- En kort uppdatering.

Jaha, vars ska jag börja?! Är ett tag sen jag skrev. Fast egentligen har det inte hänt någonting alls, typ. Dagarna rullar på i sin vanliga, snabba takt. Fredag-Måndag och sen är det Fredag-Måndag igen. Sjukt det där egentligen. Är fortfarande kvar på praktiken, där jag trivs som fisken i vattnet. Så har passat på att förlänga till fyra veckor till. Kanske blir en månad till efter det. Vem vet. Hoppas på det! Sen så ska man snart söka in på skola, vilket jag ser fram emot.

På hundfronten går det bra. Nelson växer så det knakar och han har passerat 33 kg strecket. Säkert att han gått upp lite mer sen sist vi vägde honom. Han har dock kommit in i någon slags period jag inte kan sätta ett namn på... Men det är nog trotsåldern som anlänt. Han ska prova och prova, samt prova lite till. Mitt humör kan vara ganska dåligt. Tur att lillen är söt ;)

- Vad ska jag ta mig till?

Jag vill resa..... Det enda jag gör nuför tiden är att kolla resor på internet.
Usch. Jag vill bort!

- Finns det nå sötare?


- Det var go'a tider... typ.

 

Tänk att jag låtit det spåra iväg som det har gjort....


- Spara pengar är det som gäller!

Nu jäklar.... Nu ska det sparas pengar, för i maj, då ska det resas! Mitt nyårslöfte? Yes ;)


En eller två veckor, det får vi se då ;)
Någon som vill hänga med?


- Nu är glada julen slut, slut, slut....

... allting kastas ut, ut, ut.

Känns underbart att ha fått bort alla jul-prylar och fått tillbaka allt det vanliga. Super. Dock tycker jag att julen kanske går lite för fort. Hålla på att fixa och stöka bara för "det" där? Äh. Tur att det bara är en gång om året och inte fyra.

- 9 januari.

 

 


- Nesse Nelson.

 

Mammas älskling som mini bäääbis ♥
Tänk vad tiden går snabbt! :)


- Det är bra för mig.

Okej. Det har slagit mig: Barn gör mig väldigtgott. Speciellt på fronten: bacillskräck.

- 1 januari 2010.

Okej. Första dagen har gått av det nya året. Och med denna dag har jag hunnit med att fylla 20 hela år, ätit tårta/fika så att magen hunnit bli fyrkantig med sju valkar, fått en massa fina presenter och umgås med nära och kära. En bra start på det nya året helt enkelt.... Dåså, då är 2010 igång. Nu kör vi! Eller hur?

Det första är: TRÄNA.