Chips och dipp?

Jag har en smart vän, mycket smart.

- Mums, vad gott med dipp!
- Mmm, jag vet. Men vi har chips också.

hahahhahaa. Smart min lilla annis är.


Överdosering med helosan och utgång med saft,

Okej, nog är det alltid till att överdriva. Jag överdriver med allt och för tillfället är det med helosan salvan. Ser ut som ett laager vitt vinterland på tatueringen, vilket det nog inte ska göra. Har för mig att tatueraren sa ett tunt lager.. Men vafan, det ska vara rejält när man väl håller på. Eller hur? Svullen är den också, nå så jävulskt....

image441

Annis har fått mig på andra tankar. Tankar på att komma ut på krogen ikväll. Ut på hotellet där alla är fulla, (som man såklart ska vara där för att det ska vara en aning kul). Men ikväll ska inte jag dricka utan vara nykter. Jag ska dricka saft och se glad ut där jag står. Kan iofs vara en upplevelse det med. Kvällen blir en: Hotellet från en annan vinkel. En nykter synvinkel.
Ska dokumenteras, jag lovar. haha. Om det nu blir av så att säga.

Invalid.

image440


Fy fasiken vad tattisen kliar och jävlas. Funderar på att klösa bort den?! haha. Närå, längtar tills den har läkt så man kan leva som en normal människa. Nu känns det som att jag är en invalid som inte vågar röra nacken. Det fixar sig.




friiida, dom små är det jag ska göra ;D

Stenbocken, det är jag.

image436
image437
image438
image439
Nu är det gjort och jag är nöjd som tusan ;D har redan bokat en ny tid för en till. Coolt. haha

slut i rutan,

slut i kroppen och hela snoppen. Nä fy vad jobbig träning. Nu väntar sängen.

Imorgon gäller det.. :D

Spinn för livet,

"Spinning till förmån för Barncancerfonden,
För tionde gången arrangeras Spinn för livet. För första gången här i Kalix! Spinn för livet är ett samarbete mellan Barncancerföreningen och ett flertal friskvårdsanläggningar i Norrland. Syftet är att samla in så mycket pengar som möjligt för ett gott ändamål. Barncancerföreningen Norra är en ideell stödförening för cancersjuka barn i de fyra nordligaste länen. Inom regionen bevakar föreningen barnens intressen och rättigheter, stöder vårdpersonal samt sprider information. En del av de insamlade medlen går till forskning och utveckling.

Förra året samlade Spinn för livet in 222.000 kronor till Barncancerföreningen Norra. I år hoppas vi naturligtvis att det ska bli mer speciellt då vi i Kalix ska delta! Se till att ditt företag blir en av de flera tusen deltagare som svettas till förmån för Barncancerföreningen!


Den 12 april går Spinn för livet av stapeln.
Målet hos oss är att hålla en spinningcykel igång under 12 timmar. Det är här din personal kommer in. Sätt ihop ett lag, som består av minst 3 personer som tillsammans kan hålla cykeln igång från klockan 06.00 den till klockan 18.00 den 12 april med hjälp av våra instruktörer. Ta tillvara på detta tillfälle att få personalen att arbeta tillsammans för ett gott ändamål.
De som spinnar behöver inte ha någon Spinningvana. Timmarna läggs på grundnivå för nybörjare.
"



Jag vill vara med. Har ju skaffat mig ett par spinning dojjer och allt. Så nu kan jag spinna som tusan. Fast nu behöver jag bara mig ett team. Någon som är frivillig att hålla cykeln igång i 6 timmar? Kan vara rätt kul och pengarna går ju till något bra. Så varför inte? Någon som vill vara med i team Emma? :)

Det blir blooondiee,

image435
Det ska bli blont. Lite bättre med ljust på sommaren ;D Good good.
Nu ska jag dra till luleå en sväng och kokkkksa.
2 dagar kvar. Jag längtar!

