Jag ler då jag tänker tillbaka. Till tiden då du var med oss.

Älskade lilla poppe.


- Mitt hjärta klappar för morfar ♥Jag kan inte förstå. Jag vill inte förstå. Värsta dagen i mitt liv.
Jag saknar dig, morfar. Du är min bästa vän. Vi ses!

- Önskade att jag kunde ladda upp alla bilderna...

Tänk vad tiden går!!
♥♥


- Har ett liv igen.

Nu är tentan över (den gick käpp rätt åt....) och vi har även klarat av en annan kurs också, vilket känns underbart. Nu kan jag göra vad jag vill om kvällarna, typ spela Donkey Kong och pilla naveln. Fy så roligt! Jag är nog lite beroende. Annars då, ja, det rullar på. Fredag igen, och idag kommer min fina mor till staden och hälsar på. Hon nämnde något om att åka till Kina, vilket jag tyckte var en bra idéeeee.

- Det blir en tidig kväll med mina gubbar.

Vygotski, Pavlov, Skinner, Freud..... Psykodynamiskaperspektivet, Interaktionistiskaperspektivet..... Nä, vet ni vad. Jag kommer drömma om dessa perspektiv, teorier och gubbar. Behöver jag säga att jag är less att plugga? Jag vill bara att tentan ska vara över så att man kan leva normalt.

Nu ska jag ta mina gubbar för lite film.

- Världens bästa!


- Njuter till hundra.- Ett par ynka bilder från lägenheten.

Lite bilder från vardagsrumsfönstret och delar av köket....
Rätt tråkiga. Men det kommer mera när jag har tid och ork!


 

- tio till fem.

Dra mig hur effektiva vi varit idag. Klockan tio i morse träffades vi några stycken för att plugga på kulturenshus. Och att vi har pluggat, det är bara förnamnet. Vi har slitit och svettats i över sju timmar, typ. Och jag tror banne mig att vi blivit lite klokare. Är som bra det där att slå kloka huvuden ihop. Eller hur det nu var?

Efter pluggandet blev det lamp-shopping. Så nu har vi en massa nya lampor. Snykkt. Kan snöra in lite bilder från lägenheten sen. Har ju lovat att visa. Dock blir det bara detaljer och inte hela rum.... För stökigt för att visas.

Men först innan lite fredagsmys..... nöta igenom häftet som vi har knåpat ihop idag.
Hepp hepp.

- beroende?

Nu när jag inte får äta godis under veckorna blir det en hel del apelsiner. Och jag tror banne mig att jag är beroende. Hur gott är det inte?! Mums.

Annars då? Jo, knallar på. Dock sitter plugget i bakhuvudet och trycker. Jag vill inte ha tenta, jag vill inte plugga och jag vill inte behöva tänka på det. Sen att tentan verkar sjukt svår gör det hela mycket värre. Känns inte värt att nöta böckerna när inget ändå fastnar innanför pannbenet. Informationen går in genom ögonen och ut genom öronen. Svin bra, Emma. Verkligen. Jag känner såhär: nu läser jag det jag orkar och sen får tentan gå som den går. Ingen har dött av en omtenta som man brukar säga.

- nytt år med nya möjligheter.

Tjollahoppsan! Ett tag sen, jag är verkligen dålig på de här med uppdatering. Jul och nyår, samt min födelsedag har flygit förbi och jag har inte hunnit med. Det var nyss vi gick på jullov och nu är man tillbaka i vanliga rutiner igen, så som tentaplugg och andra sjukt tråkiga grejer. Men det är bara att kämpa på och invänta sommaren. För den är väl inte långt borta nu va?

 

Har även börjat mitt nya liv så här efter nyår. Jag vet att jag sagt nya liv en massa gånger. Men nu måste jag skärpa mig på riktigt, för så här går det inte att fortsätta. Men än så länge går det bra med det nya. Dock är jag förkyld som en gris vilket gör att jag inte kan träna. Ligger mest i soffan hela dagarna och gör en massa försök till att plugga till tentan. Inte mycker av nytt liv det inte. Men har iaf slutat med att äta godis VARJE dag, till att bara äta EN dag i veckan. High fem.

Nu måste jag klä på mig innan käraste Marie kommer och hälsar på. Hon måste ju få se lägenheten innan hon åker till Umääää. Senare blir det på stan en sväng. Skönt med paus från pluggandet....