Mission impossible,

Mormor fyller 65 år idag och såklart är det tårta som serrveras. Men idag hade jag ett mål och målet var att inte äta, bara se och lukta. Var taggad på det och trodde verkligen att det skulle kunna fungera. Vara duktig helt enkelt! Väl hos mormor och bordet dukades, dags för fika. Kopparna på plats och dags för tårtan att göra entré.....

image279

Nä, inte alls lite sugen jag blev. Tusan också. Men jag hade ändå tanken på att inte äta....

image280

- Emma, nog ska du smaka?
- Emma, en liten bit?

image281

                                - Öööö, okeej?! En liten, en jätte liten bit...

Happ, jag klarade det inte. Jag tog en bit. Men vad ska man göra då alla runt bordet sitter med ett leende och verkligen försöker visa att jag ska ta en bit. Inte kan man tacka nej då!? Eller egentligen; vem tackar nej till tårta då någon fyller år? Framför allt, vem tackar nej till en tårta som ser kopiöst god ut, sjukt god ut? Svara på den ni!
Usch, nu svammlar jag iväg som vanligt. Duschen ropar, dags att sticka. Psst det är fredag imorgon. Sskönt!

Otroligt men sant, det känns bättre.

Konstigt nog känns det bättre, både fysiskt och psykiskt. Mitt humör är "neutralt". Det är ganska så härligt må jag säga. Det kanske beror på att dagens skoldag varit riktigt slö.

Har inte gjort många knop under dagen. Filmat lite här, filmat lite där, flytta kameran hit, flyttat kameran dit, sitta lite här, sitta lite där och ja, i stort sätt så har dagen sett ut. Men för det mesta blev det att jyra på med mina kära små classmates. Som sagt, vi har aldrig någonsin haft en normal konversation. Aldrig. I början av samtalen låter det helt okej men håller bara i sig i några få minuter och pooofff.... det spårar ut totalt. Fast det är riktigt, riktigt roligt. Har fått mig en massa skratt under tiden jag varit med dom. 

Nåja, rätt skön dag idag. Men bara för att man haft en bra dag betyder det inte att rapporten, debatt texten, engelskan eller tidningsrepotaget försvunnit. Nej nej, dom finns där. Någonstans, lååångt bak i min hjärna och ligger där för att snart ploppa fram i mitt minne... Helst vill jag slippa att veta av dom.

saknar bananiiissen. Hoppas du blir frisk söthjärtat!


Vi är evighetsmaskiner,

Happ, man kommer in i klassrummet och så ser man på tavlan (som jag inte borde gjort). Där står det att vi ska skriva ett radio-reklam-manus till vecka 6. alltså till nästa vecka. Nu ger jag upp. Lärarna tror vi är några evighetsmaskiner. Dom lastar på, mer och mer. Men jag orkar inte allt. VI FÅR FÖR MYCKET. Förlåt för mitt morgon humör. Det är inte precis det bästa, inte just nu i alla fall.

Om jag kände mig så här.....

image277

Inte lite "hopp bilder" det finns på datorn!? haha

Icket sa nicke,

Har suttit här lääänge nu och ändå har jag inte fått någonting gjort. Känner mig lite små stressad om jag tänker efter. Vad är det som har hänt med mig? Så här brukar det inte vara? Tidigare var mina uppgifter klar i tid, allt var klart då det skulle vara klart. Men nu, jag har ingen ork kvar! Äh, jag kan inte sitta här längre. Blir för deprimerad.
Tvn ropar efter mig, dags att gå :)  


Ännu ett kors i taket!

När jag kom hem efter skolan drog jag på mig nå kläder och gick ut på promenad. 45 minuter, de ni. Känns som det tar sig. Skönt! Nu ska jag plugga, om det nu blir nå vill säga. Har blivit väldigt slö. Äh, onödigt att veta.


FAN!

