- Jag är kär!


Oj vilken lust jag har att klicka hem dessa sköna fasten man inte har råd. Suck!

- Dessa bilder gör mig så jäklars glad!




Ibland får jag den där klumpen i magen. Jag saknar den här tiden!

- Samma visa om och om igen.

Jag är så duktig. Gjorde det idag igen. Nu är det lite brådis här. Ska iväg på missions.

- Sängen är bättre.

Usch, nu orkar jag inte sitta här och tänka på godis mer. Så nu går jag och sover. God natt!

- Stearinljus istället för godis!

Medan ni sitter framför era datorer/tv och mumsar i er en stor fet godis påse som är fylld med en smarrig blandning av choklad, sött och salt, får jag sitta här med en kopp grönt te och en torr hårdbrödmacka . Hur kul tror ni det är på en mysig fredagskväll?! Inte kul alls vill jag meddela. Jag är så sugen på choklad att jag snart börjar gnaga på stearinljusen som står framför mig. Kan vara gott det med. Mumsfillibabba!

- Ny design.

Vet ni vad? Jag är spy less på min header här på bloggen. Eller jag är inte less bara på den utan hela designen. Blö´ig och tråkig. Har suttit länge och försökt göra en ny och det helt utan resultat. Ingen insperation eller fantasi alls, vilket betyder: Ingen ny design och jag blir frustrerad. Det kanske finns någon super söt person här som skulle orka göra en super snygg header till mig? Med massa färg, bilder, knappar, skuggor och allt det där som är snyggt. Äh, varför frågar jag egentligen?

- Fasiken så kul det är!

Ojoj, hittade skit mycket i Luleå. Men man kan inte köpa allt. Hittade mig ett par skit snygga jeans, en gullig liten brun väska, smycken och världens världens sötaste kofta. Jag älskar den och ska bo i den dom närmaste åren. Känns underbart att ha hittat lite smått och gott. I like. Nu blir det att snöra sig framför tvn och fortsätta se Top Design. Riktigt bra är det! 

- Fortfarande kan jag.

Idag har jag varit duktig igen! Hallelujah. Vi promenerade samma runda i minus tjugo grader, men lika glad var jag för det. Nä, så glad var jag inte. Först och främst höll jag på att frysa bort min kära näsa, samt min kära pannan. Inte så där jätte kul och såklart var det lite motigt att gå ut i morse. Ville ligga kvar i sängen och snuffa. Nu är det gjort och alla är glada. Känns skönt. Har just tryckt i mig lite gröt med linfrön i (anna skipper säger att det är nyttigt, alltså linfrön, därför äter jag det!), en kopp grönt te och en härlig macka med en massa nyttigt på. Usch vad nyttig jag låter. Förlåt. Nu ska jag ta och gå till duschen, ducsha, fixa så att jag ser sådär normal ut och sen dra iväg med mamma till Luleå. Får se vad som handlas. Är sjukt sugen på något nytt. Ha det bra!  

- Luleå imorgon.

Imorgon är en bra dag. Det är en dag som ska spenderas med mamma i Luleå. Shopping shopping. I like!

- Bilder.


- En bra start på det nya livet.

Jag känner mig så jäkla bra. Mitt nya liv börjar jäkligt bra måste jag säga. Jag och N vaknade kring åtta, tog på oss varma kläder och drog ut på en lång promenad (före frukosten). Använde till och med stavarna. Snuskigt jobbigt, men attan så skönt. Fy faskien vad pigg man blir av att bara röra sig lite. Taggad. Hoppas bara att det håller i sig några dagar/veckor nu. Och till råga på allt har jag och N ätit en nyttig frukost: En gröttallrik, ett hårdbröd och en kopp te. Erkänn, lite duktig är jag väl? ;)

- Här ska vi inte vänta på någon beach 2015.

Nu jäklar gott folk har jag fått en gnutta motivation till att dra igång med träningen igen. En gnutta är jäkligt bra ska ni veta, motivationen har absolut inte funnits där tidigare. Den har varit lika lat som jag har varit. Den har legat på 0,0000x13 och nu är den uppe på +30. Kanske låter lite för er som är tränings nördar, men äntligen har den börja komma till liv igen. Men som vanlig är det väldigt enkelt för mig att tänka träning, men att utföra saken är liiiiite jobbigare och framför allt besvärligare. Nä, men allvarligt. Nu ska det bli förändring och jag ska komma tillbaka till den form jag varit i. Det har blivit allt för många mys kvällar framför en god film tillsammans med godis och allt som hör till.

Nu är det nog dags att börja jobba på formen. Det första jag ska ta och börja med är en tidningen (för att höja motivationen yttligare ett snäpp). Det är inte vilken tidning som helst utan: i FORM. Pepp&insperation.

- Måste allt vara så dyrt hela tiden.

