- Snart bär det av!

Har precis duschat och packat klart väskan. Nu ska jag bara fixa på mig nå kläder, sminka mig och invänta att jocke slutar jobba. Sen bär det av mot Umeå. Jag känner att det kommer bli en lyckad helg med bra fester och trevligt folk. Hoppas bara att vädret håller vad det lovar. Nåja. Nu ska jag kila. Bilder från helgen galenskaper kommer på måndag :)


- Imorgon bär det av.

Imorgon bär det av till Umeå. Hallelujah. Nu behöver jag/vi party musik att dunka ut genom högtalaran då vi ska bila ner. Så om någon kär liten läsare har något tips, så tipsa!!!

MGMT - Kids


- En mask som luktar rökt kött.

Fy fan. Här sitter jag, helt blå i ansiktet på grund av en ansiktsmask. På förpackningen är det massvis med gurkskivor, så jag tog förgivet att det skulle dofta fräscht. Men ack så fel jag hade. Jag stinker rökt kött ifrån ansiktet. Det gör mig illamående som fan. Får man sälja sådant äckel?

- Om jag kunde drömma.

Okej, jag ger mig nu gott folk. Jag som varit så himla skeptisk till Twighlight ska fasiken börja läsa böckerna. Jag menar, när jag ändå inte har någonting att göra på dagarna, då kan jag lika gärna läsa böckerna. Så är det och nu måste jag bara fixa fram första boken så att jag kan sätta igång. Vad har jag gett mig in på? ;P


- Min nya idol!


- bakis.

Fy fan hur jag har mått idag. Inte så bra kan jag tala om. Blev som sagt lite för mycket av det "goda". Men men, det blev i alla fall en riktigt trevlig kväll. Längtar tills nästa helg ;)

- Dålig uppdatering.

Hej hopp och här inne har det varit tomt ett lite längre tag. Kanske kan bero på att jag faktiskt har haft något att göra. Äntligen kan man väl säga. Behöver komma mig ut och träffa lite folks haha. Jag har som bland annat umgåts med Jocke och Jani-banani nu i två dar/nätter i rad. Fan vad man har saknat dom där killarna. Me like them väldigt mycket. Och det bästa är att jag ska till Umeå tillsammans med dom nästa helg. Göra Umeå osäkert helt enkelt. Kan inte bli annat än bra? :) Super!

- Han gör mig min mens bättre!



HAHAHA! Äntligen blir jag glad. Han är ju så söt.
Kolla 1:50. Där har han verkligen en fin stämma.

- Emma är en fluga.



Åh, jag vill bli blond. Bajs att jag aldrig kan bestämma mig.

- Mensmonster måste få saker.

Bara för att jag känner mig så jävla förbannat nere den här dagen. Allt är fel, jag är fel och omvärlden är fel. Allt är tråkigt och jag suckar och stönar tjugofyra gånger om. Konstant, hela tiden. Har sovit tre timmar i hopp om att min mens-satans-värk ska försvinna, kapoff, men intet. Nu tror jag tar spaden som står bakom ladan, för att sedan gå och gräva ner mig bakom ICA. Jag tror Torshell (hur fan stavas det namnet då, han är uteliggare) sa att han kunde hjälpa mig om han får en tia krona i utbyte. Det tycker jag är snällt. Nä, fan vad less. Ville bara komma fram till att jag måste till Luleå imogon och handla mig en massa saker. Nya kläder, nya hårprodukter och skor. Jag behöver det, både fysikst och psykiskt. Så... imorgon ska det shoppas med pengarna-som-inte-finns-men-borde-finnas. Hallelujah.

- Ni borde tacka gudarna.

Alla som har snopp och slipper det här med mens har jäkligt tur. Snasarnas mästare kan tacka gud. Jag dör snart av smärta. Och mitt humör kan man bara tala om. Känns som att jag är på krigsstigen. Bra dag...