Röda lilla emma kom tillbaka,

image433
image434
Just nu har jag en period jag inte kan bestämma mig för vad jag vill ha och inte vill ha.
Just nu är det hårfärgen. Jag vet inte. Först vill jag, sen vill jag inte och ändrar tillbaka.
Just nu vill jag ha tillbaka denna röda färg. Men hur inni helvete ska jag få de? :O
Fast jag vet inte, vill ha blont också. Ja vi får la se, vi får la se.

3 dagar kvar nu! :o

Mummsfillibabba, just då i alla fall.

Sådär ja, har varit på spinning/pump. Jag tror det är en bra början till att få bort allt jag ätit.
Allt skit.

Ca 2 kg lösvikts godis,
100g marabou choklad,
glass, glass mera glass,
popcorn
massor med läsk,
chokladpudding,
pizza och sprit. 

USCH USCH USCH!!!
Kan inte kalla det mer än ångest till 100% 

Bildbeviset...

Här kommer bildbeviset på att jag har åkt Töres vasalopp.

image429
Snart över mållinjen, äntligen finns hoppet kvar om att överleva..

image430
Faller till marken, ser inte det minsta besvärad ut(!?).

image431
Glad över segern och att jag klarade mig runt utan att bryta ett enda ben.

Måste erkänna att jag var/är mycket stolt över mig själv. Jag kan vara duktig jag med.
http://emmaolofsson.pixbox.se

Min "fylle-arm-pose". Jag hatar den.


image424

image425

Jag och den där "lägga-armen-över-en-annan-posen". Är nog bara något jag fått på skallen då jag fått i mig lite för mkt. Jag vet inte, men den ska tränas bort. Har gjort den minst två ggr varje gång jag festat. Finns bildbevis överallt. haha. Stackars sara, hon var kvällens offer som det ser ut på bilderna. Som sagt, en kul kväll var det i alla fall. Tack tjejor.

image428
 
"Autografpennan"
Emelie skickade ett mms igår. Rätt kul. Hon har kvar pennan! Jeeeuy :D


Sol ute, sol inne, sol i sinne.

Ska ta mina skidor och fara en sväng, ut i solen. Behöver det.

6 dagar kvar. Nu närmar det sig.


Blir inget av det i alla fall.

Godmorgon.......

Planerna var att gå ut både torsdag och fredag. Men de sprack. Jag pallar inte, jag vill inte gå ut ikväll också. Är inte alls det minsta sugen. Undra vad det kan bero på, gott folk? Så ikväll blir det inge hotto utan mys med massvis av godis och en bra film. Fan så underbart det låter. Bara sitta och ta det lungt. Slippe må piss imorgon. Nä, så blir det och det är perfekt. Så ni som ska ut ikväll: ha det så roligt! haha.

Kan säga att gårdagens kväll vara helt okej. Dock sög musiken på hotellet riktigt hårt. Riktigt dåligt var det. Vad bitter jag låter just nu, men det är jag. Har sovit till nu och ändå är jag trött som en flodhäst. Nåja, det finns ett undantag ang musiken och det  var när jag och söt Emelie gick upp på scen för att sjunga av oss lite. Vi tog tag i varsin mick, valde låt och låten blev kung i baren med Magnus Uggla. Sedan rockade vi gärnet och jag vet, vi vet, att ni älskade oss. Vi och våran sång. Efter det blev vi kändisar och fick skriva en hel del autografer. Och till er som missade det och är jätte sugen på att få en, kontakta mig på 079-58866332477. 
Se så, sätt fart.

Nu väntar min sköna säng. Efter det m¨ste jag verkligen städa. Annars blir det halshuggning och det vill jag inte.

Party party

Nu beger jag mig till Kalix, to Marie. Lite fix och trix, sen FEST! ses?

Aj aj,

Jag är redan klar och är hemma. Fasiken vad stolt jag är över mig själv. haha. Var bland dom första i mål och allt. Nä nu ska jag inte skryta för mycket här ;) Kommer säkert in nå bilder senare från min fina målgång. Pappa stod med kameran i högsta hugg för att fota sin duktiga dotter. Blev säker väldigt vackra foton. Röd i ansiktet, snoret rann och jag såg allmänt sliten ut. Väldigt vacker.