Just nu sitter jag och bläddrar igenom miljontals sidor med balklänningar. Skit snygga. Ju mer jag ser på dessa klänningar, ju mer sugen blir jag på att gå balen. Jag vill gå, jag vill, jag vill! Det är ju bara det här med klänningen. Varför måste dom vara så jäkla dyra? Känns lite onödigt att lägga ut så pass mycket pengar på en klänning som man "bara" kommer använda en ynka kväll. Eller det kanske är värt det? Vad vet jag. Jäkligt sugen är jag för det.

- Jag behöver hjälp, nu!

Nu är det så att jag bestämt mig för att färga mitt hår och den här gången ska det bli rött. Men som vanligt finns dessa problem med, hur fan ska jag få det rött? "Bra" som jag är så har jag försökt att få håret rött en gång tidigare. Blev ett stort misslyckande kan jag meddela och kommer aldrig prova på det igen. Det såg hemskt ut Tänkte om någon som kan det här, kan berätta hur jag ska gå till väga?! Det får dock inte kosta många tusen. För då har jag inte råd!

- Godnatt.


Trött och slut. Sängen väntar och jag säger god natt!

- Det är nog det.... sjukaste jag sett?!

Nä, vet ni vad! Nu går jag i taket. Jag var tvungen att lämna soffan för att sätta mig här igen. Jag klarar verkligen inte av att se på dessa människor som just nu visas på tv.  "Min bil är min älskarinna" heter programmet och där får man följa några människor som har sina bilar som "älskarinnor". Dom har helt enkelt sex tillsammans med bilen. Och just ja, det är inte bara med bilar dom har sex med utan det kan också vara helikoptrar. Fast dom säger att det kan vara svårt, finns ju inget bra hål direkt. Helt besatta och sjuka. Jag fattar inte. Jag orkade se i fem minuter, sen blev det för mycket av skiten och jag ville bara kräkas på dom.
Hur sjuk kan egentligen en människa bli? Jag spyr!

- Fetto tisdag. (lika fet som alla andra dagar i veckan)

Raaaaaap. Oj, det blev mer semlor än vad jag hade tänkt mig. För många helt enkelt. Min mage gör ont.
Nu ska jag rulla till soffan och se vad det andra fettot gör.

- Bara en bild.


- Äntligen hemma.

Äntligen är man hemma från Luleå. Var en trevlig sväng med några från klassen. Först käkade vi pizza på kina och surrade om allt mellan himmel och jord (fan vad jag kommer sakna människorna efter studenten! haha), sen bar det ner på FACE för en smink-kurs. Lärde mig en hel del må jag säga. Nu blir det att inhandla nytt smink då jag blir rik. Då nu det händer vill säga? Men som annis säger: Det är lågkonjuktur - då är ju alla fattiga... Hoppas bara att det stämmer.


- Summer breeze makes me feel fine,


God morgon gott folk. Sitter här i väntan på att få gå ner på busstationen och hoppa på bussen för att sedan åka till Luleå, vi i foto C ska nämligen få oss en smink-kurs på FACE. Blir intressant. I allt mitt väntande kikade jag igenom några bild mappar och fastnade direkt i Thailands mappen. Förstå hur bra Thailand är?  Nä, nu måste jag göra något vettigt. Diska låter väldigt lockande.

- När man kommer hem från Thailand.

It calls Thailands-sjukan.



- Äntligen lite nytt på Pixbox.

Nu gott folk finns det nya bilder på pixbox. Gå och kika ;p

- Oh sweet days of summer,


- Det är nog inte bara jag som längtar.








Sol, Stranden, Bad, Fest, Sena kvällar, Grönska, Blommor, Kvitter, Glass, Solbrun, Jordgubbar, Smultron, Goda drinkar, Grill-kvällar,  Mys, Stugan, Meta i solnedgången, och mycket mycket mer. Jag längtar!

- Jag borde komma igen?

Nu har jag varit efter med det här bloggandet i snart 4 veckor. Sjukt länge måste jag säga. Men det är så har haft så satans mycket annat att jocksa på med: Varit utomlands, vilket betydde 2 hela veckor utan dator (ja, jag höll på att bli tokig. Det började klia i mina små fingrar). Sen så har det varit riktigt dåligt med dator här hemma i Sverige, min bror har nämligen tagit över det där området och om man närmar sig så är man nästan dödens. Och här i lägenheten har det också varit riktigt dåligt. Ingen dator alls. Inte en enda litens en. Men nu är det fixat. Vi fick ta min gamla skrothög, så. Äh. Det är fixat nu och med det kommer jag nog, förhoppningsvis, att kunna roa er nyfikna med några inlägg.


- jag saknar er!

Det finns två personer, Marie och Fia och jag saknar dom nå så grymt mycket.. Äh. Ville bara skriva att jag saknar er!

- Lite bilder jag snabbt slänger upp.





- Tillbaka till verkligheten.

Okej. Nu är dom två varma sköna veckorna över och vardagen är tillbaka.
Känns lite tråkigt. Men... Nä. Skönt att komma hem till Niklas igen.
Fan så jag har saknat den lilla lorten!


Just ja, ska försöka lägga upp lite bilderpå
pixbooox  från resan.
Försöka i alla fall.