- Nelly.com

Mamma? Pappa? Någon? Jag skulle så gärna vilja ha någon av dessa skönheter. Snälla, kan jag få?
Dessa finns på Nelly.com. Jäääätte billiga, host. Tänk om man vore en rik liten ung dam?





















- Nu när allt är över.

Här sitter jag i min egen lilla värld. Nu har jag insett och fått det konstaterat: Jag är nu helt klar med skolan. Bara studenten kvar. Det är en väldigt läskig känsla som jag har nu kan jag meddela. Klart att det känns underbart skönt att får slippa allt som har med plugg att göra, att komma hem och känna att allt är klart. Men sen så finns det en sak som gör ont och det är det här med klassen och det som hör till!

Visst kan det kännas uttjatat om att man kommer sakna sin klass, men jag kommer verkligen att göra det! Jag kommer sakna er! Jag vet inte, men det kommer liksom kännas väldigt tomt utan er. Ni är speciella små varelser. Sanna.P, Elisabet, Wiktoria, Madde, Magnus, Emma, Taavo, Ida, Markus, Conny, David, Annis, Buffy, Jocke, Sabina - Ni är bäst och jag menar det!

Ibland kan jag undra vars mina tre år på media har tagit vägen? Allt gick så snabbt...
Men fan så vi har varit med om mycket. Visst?

Nu blev det för mycket känslor här.. Inte likt mig att skriva något sådant.


- Kan det bli bättre?

Det är en rå-måndag, men jag är ledig, solen steker som aldrig förr, grönskan är i full gång, snart riktig sommar, N är underbar, är nöjd med min hårfärg och om 24 dagar tar jag studenten. Kan det bli nå mycket bättre än så här? Nja, jag tror inte det. Eller... har ett satans religion prov som jag måste plugga till och sen måste jag försöka fixa hem löshår. Usch vilka problem jag har? ;D


- Ska man skratta eller gråta?



Jag är ganska så fascinerad av att det finns personer som henne på vår planet.
Hjälp.

- Ge mig!







Kan någon fixa så att jag får någon av dessa hårfärger`?

- Jag kan inte släppa det!

Nu har jag provat min studentmössa igen och jag har kommit fram till att den både känns och ser för liten ut. Men egentligen, vem kommer bry sig mer än jag själv? Jag hatar att hitta små fel.

- Studenten närmar sig.

Här sitter jag, Love Sex & Magic dunkar från högtalarna och pillar med tårna medans studenten och sommaren närmar sig med stormsteg. Trots det är jag ganska lugn eftersom jag redan har fixat tag på ett par skor, en/två underbar klänning och allt annat som hör den till. Det som är kvar att göra är att fixa hem löshåret, samt en klippning. Men det är ett tag kvar, hela 27 dagar, så jag hinner nog i godan ro ska ni se.

Pssst. Idag ska jag färga hårt ;)

- Underbart!

Vet ni vad? Jag får "sommarlov" idag!!!! :) Helt underbart. 

- En jogging runda.

Hallelujah, jag klarade av en liten jogging runda och jag ska även försöka med en till imorgon. Det ni?! Men... jag har ett litet problem, som vanligt. Det är så att jag inte har någon bra "pepp-musik". Så har ni någon speciell "pepp-låt" som ni kan dela med er av?

- Jag fattar ingenting ang det här med löshår.

Löshår hit och löshår dit! Någon kunnig person eller frisör kanske kan svara på om jag ska jag färga mitt hår före jag beställer löshåret? Eller om jag ska beställa löshåret före jag färgar mitt egna hår? Det jag inte förstår är vilken färg jag ska beställa hem, typ. Usch vilka problem jag har :) Det är inte alltid lätt.

- Skor på studenten.



Nu har jag suttit och sökt efter skor i snart tre timmar, nu är jag less. Ska jag behöva beställa hem ett par skönheter ända från Asos? Happ. Får väl göra det då och nog är jag  lika glad är för det. Vad sägs om någon av dom små underbaringarna ovanför? I like.