Funderar fortfarande vad jag ska ta och göra med mitt hår. Om jag kan fixa det idag kanske jag kan gå ut ikväll. Någon som har lust att hjälpa mig? :P


Min kära länning,

Igår kom min kära klänning från Style by stars och oj så fin den är. Är precis som jag har tänkt mig. Kort och gott: jag gillar den stenhårt.
Nu ska jag dra på mig nå underställ och vindjacka/byxa för att sedan börja bege mig utåt, mot starten. Töres vasalopp 2008, här kommer jag. Måste bara hitta en mössa först. För utan, det ska jag då inte vara. Hojja. Måste kila. Hoppas ni får en mysig Torsdag. UTGÅNG IKVÄLLEN?!?!

image422
Vintern 05/06.. Ska iaf försöka hitta en finare mössa än den!

Behöver jag säge mer än.....

..... GULT ÄR FULT! Får se om jag ens vågar visa mig ute under påsk. Jag tvivlar på det. Nu ska jag lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. GODNATT!

Vasaloppet 2008,

När alla i min klass kutar upp och ner för en backe, åker pulka ner och har allmänt "kul". Då ska jag, håll hårt i hatten, åka vasaloppet med min kära bror. Frivilligt! Det är inte så dåligt. Hoppas på fint väder. Annars bryter jag nog ihop.

10 dagar kvar, jippiie! 

Fy fan vilken panik,

Igår tog jag och marie i hårdhandskarna och började med mitt hår. Vi gjorde slingor. Meeeen vi skulle på träning klockan kvart över 7 och Marie satt fortfarande och drog ut slingor klockan halv 7. Vilket var väääldigt stressat. Och sen såg vi, till vår icke stora förvåning, att man skulle ha i smeten i håret ca 45 minuter. Vilket inte var aktuellt just då eftersom det var 45 minuter kvar till träning och vi ännu höll på att dra upp slingor. Och träningen kunde man bara inte missa.. Det var ju för fan Justins träningspass. Nej nej.
Snabbt smeta vi in håret i klägget. Bytte om, stressa och efter ett tag insåg vi att klockan var fem över sju. Paniken slog oss. Jag slet, drog i hopp om att få av mig hettan och ont gjorde det. Utav bara helvete. Sköljde av håret snabbt och ja, mitt hår var/är gult. Eller jag kan inte säga färgen precis. Men en sak som är säkert är att det ser förjävligt ut och att man ska ha klägget i håret den tid anvisningarna säger. haha. Idag ska jag försöka få mamma att köpa mig hårfärg så jag kan se lite normal ut igen. Hoppas! Så här kan jag inte visa mig ute bland folk. USCH.

Nu ska håret tillbaka!

image419
Nu ska jag slinga det! Måste bara höra med Marie.
Om hon kan idag. Vi får se hur det blir.
Och jag bjuder på dessa normala bilder. haha

image420

























Jag säger det bara en gång,

Här kommer ett film tips från mig som är super duper bäst. Jag lovar, ni måste se den. Om ni inte gör det, ja då missar ni verkligen något. Det är verkligen en riktigt, riktigt bra film som ni helt enkelt inte får missa. Namnet på filmen: Death Sentence.

image418

Se så: se till att se den. Nu genast. Nu med en gång!

Mina underbara,

image417
Har suttit och snokat runt på olika sidor och jag har hittar hur mycket kläder som helst som jag vill ha till sommaren. Här är en bild på kläder jag hittat och ja, det är bara en bråkdel av allt. Men som sagt: inga pengar, inga kläder. Så är det helt enkelt i mitt fall. Men men, fram till sommaren ska jag i alla fall ha någon av dessa sköna, underbar, söta plagg/skor. Nä, jag blir maniska snart.
Bäst att dra sig ur denna datavärld, ut till det verkliga livet.

http://www.delias.com  http://GoJane.com

Orkar inte...

Skola, jobbigt, stressa, klar, hem, äta, sova middag, upp, spinning, död, hem, duscha, äta tonfisk, sitta här, handuken på, orkar inte klä mig, måste smörja mig, ska göra de, inte nu, snart, lyfta röven först och främst, jobbig, trött.
Men det jobbigaste; vad ska jag göra nu då? Är ju trots allt fredag.. 