Jag har aldrig varit med om någon liknande situation.. Aldrig någonsin. Det är nästan så att man bryter ihop. Jag hoppas att alla ska få slippa det här. Och jag vill själv slippa det. Just nu önskar jag att jag skulle ha valt andra vägar. Tagit vägen jag alltid velat gå. Tyvärr gjorde jag fel och jag vet, man ska inte vara efter klok. Men just nu är det väldigt svårt. Är bara sitta och hoppas på det bästa och sedan se vad tiden gör med detta. Jag hoppas på det bästa, mer än allt annat. För jag vill inget annat. 

Kan itne förklara det här på något sätt alls. Det är patetiskt, sjukt. Jag vet inte. Det här sa bara inte få finnas.


Kors i taket!

Woopppssss.... så hamnade jag på pump med mamma. Har nästan glömt bort hur roligt det är, men framför allt hur skönt det egentligen är! Känner mig som en ny person. Tänk vad så lite kan göra en gott?! Ska knalla in på tc:s hemsida och boka in mig på några pass. Nu jävlar känner jag. Nu är Emma på G, på riktigt. Och pricket över i:et är att efter träningen knallade jag ner och solade. Fast.... lika blek är jag för det :)

glädjehopp?!

image276

Funderingar,

Idag är en sån dag då jag funderar. Funderar på hur mitt liv skulle sett ut om jag hade valt andra vägar, andra val i livet. Jag undrar hur mitt liv hade sett ut då. Jag vill veta!


Fick mig på lite bättre humör!

http://youtube.com/watch?v=PLMaq4YqNqI

Lägger in länken här så ni kan klicka er dit. Så himla söt! :)

Bättre? Tssss.

Happ, här sitter jag igen. Samma smärta i magen, samma dåliga humör och samma äcklig känsla. Har sovit hela dagen, men har även hunnit med lite tv tittande. Fast somnade där också. Varför är jag så himla trött hela tiden? För hård helg kanske? Skulle inte tro det... Hoppas allt känns bättre imorgon, annars blir jag tokig. Usch usch usch. Får se om det bli någon skola imorgon, får se hur min mage känner sig. Men även hur jag själv känner mig.. Som jag frågade patte tidigare idag; kan man inte få vara på bra humör längre än så här?! Jag tvivlar i alla fall på det. Jag vet inte och snart orkar jag inte bry mig mera.. Har iof redan börjat hoppas på en lyckad helg.

I knew this from the beginning,

"röda veckan",

Behöver jag mer än skriva min rubrik så fattar ni? Har stannat hemma från skolan, har sovit till nu, ska gå och sova en stund till och allt detta där beror på min kära mage. Jag har en jävlig mensvärk och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen.. Lite less jag är att vara tjej. Ge mig en snopp, nu!

Söndagar,

Alltid är det samma sak, varje söndag! Man sitter och bara som förbereder sig på en ny vecka, nya utmaningar. Allt skulle vara så mycket lättare om det vore sommar och sol. Ännu en gång kan jag nämna att jag vill ha sommar, helst nyss! Tänk er det. Värme, sol, vatten, strand och allt annat underbart. Nä, nu ska jag gå från denna dator. Den gör mig galen.
Seg-som-fan-och-vill-inte-som-jag-vill-det-dator!

:)

Jag vet inte, men just nu har jag en fruktansvärd skön känsla i magen. Och ja, jag njuter till fullo :)


Äntligen,

Äntligen har jag bestämt mig för vilken tröja jag ska beställa, skönt! Har även beställt lite andra saker också. Dyrt, jag vet. Men vafan, jag måste ju ha någonting att ha på mig?!
Just nu skulle jag gärna lägga mig i ett solarium. Är blek som ett lik och jag är less att höra hur blek jag är av folk. Så det är dags att göra någonting åt det. Kanske jag tar mig en sväng till Kalix och slänger mig där en 18 minuter och bränner fläsket. Jag får se vad som händer och fötter lite senare. Nu ska jag i alla fall kila iväg till soffan.

