- Marley and me.- David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch.


- Måndag morgon.

Happ, alla jobbar och här sitter jag! Någon som kan ge mig ett jobb eller två?

- Nelson och Lingon.

hej hopp alá gummi snopp.

Har varit i Kalix en sväng med mina två N. Vi blev nämligen bjudna på stor kalas och tårta hos Jonne och Marie. Den tjejen kan verkligen göra tårta. Mums mums och gotti gotti. Stannade en kortis för att sedan bege oss av mot skogen och Vånafjärden. Mitt ute i den mörkaste skogen fann vi lilla Madde (gud, så jag har saknat den tjejen!) och hennes "lilla" valp. Nelson har verkligen hittat sig en redig kamrat/tjej och skit glad är han för det. Helt slut efter allt busande. Nåja nu sitter jag här, Nesse sover, karlen är i duschen och.... ja... Äh, nu ska jag gå och fundera på vad jag ska göra med mitt liv. Haha. Tänk så man kan längta tillbaka till mp3. Usch och fy!

Och i veckan ska jag, annis och maddo åka till ökx och säga hej då till vicky...
Snacka om.... tungt..


- Jag är så glaaaad!

Åh, jag och madde ska gå valpkurs tillsammans :)
Ba fatt jag tycker om henne, mycket. Hihi.


- Saker som jag borde göra.

Tack vare Carro-Barro så kom jag på att även jag måste färga mitt hår, nu på en gång.
Var som ett tag sen jag satt någon färg uppi håret och det är som dags nu.....
Sen så kanske jag borde gå till en frisör och be dom klippa bort mitt stripiga hår.
Sen kan jag ju börja fundera på att börja med ännu ett nytt liv fullt med nyttigheter.
Fast.... det tar jag och gör någon annan gång. Har som.... inte tid... nu. haha.

- Patetisk eller patetisk`?

en klockren parodi iaf... hahahaaa!

- Jag vill!

Okej, snart klickar jag hem denna. Jag är i ett stort behov av en!!

- Städa, städa varje fredag och så varje jul...

.... det tycker jag är kul.

Ojoj, det är bara passa på att städa lägenheten medans lillen sover. Man får liksom mer gjort då ;P

- Lön och tacos.

Jag måste nämna det igen: jag är fruktansvärt sugen på min lön och tacos. Ingen som kan fixa fram det åt mig redan ikväll? Vore som snällt. Okej, jag har tråkigt. Behöver jag nämna det också. Lillen sover, vilket är ganska skönt och jag strosar omkring i hopp om att tiden ska gå liiite snabbare så att Niklas kommer hem.
 
 

- Sova, vad är det?

Nänä, bara för att jag är arbetslös och får sova hur läääänge jag vill om dagarna betyder det inte att jag får göra det för en viss liten plutt. Synd att det inte finns sömnpiller! Hallelujah! Nu ska han få mat och efter det hoppas jag på att han somnar. Jag är rätt så sliten om jag säger så :)

- Det slog mig.

Jag satt på golvet, såg på när lillen lekte och då slog det mig att vi redan har haft honom hemma i en hel vecka. Jag menar, hur snabbt får tiden gå egentligen?! Den går lite för fort! Bara att njuta.


- Nelson, värsta grymma killen.


Som ni ser så är han ett riktigt blötdjur :)
Fler bilder på
pixiboxi.

- Ut i stugan.

Söt Sara har precis varit förbi med kamran. Så nu ska det fotas! Vi ska ut i stugan så där får man säkert några bra pix på lillen. Nåja, nu ska vi börja packa ner det vi ska ha med och sen bär det av.

- nu är vi på gång!

Sådär ja, ikväll får jag tillbaka min kamera. Nu jäklars ska det fotas. :)
Måste bara tillägga så här mitt i allt: Fasiken vilken underbar hund vi fått oss!

- Lilla Nelson.

Nu så, nu är våran lille hemma. Åh så han är underbar. Man kan inte annat än att bli förälskad :) Min lilla Nelson. Tänkte att jag skulle fota där han ligger och sover men dock har kära lilla Sara lånat min kamera. Så inga bilder idag. Men kan lova er: Att det kommer en massa bilder! Ni kommer nog bli less ;)

- Hej å hå alla glada.

Sitter på jobbet. Mitt hår är skitigt, hela ja är skitig. Det är varmt och svetto. Men nu är jag snart klar med arbetet för i helgen iaf. Imorgon bitti slutar jag och då ska jag ta min kära bil och brumma så snabbt jag kan hem till Töre. Måste få krama om min lilla Snutt Niklas :) Och inte nog med att jag kommer få träffa Niklas (som varit borta i två hela veckor) så ska vi fara och hämta lilla "barnet". Ja, fy farao så jag längtar. Tiden går segt. Nä, nu ska jag gå ut och se vad grapparna pillar med. Ha det så bra, jag är Gláaad.

- En liten uppdatering!

Jag har inte uppdaterat på länge. Kanske beror på att mitt liv är rätt tråkigt just nu. Jag jobbar, sover, äter, jobbar, lite ledigt och äter lite till. Sen så har Niklas åkt iväg till Norge för att jobba i två veckor, vilket suger det med. Men snart kommer både Niklas och lillen hem. Behöver jag nämna att jag längtar efter båda mina små pluttar.

Bara 5 ynka dagar kvar.
UNDERBART!