Ha en bra fredagskväll så ska jag längta vidare till sommaren! :)

image415image414
                                            - Sommaren 2007



- Sommaren 2006

15 dagar kvar.

Nu är det inte länge kvar, inte länge alls.
Jag har jyrat fram och tillbaka.
Men nu är jag säker på att det blir du
och ingen annan. Det svär jag på.
Om 15 dagar blir vi två en.
PERFEKT!image411







Det blir bara värre och värre!

Kvinna växte fast
på toalettstolen

Efter två år långt toalettbesök hade skinnet växt fast kring toalettringen

Polisen i Ness County hade svårt att tro att det var på riktigt.

Och har fortfarande svårt för det.

- Hon var fysiskt förenad med toalettringen. Men jag kan fortfarande knappt tro det är sant, säger countyts sheriff Bryan Whipple.


Det blev bara en kort romans.

image406
Det blev denna skönhet ist och jag är mer än nöjd.
Hoppas den anländer snabbt.
För jag vill ha den to next helg.
Det vore mer än perfekt!

Stylebystars.com , 399:-

Jag är kär!

image404
Tycker denna underbara klänning är bland det underbarste jag sett. Jag kan inte släppa tanken på den. Såg den igår och ja, jag kan inte sluta tänka på hur vacker den är. haha. Men såklart finns det en massa dock. Dock kan jag inte strlk på sidan och dock tror jag inte att min kära mammi skulle betala den åt mig. Alltså är det ganska kört. 
Men jag hoppas fortfarande på att den snart blir min och vi ska älska varandra resten av livet!
 
Är det någon som vet om någon klänning som liknar denna?!

God morgon världen och alla andra,

Har för en stund sen vaknat av att Sanna P (min lärare) ringer och ber mig komma till skolan omedelbart. Okej, det lät viktigt och jag kan inte säga emot, fast jag hade en stor lust till det.. Äh, är väl bara att vänta till 11.50, då bussen går mot kalix. Frågan är vad jag ska göra tills bussen går? Typ plugga?

Hoppas i alla fall ni får en bra onsdag!
och nu är det bara 16 dagar kvar. Oj oj..

Fisk, fisk mera fisk, ät så får du skägg,


image403I vanlig ordning sitter jag här med fiskburken i högsta hugg.
Jag tror att jag börjar vänja mig vid "tonfisk-smaken". Tycker det till och med smakar gott i namnam. Det kanske beror på att det är Abbas Tonfisk och är "fina filébitar i vatten". Nä, men jag gillar det faktiskt. Ni kanske vill smaka? Nu ska jag tjata vidare på mammsssen. Det är så att jag har hittat en söt klänning på HM som skulle passa perfekt nu under påsk. Så önska mig lycka till!

Puma.comsiii.

image402
Mummmmmaa. Dessa vill emma beställa hem, nu!
Sugen som en hund blev jag.
Ge mig pengar, snälla någon!

Beroendeframkallande?

Fy bubblan inni helskota, satan i gatan vad härligt spinning passet var ikväll. Det var grymt, Justin är bara för bäst. Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med min kära familj..

Kan spinning vara beroendeframkallande?! Jag tror banne mig det...

Nu börjar det likna något och den kanske blir min.

image401

Oj oj då, idag har jag varit på skolan.
Första måndagen på väldigt länge. Fy. strunt samma.
Det viktiga jag ville säga är att jag har bokat tid för TEORIPROOOV. Fasiken vad skönt det känns. Nu händer det i alla fall något i mitt "skaffa-körkorts-planering". Sen är det bara att ta tag i körningen också. Vilket inte är så lätt eftersom jag är livrädd bakom ratten. Kanske beror på min kära far. Ni vet, det går inte så bra då vi två övningskör. haha.

Hemma för en stund.

Måste bara få skryta lite: På morgon for jag och skidra före frukost! Inte lite stolt jag är över mig själv. Duktigt gjort lilla Emma. Ibland kan även jag vara duktig. Har varit i Luleå med mamma och pappa idag. Handlade ett lager med tonfisk och sockar. Kan behövas vettu.
Nu ska jag slänga i mig nå mat och sedan dra på spinning/pump.
Nä, här kan jag inte sitta längre. Plikten kallar.


