lätt den roligaste helgen på länge! Även fått till mitt barr tack vare Camilla. Vi har gjort en ombre och ja, det blev riktigt bra. Så i korta drag rullar livet på och veckorna rusar förbi. Det enda som kvarstår är att komma igång med träningen. Vilket jag och Martina har tänkt göra idag, dock känns det som att min hals gått och blivit förkyld. Dock har jag inte riktigt vaknat ännu så vi får se framåt dagen hur halsen känna då. Hoppas! Är taggad att sätta igång att bränna fläsK.