Allt kan ändras så snabbt,

Ja och det är då fan i mig sant!
Jag är jävligt ledsen över att jag måste känna mig så värdelös som jag just nu gör. Något fel måste det väl vara. Men jag får väl leva med det.

Vill hitta på något kul, Camilla och emma? Är ni på......


Jaaaa, det blir mest troligt g-gården ikv och basta med Cämie och Emma. Nice bajs. Det blir säkert nå mer roligt senare på kvällen! Tack för att ni finns!
Denna dag började verkligen inte på det bästa sättet man vill att dagar ska börja på. Usch, nej. Vill inte vara med om de nå mer. Jag som var så glad igår. Men nu känns allt genast mycket bättre om man säger så. Hoppas bara att du talar sanning åt mig.
Igår var jag på bio och såg Sunshine med anders, anders och Niklas. Den var faktiskt bra :) Iaf tills en cp gubbe kommer och förstör..... Nåja. Nu måste jag och camilla fixa oss lite mumma.

Seeeee yaaa...

Slutet gott, allting gott.

image10
Jag känner mig glad. Kanske inte nå speciellt jag är glad åt. Men jag är det iaf. Kanske för att jag är glad över att jag verkligen började spela fotboll igen och får umgås med det härliga laget som man då har. Är riktigt glad över att jag och camilla har blivit "vänner" igen. Nog för att vi har varit det hela tiden. Men det jag menar är att när jag slutade med fotbollen så blev det som om vi gled ifrån varandra. Nästan tappade kontakten. Men som tur är så har allt blivit bra igen. Och inte nog med det, har börja lära känna alla i laget mycket mycket bättre och speciellt Emma.E. :) Nog om det. Känner mig som glad iaf!   

Igår var det fest i Kalix hos Camilla. Först var vi typ Jag, Camilla, Cecca och Emma. Vi spelade spel och sen kom typ halva herrlaget. Kul :) Dock urspårat i slutet. Och ja, jag längtar tills jag fyller 18. 
Nåja, nu ska jag övningsköra och sen fara på fottisträning. 

- Vilka är dom två vanligaste ormarna i Sverige?

- öööööh, Snok och ål!

Ganska kul Camilla :)