Har man tråkigt så har man...

.....så enkelt är det.
Och när man har tråkigt snokar man runt på internet.
Och på internet hittar man alltid någonting man vill ha.
Här är lite av det jag vill ha, för tillfället... haha.

image398
image399

Pengar, pengar, helt vanliga pengar.

Just nu är det en sådan period då jag vill ha saker. Inte bara saker, utan precis allt jag ser på. Allt jag tar på, allt jag tänker på. Allt. Riktigt jobbigt eftersom jag inte har en enda krona på kontot. Sämre än så kan det knappast bli. Frustrerande, väldigt frustrerande om jag säger så!

Mammi är bäst!

Har varit i Kalix med mina kära mor. Vi slank in på några sport affärer och hittade mig lite fint. Två linnen, en sport bh och byxor.
Najs bajs. Nu vill jag ta mig till gymmet och träna. Mums. haha. 

Och det där ang gainomaxen. Nu är det slut på dessa små underbara saker och istället kommer den klassiska lilla bananen in i leken! Jag lyssnar på sjukgymnasten Jenny....

"Gällande gainomax skulle jag tro att för en "vanlig person" som tränar "vanligt" dvs lite kondition och lite styrekträning så är det endast överflödigt. Vill man gå ner i vikt ska man absolut undvika detta, anser jag. Jag tror att de som framförallt behöver sådana här tillskott är de som tränar seriös och tung styrketräning, de måste nämligen få i sig MKT protein för att bygga muskler. Är avsikten att hålla sig i form bara tror jag bara detta bidrar med massa extra kcal som snarare gör att man går upp i vikt. Så, slutsatsen, enligt mig ;), blir att det är överflödigt om man inte tränar väldigt seriös styrketräning och vill bygga massa muskler. Annars räcker vanlig hederlig nyttig mat och frukt! / Jenny- sjukgymnast

Har varken råd eller lust att fortsätta med alla dessa gainomax. Intressant att vet? Jag vet... Nu ska jag försöka få tag på el Mariie. Dock vet jag inte hur. Vilket är ganska synd.
Så Marie, om du ser detta: RING MIG! 




Åh så söt den är. Men ack jag komma skall äta hans bananer!

Gainomax, det är frågan?

- "Inte så bra, bara en massa socker. Bättre att ta en banan efteråt istället"

- "Nä, gainomax är bara skitsnack. Iofs är dom ju riktigt goda så jag brukar skylla på det!"

- "Sen finns det många som påstår att t.ex. gainomax skulle vara farligt. 
Dessa får gärna förklara varför protein och kolhydrater på något sätt skulle vara skadligt
."

- "Det funkar, men du måste dricka 2st för att få ut någon effekt ut av de."

- "Helt onödigt om man inte tränar 5-6 + gånger i veckan och behöver full återhämtning inom 24 timmar. Tränar du 2-3 gånger i veckan behövs det ej"

- "Gainomax = BULLSHIT!"

- "Att dricka en "Gainomax - recovery" är som att dricka ett glas O'boy, innehåller bara mass socker och onyttigt skit. "

- "please dont eat my bananas!"
image397
- "Gainomax recovery kör vi skidåkare stadigt med efter ett träningspass"
 
Måste man vara elit-åkare för att dricka en sådan
liten gainomax?!
Nä, jag vet inte. Satt och läste i en bloggs kommentarer och där fanns en stor variation om hur man ska dricka, var man ska dricka det eller om man ska eller inte ska dricka en gainomax.
Jag fattar inte, är det bra eller dåligt?

Flera kors i taket,

Sitter här och det luktar fisk.

I
nte fisk som ni tror, utan det är min lilla tonfisk burk som står och doftar. Inte så där jätte underbar doft precis. Men rätt gott är det alltid, säger vi. En liten fågel viska mig i örat om att det är bra att äta sånt efter träning. Såklart är jag på och nu ska jag pröva detta ett tag framöver. Nyttigt nyttigt, bra bra.

