- Jag kämpar!

Har inte tid med det här. Återkommer säkert någon gång. Nu ska det rasa kilon. :)

- Helt onödigt.

Mitt långa hår :( Puuhuu.


- Nelson har sina olika bus varje dag.

Idag hittade Nelson en liten bomullstuss på vårat glas-köksbord.
Och han gjorde allt till att försöka få tag i det. Vilket slutade i några krockar i bordet.

 




- Jag har smarta vänner.

"Jag tycker det är snyggt med folk som är FÖR smala, så smala så att dom ser bräckliga ut, så man bara vill ge dom en munk och slänga dom över axeln bara för att prova" - MSN prat med Fia,

- jag är kär!


- Gåshud!







Hennes röst ger mig gåshud och jag kan inte sluta lyssna. Sjukt duktig tjej!

- Jag missar hela håret och det blir dåligt.

 

 

pssst. jag har fixat håret lite gay där.. Så... ja..

 


- Han kom ut med det idag.


- Segt.

Okej. Jag är seg och trött. Plus att jag är sugen på godis. Dö.

- Love.

Jag trivs i min nya frilla. Det känns kuligt. Nu har jag till och med utsläppt hår. DE NI!

- Nu är det borta.

Så, nu är jag jävligt korthårig. Fy farao hur konstigt det känns! Hallelujah!
Bild kommer. Fast det är när jag vant mig. Tack Sara :)

- Underbara bilder från top model!

 

 

 

 

 

 

 


Man går in på google och söker på top model, vips så sugen man blir på att fota!


- Mitt hår.

Det har varit en massa tjat om mitt hår lite här och var. Men jag är så förbannat less på skiten, det åker oftast upp i en fin hästsvans varje eviga dag. Jag är så less att jag håller på att gå under. Jag behöver något nytt. Lite motivation. Något drastiskt. Därför ska det ske idag, på en gång! Så kring klockan fyra kommer söta Sara hit och ska fixa det åt mig. Snacka om att det känns underbart. För just nu känns det som om jag hamnat i någon 40 års kris och är i klimakteriet. Typ. Nä fy fasiken så skönt det ska bli.

 

Psssst: Gud så fint jag har redigerat bort håret på den här bilden.
Jag vet att ni är lite imponerade i alla fall. Tihi.


- Det var länge sen.

99 dagar sedan jag och min underbara klass tog studenten!
Tiden går och vi med den.

- Nelson växer.

 

 

Är det här samma hund? Det skiljer ungefär bara en månad mellan dessa bilder på Nelson. Förstår ni hur snabbt han växer!? Man hör nästan hur det knakar. Som sagt, det går snabbt i utveckligen.


- Jag om några månader.


- Nu nu nyss.


- Höstligt höstigt.

Gud så härligt väder det är ute. Synd att ingen kan leka med mig då det är så här fint. Men som tur var har jag lilla Nelson, vi har fått roa varandra. Vi har varit på en rätt lång promenad. Mysigt värre. Och som vanligt, han är så duktig. Min lilla.... Nä, förlåt. Ska sluta tjata om min kära vovve nu. Men jag är förälskad.

Sen så har inte min kära piss sjuka försvunnit. Jag får kuta på dass minst lika många gånger idag som igår. Jäklars. Nu sitter jag och håller mig. Kanske är bra? Nä, om det inte är bra imorgon ska jag banne mig åka till sjukan och be dom ge mig någon "anti-piss-piller". Vore som skönt att slippa kuta stup i kvarten eftersom att jag börjar bli nådigt less. Nä, WC här kommer jag...


- Komsi, komsi.

Ja komsi komsi min lilla lön. Jag skulle behöva dig drön. (?)

- Nelsons valpkurs nummero two.

Sådär, nu har vi "avklarat" valpkurs nummero två och jag måste säga att ikväll ägde vi! Allt gick som på räls, nästan iaf. På riktigt och snacka om att jag var hyper när vi var på väg hemåt igen. Åh, så duktig han var. Min lilla nasse man. Nu sitter jag och längtar till nästa gång, som är redan på söndag. Råligt råligt!

Något som jag gillar allra mest med valpkurs är att få bekräftelse om att man tränar sin hund på rätt sätt. Men också att man får små enkla tips på saker man kan förbättra och förändra med sin träning. Sen får man ju även se hur dom andra hundarna och ägarna tränar tillsammans. Det är super duper kul.. Så ni som skaffar er en liten vovvo, till er kan jag rekomendera valpkurs, starkt..

- Toan är min bästa kompis.

Usch, jag får kuta och kissa hela tiden. Sjukt irriterande. Nu måste jag kila dit. Hejs.

- Gossip girl

 

Gossip Girl säsong 3. Är det bara jag som är glad? ;)


- Det är rätt många år sen.

Sitter hemma på datorn nu. Så då ska jag passa på att snöra upp en massa gamla bilder.







 

Äh, det här suger. Ska gå ut i det fina vädret nu. Funderar om man kanske vågar sig upp i skogen?! Jag har ju precis ingen vakthund med mig som kan skydda mig för björnen... Så jag ska höra om någon snäll människa kanske följer mig. Fast jag tvivlar dock på det.