ANNIS RING MIG!

Fruktansvärd beslutångest,

Nu har jag sluttit här länge, för länge! Har suttit och försökt komma på vilken av tröjorna jag vill ha och ska beställa. Men jag har fruktansvärt svårt att bestämma vilken. Har ni något tips på "så-bestämmer-du-dig-lättast", eller nå liknande?

Du förstör!

Här sitter jag, nergosad och dann vid datorn. Har myst ner mig på en massa bra kläd-sidor. Hittat skit mkt jag vill ha och så kommer Annis och förstör allt! -Men emma, du har inte råd! Kom ihåg det. Man som ba, gud vad glad jag blir då du påminner mig. Äh, tack iaf.

Snälla ge mig pengar?!

Korv är gott?

En korv är beteckningen på ett långsmalt objekt med cirkulär omkrets och rundade ändar. Med korv avses vanligen en livsmedelsprodukt som oftast innehåller kött. Korv består av skinn och fyllning, bara så ni vet. Skinnet kan vara animaliskt, det vill säga rengjorda tarmar från slaktdjur (kallas fjölster eller fjälster) eller syntetiskt av t ex sojaprotein och viskos. Fyllningen i en korv består oftast av köttblandningar som är kryddade med för korvtypen specifika kryddor. Idag finns ett brett utbud av vegetariska korvalternativ, ofta tillverkade av sojaprotein. Väldigt intressant, jag vet..

Falukorv: är en köttprodukt. Som typiskt svensk ingrediens ingår den i många maträtter och är namnskyddad. Minst 40 % måste vara nöt- och fläskkött. I samband med Falukalaset firas Falukorvens dag i Falun.


Prinskorv:
är en liten korv som är populär på julbordet i Sverige. Prinskorv serveras oftast stekt och kryddas många gånger med senap.


Varmkorv
, hot dog: är en kokt eller grillad smal korv, 10-20 cm lång. Serveras vanligen i skuret korvbröd med tillbehör som ketchup, senap, gurka, m.m. Varmkorv med bröd har blivit en svensk klassiker.


Hot Dog (het hund):
är en sorts varmkorv med bröd från USA, den introducerades i Sverige på Stockholmsutställningen 1930.


image263

Nä, nu ska jag rulla över till Wiktoria. Och vet ni vad? Håll er hårt i stolen: jag ska på spinning/torso ikväll. Det ni!

bertillll,

Jag vet inte, men jag diggar min lilla bertillll när han är desperat efter sitt godis,

image258

image261

image262

"Matdokumentär"?

Har nu dokumenterat vår skolmat i snart en hel vecka, så jag tänkte lägga upp dom maträtterna här så ni också ska få njuta av den vackra syn. haha. Ni skulle också fått smaka på dom om det nu skulle gå, men det är lite svårt fortfarande. Tekniken måste gå framåt för att man även ska få "smaka" på bilderna! Nåja, nu ska jag kila iväg till frukostbordet. Lägger upp dom där bilderna lite senare. Håll utkik. Vill att ni ska få se vad vi på furuheds får gå igenom varje dag, hela året...

Ahaaa,

image253

http://emmaolofsson.pixbox.se

Osäkert i Luleååå,

- Emma, egentligen hade vi rätt roligt!

Jo tänk för det hade vi. Riktigt roligt. Fast som vanligt blir det inte som man tänkt sig. Men spela roll, att ha roligt är väl det viktigaste? Har lagt upp lite bilder på
pixboxxx, bara att kika in om ni har lust och tid.

image251

image252

Emma & Wiktoria,,,,

hej å hå. Nu blir vi blåt. Tån är grå. Ökx suger pung. Emma suger... Emma hej.. :)=

Hej, det är vicky in the blogg. Vi har det bra vi är baki i bilen.. vi är i lulëå och har det bra. Hejpaaa!

