- Lady Gaga - CHRISTMAS TREE


- Tröttmössa!

FY, är det så här tungt att kliva ur sängen denna tid? Det är nästan omöjligt och nu sitter jag och halvsover. Tur att det är fredag idag. Är inte det underbart så säg? Hallelujah!

- Underbara träningskompis!


- Full fart!

Snart blir det att fara och fira Annika som fyllar år idag, hipp hipp hurra! Snacka om snabba puckar. haha. Har varit och gymmat, blev där lite väl länge så har fått stress duscha och annat. Nä, blev iaf klar i tid.

- Morsning korsning.

Godmorgon världen. Vad jag har börjat bli bortskämd med sovmornar märker jag. Har sovit till klockan tio i princip varje dag nu i en vecka. Men imorgon, då ska jag upp före kråkorna och åka på lektion. Inte så jätte taggad. Fast iofs är det ju bästa dagen på hela veckan: underbara fredag. Kvällen ska bestå av idolmys med några nära och kära. För att inte glömma: en massa gott! Det kommer bli en perfekt avslutning på veckan.

Idag börjar vi inte förens klockan ett. Så jag ska slöa och så lite innan, samt packa min träningsväska. För efter lektionernas slut ska jag och Martina bege oss till das gym. Första gången på länge eftersom min förkylning och rygg-fan satt stopp för det. Jag har tänkt på det, att det alltid är något som sätter stopp då man kommit igång med träningen. Antingen är det förkyling, eller skador. Sen då man gått och blivit frisk, ja då har latmasken krypt in i en igen. Hur ska jag bli av med latmasken för evigt?


- Nya tag?

Hepp hepp. Har insett att det är sjukt roligt att kolla tillbaka några år i bloggen och därför måste jag fortsätta!

Var ett tag sen jag skrev av mig här. Men vi har iaf flyttat klart, för länge sen. Idag tääääänkte jag faktiskt fota våran lägenheten och visa er. Dock blev det inte av eftersom jag för tillfället inte har någon kamera. Min systemkamera dog för några månader sen och min lilla kompaktkamera fick sig en liten smäll på displayen då jag halkade på min lilla rumpestump.... Jag har inte så tur. Först min externa hårdisk med 20 000 bilder, sen systemkameran i följd av kompaktkameran och sist men inte minst min underbara mobil som blev smått misshandlad. Dags kanske att skaffa en drulleförsäkrning.

Annars då? Jo. Det rullar på. I full fart kan man väl säga. Tiden likson rusar förbi. Vi är inne i december och snart bara två veckor kvar till jul. Så jag har snart gått på universitetet i fyra hela månader, en hel termin. Vilket egentligen bara känns som några dagar. Jag trivs väldigt bra och det känns som om jag gjort rätt val av utbildning. Sen så är det underbart att ha alla goa människor i klassen som gör allt till de lättare!