- En ny kategori!

Så, nu har jag fixat en egen liten Nelson kategori: Nelson busar.

- Igår kväll läste Nelson sin valpkurs läxa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ni, det är inte alla som har en hund som kan läsa allmänlydnaden själv.
Precis som Nelson tycker jag också att den där boken är rätt tråkig. Blöö.

- Det här ska Nelson också kunna, lätt!

 


- God morgon.

God morgon har guld i mun. Typ. Idag är det en silver morgon. Jag är seg som en räka. Ska försöka få mig å i munnen och sedan bege mig ut på en promenad med lillen. Man kanske vaknar till lite bättre då?

- Jag har kommit på finessen!

- Man går på Google, skriver in Megan Fox i sök fältet och vips så förvinner godissuget.
Fiffigt va? Ibland har jag mina ljusa stunder.

 

 

 


- Jag är en bitter fisk.

Fy och usch vad sugen jag är på godis. Det är de som kretsar runt mitt liv just ni.. Inget annat. Jag gör vad som helst för att få mig en liten pytte nuttig godis påse. Åh så sugen jag är. Sjukt att man kan vara så besatt!? Hur ska jag klara av att gå ner mer än 10 kilo om jag hela tiden ska gå och sukta efter något som förstör det hela? Nu är jag deppig och ska törsta mitt sötsug med en varm kopp te.. Inte lika gott som godis kanske, men det får duga för stunden. Yes Yes. Sen gå ut och gå med min lilla Nelson Pelson.

- Vår debut.

Nåså, nu är vi hemma igen. Nelson och jag har varit på valpkurs. Gick rätt så okej. Men det första han gjorde var att skita på en plats där han inte får det... En bajspåse och plocka upp, sen ingen skada skedd. höhö. Idag har vi bara presenterat oss, pratat om kommande dagar tillsammans och visat hur just vi leker tillsammans med våran valp.. Vi fick gå ut på gräs-planen tillsammans med vår hund, för att sedan sätta igång leka som en mupp samtidigt 15 andra personer står och ser på då man apar sig. Kan säga att jag inte kände mig så smickrande... Ser framemot kommade gånger vi ska träffas och "leka".

Till något helt annat: det är björn på vår gata. FY FAN!

- Hur söta får man lov att bli?


- Det går upp och ner.

Nelsons "duktigthet" går upp och ner för varje dag. Ganska stor skillnad mellan vissa dagarna.

Som igår, vi puttra iväg till Kalix för att gå på häst och hundliv. Nelson hänger med på ett hörn. Jag skulle köpa ett medlemskort på brukshunds klubben, samt ett reflexhalsband och samtidigt ge Annis löshåret. Ja, men i alla fall, vi lämnade lilla Nelson i bilen medans vi knallade in i affären. Hittade ett bra reflexhalsband och Annis kommer in i affären. Surrar med henne medans Niklas går ut i bilen för att se om halsbandet passar runt Nelsons hals.

Efter en stund kommer Niklas in igen och handen håller han en stooor brun hårboll som ser ut som ett risigt murvel-djur. Det tar ett tag innan det slår mig om att det är Annis löshår som Nelson har disikerat till en stor tova. Inte lite pinsamt det var då jag skulle sälja det till henne... Men som tur var gick det att reda ut och tillslut såg det ut som vanligt hår igen och inte som något monster. Så ingen skada skedd och alla glada. Jag betalade och gick ut i bilen. Då ligger lill svinet och gnager på ett par skor, mina skor! Ojoj.

Sen åkte vi vidare till Ica för att handla lite nödvändigheter. Nelson fick såklart vänta i bilen medans vi skyndar oss in. Vi handlar och betalar, för att sedan gå ut i bilen. Öppnar dörren och på golvet ligger lill skiten och riktigt äter upp mina papper från arbetsförmedlingen. Små, små delar av allt. Men också mina favvo solbrillor! Voi voi. Tur att han är söt som han är. För annars hade han fått gå hem till Töre, själv.

Så, resan till Kalix igår gjorde Nelson fyra rackartyg på en mini tid och jag har lärt mig att man inte får lämna saker man vill ha kvar ensam med han. - Annis löshår, mina skor, mina papper och solglasögon. Då frågar jag mig själv.... Varför bara min saker och inte Niklas? Vad har jag gjort? haha.

Men idag har han varit som en underbar ängel med glorian på topp som älskar sin matte mest på denna jord. Hallelujah. Idag har lillen sovit lika länge som oss (!), lärt sig skall och insett att spår är super duper roligt speciellt när man använder en älgklöv. Så om man sammanfattar den här dagen än så länge: Super!

Men imorgon börjar valpkursem för oss och då passar han säkert på...... Min lilla underbaring ;)

- En ful lista.