: (

Just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Precis allt har kört ihop sig och jag vet inte hur jag ska lösa det. Det var inte tänkt att det skulle bli såhär. Det ända jag vill just nu är att få allt utrett. Vi blir tokig annars, jag blir tokig. Allt :(

Skulle jag kunna få din mail Maria?!

Ett skepp kommer lastat...

.... meeed plättar!

Dagens lunch på skolan bestod av plättar och åter plättar. Ja, det var plättar i stora lass. Det hela började med att någon i klassen sa -Åh, vad gott. Idag är det plättar till lunch!
Ja, och sen kom någon med den smarta idéen att äta i kapp. Jag kan förklara vår lilla tävling med något sånt här: "den-som-äter-mest-plättar-är-bäst". Ja, varför inte. Jag hoppade på.

Det var spänt mellan mig, david, wiktoria, conny och jocke när vi knallade in i matsalen. Blickarna var allvarliga. Nu var det dags och redo var vi allihopa. Vem skulle ta hem segern? Ingen av oss ville förlora, det här var seriöst. Plätt-doften välkomnade oss vänligt. Jag måste erkänna att redan då ville jag spy. Vi ställde oss i kön och tog oss varsin tallrik. Sedan lastade vi på vårat kära plätt-berg och gick till bordet..

Klara, färdiga, ÄT.

Och så var tävlingen igång. Vi sleva i oss. Plätta på plätta. Det gick lätt, ett tag i alla fall. Men sen började plättan jäsa i munnen. En tugga var gigantisk. Usch. Men vi fortsatte tappert och tillslut var det dags för påfyllning. 3 plättar till. Våra munnar var fullproppade och vi tuggade som små hamstrar. Det var svårt och Wiktoria gav upp, efter hela 5 plättar. Vi andra kämpade vidare. På fyllning, sex, sju stycken.... Nu var jag mätt som fan, men hämtade ändå en till. Jag kunde inte förlora mot dom här och ville försöka med några till. Men det gick inte, jag fick inte i mig mer. Så jag gav upp, jag la mig och fick inse att jag just hade förlorat mot David. Som vann med sina 7 och en halv plätta. Moget, jag vet. Men roligt var det och vi fick oss ett per goda skratt.   

    

HAHA, meningslöst blogginlägg och jag tror det här tar priset i det. Men vad gör man inte då man har tråkigt? Bra bilderna blev då, inte. Iofs så har jag inte så stora förväntningar på min lilla skit Sony Ericsson. Nu ska jag lurka vidare till tvn.

Jädrans så bra jag är,

..... ibland i alla fall. Har tränat. Det ni! Nu ska jag bli duktig och komma i form. Är dags nu tycker jag. Dock ska det bli kul att se hur det går. Nä, nu ska jag kila iväg till soffan och äta en liten macka.

Luleå, perfekt.

Skönt, då var uppgiften inskickad till Sanna.P och jag njuter verkligen. Väldigt skönt att bli klar i tid och allt. Perfekt. En liten possitv sak i alla fall. Dock så har jag en massa plugg som ligger hemma på skrivbordet. Svenska och Engelska, inte det roligaste precis. Så får se, orkar nog inte göra dom ikväll heller.  

Ska fara till Luleå snart, med mamma. Lite glad jag blev då hon sa att hon skulle dit. Det är så perfekt som det kan bli. Behöver ju ha något jag kan dra på mig i helgen. Annars vore det naket värre. Vet dock itne vad jag sattsa på. Och om jag nu inte hittar nå, finns ju annis. Far isf till henne och rotar sönder henner "kläd-rob". Det fixar sig. Det gör det alltid, oavsett.

Ha det bra!

Kan inte längre,

Jag måste, men jag vill inte! Jag kan inte sitta här längre. Har suttit här nog länge. Tänkte passa på att vara lite duktig och göra klart det vi har i svenska. Men icket, jag fastnar på allt annat möjligt. "Ska bara se det, ja det där hinner jag också med, bara det och sen får det vara nog" och nu är klockan redan halv 8a. Vet ni vad jag tror, det blir inget plugga för mig idag. Det kanske blir imorgon istället?! Bara kanske... Jag orkar inte. :/


 

I'm on the road
To who knows where?


