- Ny dag med nya tag.

Hej hopp. Precis kommit hem bordi jobbet :) Mer jobb imorgon, där nästa och där nästa dag. Super! Alltså.... jag kanske behöver få valp-tankarna ut från mitt huvud. Det är det enda jag tänker på och jag blir tokig. Ska jag gå omkring och tänka på lillen i en hel månad. Nej, jag måste försöka släppa det där nu ett tag... Vilket tyvärr är svårt. hihi.


- Det här med hundnamn....

Okej... Nu snurrar de i både mitt och Niklas huvud. Vi kan inte bestämma oss, bestämma oss över vad vår lill vovve ska heta. Nelson har länge varit våran favorit, men vi vet inte. Har även funderat på Charlie och Leo. Men sen kommer dessa men, men, men... Kanske ni kan komma med några förslag vad den lilla svarta labben kan heta?


- VI är förälskad!



















Idag är jag underbart glad och sprallig. Jag längtar nå så grymt mycket till vår lilla plutt får komma hem till oss. Helt sjukt. Den 6 augusti :) Åh, behöver jag nämna att dom där valparna är världens gulligaste?

- Pirr i magen!

Nu drar jag och Niklas iväg på missions i denna värme. Pirrig i hela kroppen! :) :)

- Oj då..



Jaså, oj. Är han död? Meeen gud. Och?

- Första arbetspassen avklarade.

Nu är jag hemma i Töre byn igen. 24 timmars arbete tar ut all sin rätt. Jag är helt slut om man säger så. Död Emma. Det är hårt att börja sitt nya jobb, med pirret i kroppen konstant, med ett sånt gigant pass som detta.. Och som jag varit nervös. haha. Nåja, har gott bra och jag trivs. Nu ska jag lägga mig i soffan och snutta på Niklas. Det behöver jag. Sen att jag är sugen på en fet mjukglass..... Äh vi glömmer det :)

- Happy!

Fy bubblan vad glad jag blev när jag ställde mig på vågen: 2 kg off på mindre än en vecka!
Heja Emma, Heja Emma.. Nu är det bara att hålla i!

- Now my feet won't touch the ground.


- Heta människa, sitt still!




Megan Fox

- Sommaren är livet!

Ingen i hela världen kan tacka nej till den underbara sommaren! Idag har jag varit till Kalix och myst med Marie. Vi har legat på en filt i gräset, ätit jordgubbar och druckit soda stream À la Marie. Mums vad mysigt det var. Sådant borde man göra oftare! Och ett plus var att vi även fick oss lite stek i solen. Oj vad man kan älska sommaren. Borde vara sommar året runt ;)

- Jag är verkligen snygg i Niklas mobil.

Niklas har för över alla sina bilder från telefonen till datorn. Så jag bjuder er på en bunt.















- You are the hope, That keeps me trusting.







- En stolt löpare!

Ibland måste man få skryta lite.... Det är nämligen så att jag varit och promenerat idag. Jag tog en riktig lång sväng i det ack så härliga sommar vädret. Men jag var så pepp att jag kände för att springa lite, vilket resulterade i att jag klarade hela min "mål-runda". Jag är så jäklars stolt över mig själv. Har länge försökt klara av att jogga hela svängen, men misslyckats alla gånger. Så äntligen klarade jag av det och jag älskar då det ger resutat. Jag blir glad. Detta ska firas med solarium!


Förhoppningsvis slipper jag snart att se ut så här!

- Underbart söta små varelser!







Jag är kär!

- Hon är grejen, värsta grymma tjejen!

Fy fan vad klockren och skön den här tjejen är! Hon är min nya idol, helt klart.
Som henne borde hela världen vara. Undra hur det skulle se ut? ;p




Söta lilla Kendra!

- Några få från midsommar.



















- Att det är härligt.

Hej och hopp lingon snopp!

Är bara hem och tankar loka flaskan. Nu ska ryggsäcken packas och sen hade vi tänkt oss att cykla till Sören för att sedan åka båt till stugan. Övernattning i lill-stugan. Jag och Niklas ska mysa på :) Sommaren är allt för mysig. I alla fall då man har tur med vädret. 

- Gult är inte bara fult! Det är Alli-bajs

"Jag inbillar mig, djupt inne i mitt mörka hjärta att byxorna sitter lite, lite lösare.

Att Alli gör nån typ av verkan på kroppen är i alla fall ställt utom allt rimligt tvivel. För gaserna i magen ökar i kvadrat, och det i kombination med att man bli lös i magen. Men så kan det ju vara lite då och då i alla fall, så det kan bara vara en tillfällighet. Men! Nu kommer vi till det i sammanhanget intressanta. Bajset har en helt ny färg och liksom bara glider ut, nästan vare sig man vill det eller inte. Inga större olyckor ännu. Men det beror nu på min gamla yrkeschaufförstarm som gör att jag i princip kan hålla mig hur länge som helst bara jag låtsas att jag har någon i baksätet.