JAG HAR:

Ett förhållande: Jajemen!
En bästa vän: Jeo.
Haft ett seriöst förhållande: Jajomen.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nope 
Blivit kär vid första ögonkastet: Jajomen.
Fått ditt hjärta krossat: Ja. 
Skrikit åt en lärare: Nej, har varit en ängel genom alla skolår.
Kysst någon och sedan ångrat dig: Kan man säga.
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej nej.
Snusat: Jajomen.

DAGENS:

Klädsel: Svarta pööös-byxor och en ful tröja. Ska ut i höst vädret och promenera.
Frisyr: Tovit och risigt. Sara ska klippa!
Låt: David Guetta feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over.
Vill ha: En massa pengar och vindruvor.
Sjuka: Annis och Nelson.
Drog: Kanske kan det vara choklad och godis i allmänhet.
Köp: Min nya mobil som kommer hem i brevlådan till veckan. Me like!
Godis: Allt! Vill ha, nu direkt. Men icke.
Attityd: Dryg som Yes.
Tanke när du såg dig i spegeln i morse: Fy fan, har du kollat dig i spegeln det senaste seklet? Nä. Precis.

Sådär, nu har jag roat mig själv i cirka 47 sek och er i 62 sek. Bra va? Super duper kanon. Nu ska jag och Nelson kila ut bland älgar och gubbar. Hoppas att vi klarar oss från alla dessa jägare. Bye bye. Återkommer.

- Mums.


Jag är inget större fan av tangentbord, speciellt inte denna!

- Sonic är det ända rätta!

 

Sitter framför tvn och spelar sonic. Nu är jag i en väääldigt svår boss, så jag måste kila.
Önska mig lycka till. Jag ska bli bäst i världen, så de så.


- Ett brev från kolonin.

mgff gvbyuioöäå+2 dolx,¨å / Nelson

Översättnin till svenska:
Någon som kan komma och roa mig? Emma är skit tråkig / Nelson

- Jag tycker det är skit snyggt!

 

Klickade in på en blogg och fick syn på detta: Kat Von D har gått och blitt blond. Intresse klubben antecknar. I know. Nåja, först fick jag en smärre chock. Men jag måste säga att jag älskar det! Fy fasiken så snygg den kvinnan är. Jag är inte alls nå avis. No no.


- Litet som ett gruskorn.

Nelson har tappat sin första valp tand. Jag fick till och med tag i den, så nu har jag den sparad i en burk. Naaaw, litet som ett gruskorn och nu har han en pytte liten glugg. Han är så söt.

- Sovmorgon, den första på väldigt länge!

Oj, Nelson fick något ryck idag och sov ända tills jag vaknade, vilket var klockan 11. Hur skönt är inte det på skala ett till tio? Underbart. Nu är jag äckligt hungrig. Finns ingen mat. Så min ända utväg är att gå på ica eller åka hem till huset. Får se om jag är så lat och åker hem med forden. Vilket gör att jag slipper gå den långa vägen till ica. Ja, jag vet. Idag ska jag börja mitt nya liv. Men jag "måste" bara vänta till mamma slutar jobba. Måste väga mig ;) Väldigt väldigt skit kul. Jag gruvar mig inte alls. Inte det minsta.

Önska mig lycka till!

- Hemma igen.

Sådär, nu har vi varit på vårt missions till Överkalix. Lite små deppigt sådär... Men sånt är livet. Och nu är vi bara tre kvar - jag, annis och maddo. Vi håller ihop! Hallelujah. Nu ska jag plocka ihop mat.


En fågel viska i mitt öra att jag ska börja mitt nya liv imorgon. Nu jäklar har jag även en liten morot...
. :)

- Tut, tut, hit och dit.

Nu - åka till Ikea.
Sen - åka till Överkalix.

Bye bye.

- Ny design!

 

Lite nytt är väl aldrig fel? :)


- Det är för sällan!

 

 

 

Imorgon åker jag, annis och maddo upp till Överkalix för att ta farväl av wiktoria.
Skönt att äntligen får krama om dom. Underbara människor!


- Bara att acceptera att sommaren har lämnat oss!

Kul, vaknade av att jag knappt kunde andas. Förkyld som en kyckling och dåligt väder.
Var riiiiktigt härligt att gå ut med lillen. Not. Usch. Det blåser småspik och regnar. Jäkla höst!

Jag menar, vars tog sommaren vägen? Hallå?

- Att man är en dålig förlorare.


- Jag och Nelson passar på att bråka om svinet när vädret sviker!

Klara.... Färdiga... Gå.
Och kampen är i full gång.

 













 

Och såklart vinner ju jag. Jag och mina muskler, vett'u ;)

- Den här låten = Annis!


Den här låten påminner mig om vintern 07/08 och festerna med Anniiiis.
Hallelujah!


- Bästaste!

Alltså, Nelson. Han är underbar! :)

- det var då mig en stor en!


- Det är inte det allra lättaste.

Fy och blä. Sitter och klurar på hur jag ska ta mig in på den skolan jag vill. Känns lite omöjligt just nu. Jag vill det så jäkla mycket.

- Svininfluensan.

Happ.. Då var jag nere i det träsket jag med...

- Ibland får man vara lite ego.




- Kan inte få nog av han!


- Min bääääbis!