NU NU NU,

Jag vill att det ska vara helg nu. Låt de dagar som är kvar gå fort....


Gynning,

Har sett ca 15 minuter av "I huvudet på Gynning" och redan älskar jag det..
Fan så bra tjejen är!

image247
      bild: tv4

....

Förlåt ännu en gång, men jag orkar inte skriva idag heller. Ingen lust alls. :(

Ingen lust med det här,

Har verkligen ingen lust att skriva idag. Ska gå till tvn. Där trivs jag som bäst.

Utgång i luleå i helgen?


Dagens,

DAGENS

Dagens humör: Nere, (mer än vanligt faktiskt :( )
Dagens borde: Städa rummet!
Dagens frisyr: Uppsatt,
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och ett svart linne,
Dagens planer: Inga alls!  
Dagens materiella vill ha: Ingen aning.
Dagens längtan: Att allt blir bättre,
Dagens fundering: Gå ut och promenera?
Dagens beroende: sova, vatten och mobieln,
Dagens tråkigaste: För att just den här dagen varit dålig, som få :/
Dagens personer: N, P, A,
Dagens irritation: Folk som inte svarar,
Dagens låt: Let Down,

Don´t Cry,

Don't you take it so hard now
And please don't take it so bad
I'll still be thinkin' of you
And the times we had!

Dumma, dumma, dumma.

Happ, då sprack hela planen. Stackars Annis har dåligt i sin lilla mage... Men krya på dig babe! :)

Roligt!

David tipsa mig om den här sidan. Och oj, vad rolig den är! Sitter och skratta här i min ensamhet. Jag tycker det är värt att kollas in.

"Servitrisen kommer fram till en familj på fyra med brödkorgen. Pappan, dottern och sonen tar bröd, men inte mamman. Servitrisen går sedan därifrån.
Sonen ~9: Mamma, varför tar inte du bröd för?
Mamma ~40: Nej, haha, då får jag ju utslag på vågen.
Mamman tittar skämtsamt mot pappan. Sonen ser däremot ut att fundera ordentligt på vad hon just sagt.
Sonen: Mamma... vad menar du, jag fattar inte?
Mamman (smått irriterad): Jamen vad tror du? Jag vill inte ha bröd för då får jag utslag på vågen!
Sonen tänker länge och noga.
Sonen: ... Ja, vaddå? Bubblor på vattnet?!?!"


Skulle någon kunna ge mig lite sommar?

Skulle kunna göra nästan vad som helst för att få lite sommaren nu. Jag kan ta tillbaka allt jag sagt om att jag vill ha vinter. Jag vill inte det längre, usch. Nu vill jag ha sommar och det genast! Helst nyss. Sitter och kollar igenom mitt gamla album "sommaren 2007" på pixbox. Fasiken vad skönt man egentligen hade det. Men just då, när det var sommar, tog man det som så förgivet. Det var som att sommaren bara var och jag inte njöt ut till fullo. Men den sommaren som kommer, då ska jag ändra på det. Jag ska njuta, jag ska ta vara på den korta tiden. Sommaren må vara kort, men man ska ta vara på den.

image246

Den här bilden påminner mig om sommaren. Ligga på en strand, solen steker, den är så stark att man måste kisa med ögonen, solbrun, ruffsig i håret, lurkig, bara ligga där och ha det allmänt skönt! Åh, vad mysigt.... Näe, nu ska jag dra mig tillbaka till tvn..

Ooopss.

När man löser ett problem dyker nästa lika snabbt upp.. 

bananis` säger:

men hur ska du ha råd med bussen?


Ja, hur ska jag ha råd med det? Har inga pengar alls... Kan stå med mina full-med-öl-burks-påsar vid e4an och hålla tummen i rak possition Ja, jag ska försöka lifta. Ända sättet att ta mig och det kommer säkert att gå kanon, jag hoppas då det.