Den nya färgen är gul, jo det är sant. Gult är inte bara fult, det är Alli-bajs. Intressant nog så är bajset, precis som hon på apoteket sa, slemmigt. Eller mer oljigt så det ser ut som man har stått och hällt smältsmör i muggen när man är klar. Jag hoppas och tror att det betyder att kroppen inte tagit upp mer fett än önskvärt och helt enkelt kastat ut resten."

Det är så sant så och jag måste hålla ut. Fy fan!


- Många minnen...







Lifehouse får mig att gråta.... Oooo så bra detta är!

- Han är inte alltid så smidig.

Haha. Ibland kan man inget annat än skratta åt lilla Niklas. Imorse hade han gjort en god matlåda med sallad, mackor och allt som hör där till. Springer ut genom dörren, grappat tag i påsen med mat och går mot jobbet. Men det han upptäcker när han kommer till Kalix är att påsen inte alls innehåller den goda matlådan längre. Utan en massa Emma-trosor. Så kan det gå om man tar fel och det är bara att äta upp ;)

SMS av lill Nicko:
- Du får äta mina mackor också, för dom ligger kvar i påsen på golvet ;)
  Jag tog fel påse och fick dina trosor istället... fan.

- Det är nästan godare....

än godis.... Fy fan så gott det är. Sitter och suger i mig det nu! Vattenmelon är det ända rätta.


- Baby Emmaaa.







- MARIE!?

Alltså... kan vi fara till Luleeåå?

- Jag vill festa och ta studenten igen!


- Bilder från balen.
















- Klipp ut och klistra in i gubbens livstilsmagasin!

"Så får du 1000% mer sex i sommar -
 En färsk vetenskaplig undersökning visar att killar som diskar gör tjejer väldigt kåta"

"Forskar larm -
 Ett belgiskt universitet kostaterar i en stor studie: sportbilar ger dig inte större penis!"

"Prata - det nya coola sättet att kommunicera med kvinnor"

- För vi har tagit studenten....

















- För jag tar studenten snart!

Känns konstigt, känns underbart och jag är peppad till tusen. Det är bara ynka två dagar kvar tills vi, bästaste MP3, står där på utsläppet och tjuter av ren glädje. Det kommer bli underbart att äntligen slippa skolbänken och att äntligen få prova på att stå på egna ben. Göra det som faller en i smaken och inte behöva känna sig så "fast". Nä, gud vad jag längtar. Det kommer bli en bra och oförglömlig dag!

- HAHAHAHA!




- Nöjd som en igel.

Alltså.... idag är jag faktiskt glad. Idag är ta mig fan en bra dag! Det börjar med en bra dag på det nya jobbet. Allt går som på räls och jag trivs som fisken i vattnet. Sen att jag kunnat ringa och säga bort mig från skogsplanteringen gjorde det hela mycket, mycket bättre. Otroligt skönt att slippa skiten där. Usch och fy. Nä, som sagt, en lyckad dag. Nu ska jag sova en timme och se om jag är redo för klassfesten.

- Dålig uppdatering.

Här är det tomt som fan, jag vet. Men det kan bero på att mitt liv är ganska så rörigt just nu och jag har ingen lust med skrivandet. Ingenting har gått rätt och jag vill inget hellre än att allt ska bli som vanligt igen! Men just nu ser det mörkt ut. Nåja, efter det dåliga kommer det bra (spm man brukar säga) och jag har fått jobbet jag länge velat ha. Snacka om att jag var glad idag?! Så imorgon ska jag tillbaka igen och ha introduktion hela dagen, samt skriva på några papper. Gud så skönt med jobb. Me like.

- Imorgon börjar allvaret!

Emma-måste-svälta-sig-själv uppdraget drar igång imorgon!
Hallelujah!

- Over The Rainbow


- Här kommer bilderna.











Det blev fan inget att fota i Umeå, så det är får ta och duga :)

- Umeå gör mina ben ömma.

Herre min gud så ömm jag är i kropp och ben. Det måste varit sen i lördags, då jag skulle ha brottats med buskar och sten. Nåja, om huvudet är dumt får kroppen lida! Så enkelt är det.

- Jag mår illa!






- En glad nyhet!

"Nu är Nellie parad med Nikki!! Lite glada nyheter till er! Nu är det bara att vänta.....
 Kram Rebecka"

Jag är super duper glad! Hoppas att det bli små valpar nu!Jag vill ju ha hem vår lilla Nelson.