>> Fynda är bara förnamnet.

Oj, vi kom inte bara hem med en ny säng och sängbord, utan fynda även en stor vit spegel och ett köksbord. Kort och gott, det blev en lyckad sväng till Luleå. Nu ska vi hoppa iväg mot garaget, ska börja måla ;)

>> Kan vi inte få flytta redan nu?

Det är ca 25 dagar kvar till flyttlasset går, jag längtar. Igår fynda vi via blocket, nämligen en sänggavel/ram och två sängbord för 700 kronor. Hur bra är inte det? Vi ska måla dom vita och byta handtag på sängborden. Jag tror det kommer bli kanoners. Så idag ska vi åka mot Luleå och hämta fyndet, samt köpa färg. Bilder på resultatet kommer nog upp här så småningom. Sen har jag beställt en massa bilder till vår fotovägg som ska hängas ovanför sängen...... Jag känner mig effektiv.

>> ♥


>> generösa adlibis.se

Så, då har jag beställt en massa roliga böcker. Och snäll som adlibris är så fick jag rabatt på köpet, eftersom jag är student... Hela 18 svenska kronor! Jippie vilket fynd. Ska snöra mig nu på soffan och klura ut vad jag kan göra för dessa 18 spänn. Skola imorgon.

>> Ett litet sommaruppehåll

Godmorgon.

Ni har väl inte lämna mig?!

Äh, jag förstår det eftersom det varit ganska dött på den här fronten ett bra tag nu. Man kan säga att jag haft ett "litet" sommaruppehåll. Nu har hösten klampat in med stormsteg och det är dags med nya rutiner och krav igen. Bland annat skolan. Jajemen, jag har börjat studera på univeritet. Förskollärare. Och vi är nu inne på våran första vecka med "riktig" skola. Före denna har vi haft Nolle-p där jag lärt känna en massa nya, underbara människor. Så nu sitter jag där igen, där jag aldrig skulle sitta igen (trodde jag), nämligen skolbänken. Men det känns faktiskt riktigt bra. Lite seg i skallen så här till en början, men det tar ett tag innan den vaknat upp från koman. Det blir nog bre det här, tillslut. 

Sen så... ja. Ska vi flytta den 30 september. Då blir vi Lulebo, vilket kommer bli super! Behöver jag nämna att jag längtar? Nu är det inte länge kvar alls. Kanske dags att dra fram flyttkartongerna.

Nä, nu säger lilla Nelson att han vill gå ut och läsa morgontidningen.