Så till er alla; om ni ser mig imorgon, stå där. Stanna är ni snälla! 

 

Ännu mer problem,

- Ska du ta in alla pantburkar på bussen?!

Bra fråga, Annis. Det måste jag väl göra? Det måste jag göra för att vi ska kunna ha råd till smör, ägg och allt det där! Fast, jag vet inte om det är värt det. Att sitta på bussen och hålla i dessa påsar, samtidigt som man luktar en blandning av alkis & uteliggare. Men just ja, ICA TÖRE finns ju. Då var det problemet löst!

Fetton,

I snitt äter vi svenskar 15 kg godis per år!
Tycker det låter lite för lite? :p

ETT PROBLEM,

Dock så fick vi problem. Ett stort problem. Ett gigantiskt problem. Vi har inga pengar = inte råd till mjöl (annis googla priset på mjöl, haha) = inge baka. Hur ska vi lösa detta?!  


image245


' Emma säger:
Vad har man i kladdkaka?

bananis` säger:
Jag ska googla receptet,

bananis` säger:

100g smör

1½ dl vetemjöl

4 msk kakao

1½ tsk vanilinsocker

2 ägg

3 dl socker


bananis` säger:

vi behöver, smör, ägg, och socker..


bananis` säger:

för vi har vaniljsocker också!


´ Emma säger:

vi har nog ägg som jag kan ta med...

Okej, fattiga vi är. Men vi gör det vi måste, rasslar ihop det sista som inte finns. Snart måste vi väl gå runt och knacka dörr..
-Ursäkta, men har ni två ägg,   -Ursäkta, har ni nå smör?,   -Ursäkta, har ni ett liv att skänka?


A&E

image243

Till helgen ska jag och annis ta oss en myspys-med-pyjamas-byxor-och-käften-full-med-kladdkake kväll. Ska bli roligt att umgås på något annat ställe än bara i skolmiljön. Det är på tiden att det blir ändring på det! Mysigt.

pssst: hur får jag bort den fula vita ramen runt bilden? jag vill inte ha den där. haha

Cute as hell,

image237

Den här underbart söta kroppscremen får du för ca 120 kroner.
Om jag skulle ha pengar just nu då hade den varit min för länge sen, det kan jag lova!
v
Visst är den underbart söt? :)

Sant om inte annat,

Satt och bläddrade i min nya Vecko revy och fick syn på denna, ack så enkla men klockrena kommentar:

 "det spelar ingen roll hur snygg du är om du inte har något annat att tillföra!"

- jag vet inte, men jag gillar den!

Hoppas,

Psssst: det blir kanske utgång i helgen också och det hoppas jag på. För jag vill! Skulle var jätte roligt och speciellt om Lien kommer! Så de så, babe.. Nä, nu måste jag skriva klart repotaget. Internet stör mig...


Sony Ericsson S500i,

Jag klagar inte. Inte än ännu iaf! Men stackars lilla Wiktoria, hon klagar och det har jag full förståelse för. Hennes mobil är sönder. Knapparna 2, 3 och 8 är av på mitten. Ja, på mitten och nu vill jag veta hur fan det går det till?! Kan någon svara på det.? Jag vill veta, nu, nu, nu. För jag vill helst att min telefon ska hålla ett par dagar längre än vad Wiktorias gjorde. Båda är nya och då ska dom väl hålla. Ett ganska bra tag tycker jag. Sjukt..
Jag menar, knapparna är verkligen av på mitten. Är det nå trix Sony Ericsson kommit fram med? Går det där ens på garantin? Tycker fortfarande det är en mysko!

Är det någon som har samma mobil och samma problem?!  


!(?)

-Ta mer morötter så du blir vacker!

OK!
Det är bara att börja äta morötter i mängder. För nu ska jag bli vacker, bannemig. haha.
psssst: lagt in lite bilder på
pixbox, från i lördags! Locki locki :)

Man var det redan då!

