Jag vill ha,

Jag vill ha dessa söta sommar halsand! hoho
image47
image48
image52


Vill verkligen få bort mitt sötsug!


Frukost, en stadig start på dagen är grundläggande för en lyckad viktminskning.
Äter du en bra frukost håller du blodsockret i schack och blir inte lika
frestad av sötsaker under dagen. = Skit snack.
Fast jag äter som ett tok på mornarna så är jag lika sugen på godis och andra sötsaker. Är faktiskt riktigt jobbigt att vara så beroende som jag är. Hur kan man få ett slut på det hela? Har börja tro att det är helt omöjligt. Absolut kört. Har försökt hur många gånger som hellst. Det längsta jag har hållt mig borta från sånt är väl ca 2 veckor, och när man väl har hållt sig borta från godis så länge är man inte sugen, men så kommer någon snäll människa och bjuder på en godis och man smakar, sen är man på ruta ett igen...... Jag blir galen. och från och med nu, prick nu, ska jag inte äta nå mer godis. HJÄLP mig med detta, snälla!... haha.

Idag har lilla jag varit i Luleå med mammi. Hjälpt henne med att hitta någon fin bekini och det lykades vi. Så nu har hon något att ligga och pressa i på stranden i Turkiet! Hmm. Elaka mamma och pappa som lämnar mig hemma och inte får följa med..... Får väl hoppas att jag får råd att åka efter sommarn. 
Hittade inte bara en bekini till mammi utan hittade två linnen och leggins till mig själv. Mamma var snäll och köpte det till mig. Synd bara att jag är pank, för det fanns en hel del saker jag ville ha. Får vänta med det.
Nu ska jag nog ta och försöka ta mig ut någonstans.


Mitt i kalla vintern.


Stackars liten, 

Usch vad jag vill fara utomlands. Eller inte nu, men till hösten. Fasiken va skönt det skulle vara!

Nu är jag så gott som klar med psykologi kursen. Har bara någon film jag skulle se.´
Så nu börjar allt genast kännas mycket lättare. Är även klar med datakursen. Så nu har vi sovmorgon varje onsdag till klockan 11.20. Något underbart skönt.

Äh, egentligen har jag inget vettigt att skriva. Typ bara en massa -Åh, vad jag är less osv.
Man ska ALLTID vara possitiv. ;) haha. Går dock inte så jätte bra med det.

Vänta...... Nu ska jag räkna hur många dagar det är kvar till SOMMARLOVET...

VÄNTA!........
VÄNTA!......
VÄNTA!.....
VÄNTA!....
VÄNTA!...
VÄNTA!..
VÄNTA!.

Det är ca 20 dagar kvar. Vad glad jag blev ;) Detta ska jag orka.....


Barn om hur barn blir till...

            

Dom kommer i ett ägg och sen åker dom ut ur pappans snopp och in i mammans mage. Sen växer dom och kommer ut. Det tar kanske 14 dagar. Dom kommer ut genom rumpan. Jag har sett det på TV.
Robin, 5 år


De kommer från mammans mage. De kommer ut från mufflan. Vet inte hur de kommer in.
John, 4,5 år


Ja, det är frön i pappans, ja här (pekar neråt). Då kommer de genom slidan till mamman. Det frö som kommer först, ja det får bli bebisen. Om två kommer så blir det tvillingar. Sen måste bebisen stanna inne i mamman tills den känner att magen är tillräckligt tjock. Sen får man åka till, vad heter det, BVC. Sen får man ta ut bebisen. Jag vet inte riktigt hur, men man får ta i.
Viktor, 6 år


Först är det en mamma och en pappa, sen *viskar* knullar dom, sen blir det ägg i mammans mage och sen så kommer frön från pappans snopp. Det som kommer först fram till ägget blir ett barn.
Sofia, 6 år


Ganska så söta ungar. Tänk vad kul det var när man var liten och fattde 0. Som när man kunde vara kär i alla och leka pussjaga på skolgården, som när man skulle lära sig cykla och om man inte kunde kunde man bara gå av cykeln och ge upp för dagen. Vill vara liten igen. Kanske inte, jag har ett bra liv. Underbara vänner, en familj, intressen och pojvännen! Kan kanske inte bli bättre. Kanske med lite sommarlov. Längtar nå så kopiöst mycket. Det går inte att beskriva. Bara lite då. Om jag säger så här blir ni nog sugen. Då börjar jag, grönt gräs, himmel, varmt, bad, sol, glass, mys, umgås, varma sena nätter, fotboll, serie, omklädningsrummet, matcher. Nu har jag kanske bara rabbla upp hälften av sakerna. Men det får duga. Jag blev då bara mer sugen nu.
Äh, nu ska jag inte tjafsa nå mer om det.

Blev ingen träning igår för att jag inte hade någon skjuts, fick dock det bara fem minuter före träningen började. Så då kändes det ganska onödigt att fara.
Så det blev inte så mycket gjort igår. Typ bara övningskört.

Är inte på skolan idag eftersom att jag har mått så illa i natt och inte kunnat sova. Så nu ska jag gå och vila mig. Kanske inte blir någon match ikväll. Beror på hur jag känner mig.

/ emmaa1 maj,Blev lyckad kväll igår. Först åkte jag buss in till Kalix och gick till Camilla. Där fick jag mig lite mat. Camilla och jag satt och snokade lite på internet innan Emma kom och hämtade oss. Vi plockade upp Olofsson och for och handla lite smått och gott. Så kom idéen att fara till risön och kolla på Kalix match, så det gjorde vi. Dock stannade vi där högst en kvart! Tur det, för jag höll på att frysa ihjääl. Så vi for till Gammelgården och Emma. Där packade hon ihop sakerna till bastusvängen och så vi gick vi till omklädningsrummet och satt igång med bastandet. Riktigt kul :)
Sen jyra vi på hela kvällen. Tror mesta av kvällen gick ut på vad vi skulle ha för kläder. Iaf för Camilla ;)
Sen drog Emma, Camilla och Cecca ut på hotto. Så jag och Emma.o fick sluska upp en fest. Så vi hamna på Stenbäcken. Och ja, där sög det som :) Sen fick vi gå hur långt som helst.. Men kul var det

Snart ska jag ta fläsket till träningen, ´bye.