- Livet leker.

Usch så bra allt känns just nu. Kan livet vara lite väl bra ibland?! Sitter bara och väntar på något bakslag. Skulle inte förvåna mig att jag blir förkyld precis till resan. Gud så jag längtar... Hoppas veckan susar förbi, som dom brukar göra. Jag behöver Turkiet känner jag. Bara 6 dagar kvar nu och jag har lust att dra fram resväskan och börja packa, men det är väl ändå till att överdriva? Nä, det får ta och vänta. Får roa mig med annat, typ köpa mig en ny bikini och sololja. Sen längtar jag även till min lilla tripp till Umeå. Behöver även den. Sommaren är allt underbar. Peppar, peppar.

- Inte länge kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Turkiet. Härligt!

- Hipp Hipp Hurra!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Nelsons födelsedag. Tänka sig, han har redan hunnit bli 1 år. Man hinner inte med. Det var nyss han var en liten pytte valp och nu har han blivit en stor, vacker karl. Tiden går och vi med den som man brukar säga.

Grattiiis! :)


- Min nya favorit.

 

Jag har varit och hämtat ut mitt stora paket från Eleven.se. I paketet befann sig bland annat en dubbel ögonskugga från Nouba, färgen gräsgrön/skogsgrön och jag älskar den. Hur underbar och somrig som helst. Så nu är mitt mål att försöka få hem flera av dessa underbaringar. Dom är värd varenda krona! Men det blir vid ett senare tillfälle.

Ni vet, när jag blir rik!


- Om man ändå vore rik!?

Medan alla andra åker ner till Umeå och ska ha skit roligt, sitter jag här hemma och sparar pengar... Roar mig med att städa och tvätta. Tänk så underbart det skulle vara att få träffa Marie, Wiktoria, Elina och Sofia igen. Och om jag hade åkt till Umeå idag hade jag fått se dom allesammans på en och samma gång. Det här suger! Men.... jag ska ner dit. Så fort jag blir rik av mina skattepengar så åker jag ner och stannar där ett bra tag. Marie har lovat mig en sängplats hos henne vilket kommer bli sjukt bra. Jag längtar.

Nä, fortsätta städa till här. Sen hämta ut mitt efterlängtade paket.

- Tänka sig så roligt det är att beställa.

..men att betala det hela är inte alltid lika roligt. Puh. Det är så att jag har klickat hem en massa nödvändigheter från eleven.se. Vilket är lika roligt varje gång!- Back in byn.

Tillbaka från sköna stugan. Kan också meddela att det bara är precis två veckor kvar tills vi sätter oss på planet som ska ta oss till varma Turkiet. Som jag längtar....

- Nelson "Borka" Mandela

- 21 maj 2010


- Min snutt och jag.

 

Nu tar jag med min äslade snutte och åker mot sugan.
Han ligger förövrigt startklar i bilen, undra om han känner på sig att vi ska dit?


- Rest in peace systemkameran!

Det som inte får hända har hänt, min systemkamera har gått i graven. Den vill inte fungera. Vad ska jag ta mig till?! Lämna in den på service?! Jag klarar mig inte utan den.

- Den bästa.

19 maj 2010


- Badkrukan Nelson.


 


 

Han vara en badkruka? Nej, verkar inte så ;)

- Sköna dagar som passerar.

Man kan inte annat än njuta av livet då vädret är så här underbart. Usch så härligt det är. Sen är det tur att jag har min kära Nelson. Han håller mig sällskap då det bara är jag hemma om dagarna ♥ Tur! Min lilla nesse.


Bild från idag. Mys på balkongen.

Det varade inte länge innan Nelson drog sig tillbaka till sin plats i skuggan.

Nu ska jag röra ihop lite mat, för sen bär det av till mormor och morfar på tårtkalas. Det är så att idag är det ingen vanlig dag, det är morfars födelsedag!! ♥

Hipp Hipp Hurra.


- Svårt att bestämma sig.

Idag är det fredag och det är min "unna-dig-lite-godis-dag". Underbart må jag säga. Dock har jag lite problem att bestämma mig för vad jag ska unna mig.....

 

Blir den den underbara marabou polkan eller den somriga polly påsen!?
Det återstår att se.


- Underbart!

Livet är lätt!

- Hurtbulle!

Puh, då var det dags för träningskläderna att åka på igen... Lite spinning på en fredag är aldrig fel. Kanske torso. Det får jag se hur orken är. Heja heja. en fågel viska i mitt öra att det kommer bli kanoners väder imorgon! Det skulle sitta fint.

- Trötter.

Sitter här och håller på att somna. Känner mig som en mör kalkon. Dags att kanske kasta sig till sängs? Tror det. Upp "tidigt" imorgon och fara till Kalix för att få skrutt forden besiktad. Håll era tummar att den kommer gå ett år till! Hoppas det.

- Solsolsol.

Underbar dag det varit. Super härligt. Mer av detta vore bra!

- Det grillas på våran balkong.Här grillas det för fulla muggar och det finns en som är lite extra sugen.


- Förkylning på g?!

Jag känner mig som en påse nötter och jag ber till gudarna att det bara är en tillfällighet... Jag vill inte åka på en förkylning. Jag har inte tid med det. Verkligen inte. Håll era tummar och tår att det bara är just idag jag känner mig så här.

- Abstinensen är hög.


Jag vill ha sommar, sommar, sommar!

- Ibland är jag också effektiv!

Städa städa, varje söndag och så varje jul, det tycker jag är kul. Har dammsugit, torkat golven och diskat sveriges högsta diskberg. Jag känner mig ovanligt effektiv. Kanske för att min karl inte är hemma? Nä, nu ska jag torka lite inne på toan. Heja vad roligt. Längtar till kvällens träning. Känner att jag behöver den mer än vanligt!

- En behövlig kväll.

Igår blev det en spontan och framförallt en väldigt lyckad kväll. Det var bara jag och Emma, plus lite vin. Det hade inte kunnat vara bättre. Sånt måste vi göra oftare.
Helt klart.