Man var ett riktigt godis-gris-monster! Det växer jag nog aldrig ifrån. haha

image231

image232

image233

Ska ladda upp nå bilder från kameran. Hamnar på
Pixiboxi för er som är lite nyfikna. Nu bär det av till sängen där söt Anders befinner sig. Ha det bra så länge!

Då var det färdigt med det roliga...

.... och imorgon börjar allvaret, ännu en gång. När ska jag behöva slippa känna mig så här deprimerad? Lovet är slut och imorgon måste jag börja öppna mina ögon klockan 06.00 och det för en lååång tid framåt. Bara den saken gör mig väldigt deprimerad. Varje morgon, gå ner till bussen, i en fruktansvärd kylan. Behöva frysa av mig ben och armar, plus allt annat också. Om jag nu inte klär mig som en eskimo förståss. Men det vill jag inte. Tyvärr. 
Sedan komma in i skolan och mötas av en lukt blandning av skolböcker, instängt och ruttet. Men framför allt mötas av allt surr, fruktansvärt. Ett surr som som aldig tar slut. 
Får inte glömma den där oerhörda väntan, en väntan på alla dessa miljoner lektioner som ska börja, en väntan på att klockan kanske ska få fnatt/spader och man får sluta, väntan på bussen hem så att man ska få fara hem och lägga sig. Dra täcket över huvudet och... Nej just ja, det hinner man inte med. Absolut inte, kommer inte ens på frågan. För efter skolan, då är det plugg-time som gäller. Som håller på heela kvällen ut. Undantag är toabesöken och såklart sovdags. Man får ingen tid till fritid, nejdå. Vi måste plugga som tok, djur, slavar och det i hopp om att hinna klart med sakerna i tid. Det finns inget possitivt med skola...

Nu ger jag upp. För inte hjälper det mig om jag sitter här och skriver ner allt som är dåligt. Det blir ju inte precis inte mer possitivt då(?!). Så nu slutar jag med att skriva ner allt dåligt. Det är ju trots allt roligt att få träffa alla nötter igen! Nu ska jag pysa, skriver senare och då lite mer possitivt.. Förhoppningsvis roligare :) haha 

Svårt,

Jag är fruktansvärt sötsugen. Jag håller på att bryta ihop där jag sitter. Precis på plats. Jag måste ha godis nu nu nu nu, nyss.
Snälla, kan någon hjälpa mig att minska mitt förbannade beroende?!

God morgon, eller?

Jag har fruktansvärt ont i huvudet. Fattar inte hur jag ens orkar sitta här, vid datorn och skriva detta bloggilogg. Det var då roligt igår, men som vanligt går det pengar. Men vet tyvärr inte på vad. Så nu är jag så gott som pank. Någon som har pengar till mig, jag är fattig som en lus! Nåja, jag han fixa bort lite bilder igår och i vanlig ordning hittade jag en massa bilder jag int ens kommer ihåg. Här är några av alla:


image224
En blond Emma, (!)

image228
En gammal bild på mig och Bulten,

image229
Solbruna på fuerteventura, Bror, Mamma & Jag,

Nu ska jag gå och vila skallen, det är hårt att ligga på topp. Visst brukar det heta så?


Så där ja,

Tack för hjälpen. Hilda tror jag det var som länkade till en bra sida där aaaallt jag frågade om fanns.. Fast Minna var ju också till en ganska stor hjälp måste jag säga:  


"det var ju fint det du gjort! jag vet inte riktigt hur man ändrar profilbilden, men jag har ju själv gjort det så borde ju veta..hm.. har bara joxat lite och så var den stor, vet dock inte hur :P"


Fick mig i alla fall ett litet skratt över den perfekta förklaringen som ledde till... ingenting. Så tack för de, Minna :) Nåja, nu är jag så gott som nöjd med sidan. Fast så klart skulle jag vilja få den ännu bättre, typ det och det. Äh, nu får den vara så här. Det är bara att ni accepterar det.. Nu ska jag rensa datorn på lite bilder. Kan säga att den är ganska så full-proppad. Kanske lägger ut några "bort-glömda-foton-som-ändå-är-värd-att-visa" här. Ni kanske får er ett gott skratt. Vem vet?