- Nu är det bestämt!

Tack för hjälpen, ni som kommentera, för nu har jag valt och det kommer bli rött! Hallelujah. Eller om jag får något ryck kanske det blir blond. Vi får se. Men det lutar åt rött och som Wiktoria säger: lite mörkare rött. Blir väl bra? 

- Jag behöver eran hjälp

Jag kan inte bestämma mig! Så, jag behöver er hjälp att välja rätt!
Vilken färg? Kom igen och kommentera :) Det gör det lättare för mig.


- 85 år och senil

Alltså... våra grannar måste vara dom mest "speciella" grannar man kan ha. Just nu sitter jag och förundras över en cirkus 90 årig tant som bor alldeles nedanför oss. Hon är både senil, döv och väldigt gammal.

Som idag, då jag skulle fara med bilen för att släppa ut Elvis och Nikko, så sitter tanten i en ful gammal orange bil från 1855-talet. Är ett under att bilen fortfarande fungerar. Men hon varvar bilen som fan och jag känner mig allmänt rädd för vad som komma skall. Så jag vågar inte sätta mig i min egna bil ännu, utan jag stannar och "knyter" skorna för att låta tok-kärringen köra iväg. Hon kunde ha krockat in i mig. Läskigt!

Nåja, tanten gasar som fan och vilken sekund som helst kan bilen smälla in i väggen och det skulle varit pinsamt. Men som tur är händer inget sådant, utan hon börjar sakta men "säkert" backa ut. Ett träd närmar sig och där tvärnitar hon. Jag andas ut. Sen så lägger hon i ettan och bilen hackar sig iväg. Inte lite hackigt utan jävligt hackigt. Jag smygtittar efter henne och ser att när hon ska svänga åt vänster kör hon lååångt upp på trotoaren. Stackars lilla rackelbilen slog in magen. Sen så förvinner hon runt knuten.

Nyfiken som jag är hoppar jag snabbt in i opeln och gasar iväg efter. Snabbt kommer jag ikapp henne. Inte så konstigt eftersom hon kör typ.... 20 km/h. Ja men i alla fall, jag puttrar en bit bakom henne och sen ska hon svänga. Hon börjar blinka kanske 200 meter före sväng, tick tack, tick tack. Sen när hon ska svänga svänger hon inte. Hon liksom kryper fram med bilen och det ser ut som att bilen stannar. Men tillslut svänger hon rätt.

Men nu när jag kommer tillbaka till lägenheten är hennes bil här igen. Fint parkerad in i väggen! Ja, in i väggen och så står den varje gång. haha.

Jag börjar fundera om jag kanske borde ringa någon? Polisen? Hyresvärden? Någon?

För kärringen kan verkligen inte köra bil längre.

- Att det ska vara så typiskt.

Snart tar jag/vi studenten och betyder att vi har sjukt mycket att plugga, nu dom sista veckorna.
Då är det ju så typiskt att jag ska gå och dra på mig världens förkylning. Seriöst?

- Jag behöver det nu!



Sommaren, kom så fort du kan!

- amandaberggren

Jag måste tipsa er om denna tjej och hennes blogg!
Om ni inte klickar in er på den så missar ni något bra. Jag är i chock över hur duktig man kan vara!

- Islands bilder nummero 2.

















Fler bilder finns på
min pixbox.

- Jag ser ut som en svamp.

Bara för att jag har så tråkigt har jag prövat min kära studentmössa.
Men... är det bara jag som ser ut som en svamp med den på skallen? Yauicki.

- Det är tydligen fest ikväll?



Klart man behöver lite peppning.

- Bilder nummero 1.
















- Hemma bordi Island!

Nu är jag tillbaka till fina Sverige!
Har en hel del bilder jag ska snöra upp senare idag, så håll utkik.
Nu måste jag vila. Inge smart att festa på tom mage som gjordes igår.