En herre som svettas idag. Hoho. Lika glad...

mms_img-19215510 (MMS)

En herre som svettas idag. Hoho. Lika glad är han för det :-)


Härligt väder!!

mms_img157628652 (MMS)

Ännu en dag med soool! Hoppas på att det är samma väder imorgon, för då är det planerat stek tillsammans med Sussi på någen strand i närheten. He gillas. Sen så sitter jag i valet och kvalet: LK, eller inte LK?


- Sommartider, stanna!

Även idag har det varit ett kanoners väder och jag älskar det. Kanske bästa vädret sommaren gett oss på år och dar. Snälla, låt aldrig sommaren ta slut! Dock sitter det i mitt bakhuvud att det redan är slut på juni och att augusti är på ingång, vilket betyder att halva sommaren redan susat förbi. Men ska försöka att inte deppa över det. Har som sagt haft en kanon sommar hitils och mer sommar är det ju kvar.

Kvällen har jag spenderat nere i norrahamn tillsammans med Sussi och Emma. Vi käkade mjukglass, surrade, smed planer inför vad som komma skall, löste en massa världsproblem och mådde prima ballerina i kvällssolen.

Sen så har jag mina tankar nere hos bästaste Martina!


Från Valborg 2011.

- Willeburr.


Titta in vilken snygging!!

Det känns som att det är dags för ett litet besök hos denna lilla filur och Fia. Är allt för länge sen vi sågs, vad gör du nu för tiden ;) Nä, så måste det bli. Saknar er!

- SÖKES!

Jag söker efter en multiram liknande denna!!!
Om någon vet, så hojta till!


- Påkommen några år senare av mor och far.

Haha!! Jag och pappa skulle bädda ut bäddsoffan inne på mitt gamla flickrum så att det små smålänningarna ska ha någon plats att sova när dom anländer upp till norrbotten. Men under proceduren får vi syn på något sjukt roligt och håller på att kollavippa av skratt. Titta vad lilla jag tydligen har bäddat ner för ex antal år sedan för att inte mor och far skulle bli arga. Bäst före datumet på flaskorna är Liggsår gånger 1000. Jag undrar varför dom blev gömda och glömda? ;) 


- Det är så sommaren ska vara!

Kvällen i Överkalix tillsammans med tjejerna blev kanoners! Vi satt ute på altanen med klarblå himmel, mygg, solen i ögonen, grillat kött i munnen, gott dricka, jordgubbar från grannen, shottar ala Elina som gjorde susen, en massa skratt och dans hela natten lång tills fötterna skrek av smärta och som avslutades med en pizza med myggen som sällskap. Det är såhär sommaren ska vara och jag älskar det. Jag satt verkligen och njöt hela kvällen, som så många andra kvällar, bara rusar förbi. Nu undrar jag då vi ska ses nästa gång? Inte ett helt år till nästa gång va?

Fota, ja det gjorde vi hela kvällen med Elinas kamera. Så bilder kommer då hon skickat dom. Så just nu är det rätt torftigt med det. Men här har jag snott ihop några få till att börja med iaf.

- Årliga svängen till överkalix marknad

Imorgon bär det av mot överkalix tillsammans med Marie. Där blir det att tillbringa kvällen hos Elina med henne, Carro och Sannibanani. Kommer bli grymt, jag känner det på mig. Och sjukt kul att träffa dessa underbaringar igen! Så jag längtar inte bara lite. Sen har jag även hunnit kuta på stan och inhandla mig två par klänningar och tre par skor. Så nu ska jag bara välja vad jag ska bära imorgon. Marie får vara till hjälp.

- Finns det något bättre?

Vilken sommar det bjuds på just nu. Det liksom spritter i hela kroppen. Underbart!! Dagen idag ska spenderas på altanen i hopp om att bli brun, steka lite fläsk sådär. När Niklas slutat sitt arbete och tagit sig till Töre ska bilen packas med hundar och annat smått och gott. För då bär det av mot stugan, där helgen ska spenderas vilket blir myspys. Sedan att vädret har lovats kanon gör ju det hela mycket mycket bättre.

Älskade sommar!- BEST FRIENDS ARE THOSE YOU CAN COUNT ON NO MATTER WHAT

I love you
not only for who you are
but for who i am
when i am with you

-

BEST FRIENDS ARE THOSE YOU CAN LAUGH WITH UNTIL YOU START CRYING.. 
AND THOSE YOU CAN CRY INFRONT OF WITHOUT FEELING EMBARRASSED..
BEST FRIENDS ARE THOSE YOU CAN COUNT ON NO MATTER WHAT..


- Tenhult, tur och retur!


Hjääärtat och jag!

Här har det varti tyst ett tag va? Det är så att jag har haft fullt upp och inte haft tid med detta. Den där hemligheten som jag skrev om tidigare var inte att jag var gravid, som några trodde, utan det var att jag, Sussi och Emma.N skulle ta oss en tripp med bil ner till Tenhult för att överraska världens bästa Martina. Det var en lång färd med bil må jag säga, men det var det helt klart värt eftersom vi fick ena riktiga härliga och roliga dagar med snack, strandhäng, shopping, fest, polkagrisar, vin, skräcknatt, godis och annat roligt som man har tillsammans med dessa människor. Synd bara att dagarna rusade iväg och det gick snabbt till stunden man var tvungen att säga hejdå och åka mot norr igen! Riktigt jobbigt. Sen var det lite synd att jag glömde laddaren till kameran hemma i norr, så det blev inte allt för många bilder jag fick skjuta av innan kameran dog.

Just nu sitter jag hemma i Töre, ensam och är såkallad hundvakt till stövaren. Mor, far och lillebror har åkt ner med husbilen till smålands mörka skogar. Niklas jobbar och ja, jag är allmänt ensam. Får roa mig med att glo på lite Paradise hotel, har ju missat lite då jag varit borta från datorn ett tag. Låt det bara få bli helg!