Okej, till det jag egentligen skulle skriva och det var att jag har fått nå ryck. Har många ryck, men detta ryck är bra. Det här rycket är att JAG SKA FAN I MIG SKAFFA KÖRKORT! Det ni. Har till och med börja läsa teorin som en galning och när jag har mod att ringa för att boka tid, ja, då gör jag det. Utan körkort och bil klarar jag mig inte. Inte längre i alla fall.

Nä, nu måste jag smaska vidare i min lilla 185 grams fisk burk. Mums?

Känner mig en aning elak.

Men vafan.... det är ju så kul och inte behöver man vara snäll alltid. Har suttit och försökt välja mellan alla hennes 140 olika videor. Men det är svårt. Jag menar, alla är lika "roliga?":
Det finns
denna.
Det finns denna.
Men också denna.
+ 138 andra.

Fan vad jag får skratta, vilket är super. Nu vet jag vad som gäller då jag sitter och är lite nere.
Och ni? Om ni ser nog många av hennes videos börjar ni gilla henne, jag looovar! haha.



Jag kan inte låta bli. Vi människor behöver få se mer av sådana varelser..

Störande lilla människa sitt still,

Att vissa personer kan irritera en. Att vissa videobloggar kan irritera en.
Jag och Annis satt nyss och klicka runt på olika bloggar.
Vi hade tråkigt.
Så efter ett tag fick vi nå ryck.
Börja kolla en massa "irriterande-blåsta-knäppa" videobloggar.
Vi fick genast mycket roligare.

Är rätt underhållande att se på sådana puckon som tror att ja, jag vet inte.
Eller jag kan inte kalla dom för puckon?
Det finns säkert en ännu bättre benämning om dessa otroliga varelser, som faktiskt finns! 
Fast just nu kommer jag inte på något bättre. Men jag lovar att det finns. 
Men i alla fall, det finns en tjej som har det där lilla "extra".
Det där "lilla-extra-puckade-jag-vet-inte-vad?".
När jag kommer hem ska ni få se vem det är som vann detta suveräna och underbara pris.
Och jag lovar: Ni får er ett gott skratt. haha.

helt slut,

Har precis anlänt hem från Kalix och gymmet. Så nu är jag helt slut inni kroppen. 
Det dåliga är att lilla jag fått skavsår, ovanligt?! :O  

bara 6 timmar kvar.

Har jag gjort nå nytta medans jag varit här?
svar nej.
Tycker jag att det är bra att inte göra nå?
svar nej.
Är jag stolt för att jag har massor med rester?
svar nej.


Vad gör man då man är mer än förbannat skolless och vill bara gå och dö, men inte kan det?

MARIE, träna idag?! Får inte tag på dig!

Jag hatar mig själv....

..... för att jag är så lat!
Nä, nu måste jag äta frulle och dra till Kalix.
Måste ändå fara på historian som börjar när?
Måste ändå fara på gymmet som är när?
Äh, det fixar sig.. Allt fixar sig tillslut. Oavsett.

image396

Och eftersom att jag är så konstig och udda.
Ja då skulle jag kunna passa perfekt i serien "En annan del av köping",
fast då skulle det få bli ett lite bättre namn.
Typ: "En annan del av Töre", det vore väl perfekt?
Nä nu måste jag lämna er ifred. Nu är det brådis.


Sånt som kan försvinna,

Är det någon mer än jag som hatar det här med skit snack?
Är det någon mer än jag som hatar det här med rykten?
Är det någon mer än jag som hatar folk som öppnar käften om saker som inte är sant?
Ur deras mun kommer det bara skit, skit och åter skit.
Dom säger något som ej är sant och tror dom vinner på det.
Det enda dom gör är att förlora... Förlorar allt.

Jag blir så fruktansvärt less.
 Den enda man kan lita på är sig själv..

Trevlig kväll och natt,

image395
Det blev lyckat. Det var kul. Det ska göras om.
Såklart att det blir lyckat om det är trevligt sällskap.
Dock finns det inga bilder alls eftersom ingen kamera var medtagen under kvällen.
Fast A tog en bild på mig och min lilla förfest.... haha.