NU GER JAG MIG,

Har ändrat lite här på bloggen. Dock så förstår jag mig inte på endel saker och jag ger upp. Jag blir tokig. Hur ska man få visningsbilden större, så som vissa här har och inte jag? Och den saken ovanför, ja den. Där det står Emma Olofsson, hur ska jag få ut bilden ända till kanten? Den känns lite för.. fel placerad? Om ingen hjälper mig kommer detta alltså få duga?! Fasiken vad jag gjort frågetecken. (?)

Strunt samma. Idag är en dag där dagen inte varit en bra dag, typ så. Jag har inte gjort någonting alls. Tänka sig, klockan är redan kväll och jag har inte gjort någonting? Kanske ska man dra på sig jogging skorna, mössan och pysa ut för att jogga av sig lite onödig last. Få springa av sig alla tankar. Fast det är ju såklart bara kanske och kanske för mig är oftast "jag skulle vilja... men jag orkar inte". Alltså kommer det inte bli av. Vad ska jag då göra? Kan ta och ladda inför morgon dagen, för då är det tid att vara laddad. För imorgon är det fest, en fest med bra människor. Alltså en mycket bra sak.

Right now!

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

Jag måste klara det,

Jag måste, jag måste... Men kommer jag att göra det? Kommer jag att klara det? Just nu känns det verkligen jävligt (JÄVLIGT) omöjligt. Ska det ens vara möjligt? Jag menar, om jag ändå inte kan tänka på annat? Jag försöker och försöker, men det fungerar ändå inte. Jag kan inte sluta. Hur ska det då gå?! Jag måste klara det.. Den stora frågan är hur?


Mitt nyårslöfte,

Har ju för fasiken glömt bort mitt nyårslöfte och jag ska klara det! I år lyder det så här: Att kunna stå emot frestelsen.


Lite sent kanske,

... men här kommer några av bilderna från nyår :p

image204
 
              

ÄNTLIGEN,

Nyår igår... Blev väl inte riktigt som man hade tänkt sig om jag säger så. Det brukar nog inget bli iof. Men det viktigaste var iaf att ha roligt och det lyckades jag verkligen att ha! Först fix och trix här hemma, sen bar det av för att hämta söt Marie (lite sent i tidtabellen bara). Hon är då känd för att kallas för Blixten, ironiskt sätt. Hon är seg, men det har jag vant mig vid. Skjuts till luleå för att umgås med Emelie&co. Var där ett tag tills gänget kom dit, då var det dags för fyrverkerier. Men detta år kommer det ett litet dock när det gäller fyrverkeri-fronten; JAG SÅG INTE EN ENDA!! Undra vad det kan bero på?! Fan så vi jyra där nere.. Om inte annat så var det jävligt kallt, men roligt. Sen tänkte vi ta och gå ut någonstans, men icket blev det av. Det var typ stängt överallt så vi for hemåt. Ist blev det efter "fest" hos Przemek. Det blev choklad och vatten.
Trots att inte kvällen blev som jag hade tänkt mig tycker jag ändå att den blev lyckad, rolig iaf. Kanske för att personerna som var runt omkring mig den kvällen är för sköna :) Förhoppningsvis kommer det bilder från svamlet. Om det nu blev några? Vart är kameran för det första?

Nåja, en kort sammanfattning: Skratt så det räcker och blir över, sång, kallt, förvirring, ilska, kramar, ännu mer sång, men det bästa: rolig. Nu ska jag gå och vila en stund innan alla kära tårt-monster kommer. Kan ju inte sitta och se bakis ut. haha. Grattis till mig. Äntligen!