- Lite off.

Hoppsan, jag har glömt att jag har en blogg som jag bör uppdatera. Men nuså, nu ska jag skriva ett par rader ba'fatt. Idag har jag/vi nästan fått klart jävuls-uppgiften, är bara några små saker som ska fixas till samt läggas till. Så SNART har jag sommarlov på riktigt, vilket känns sjukt skönt. Sommarlov, sköna sommarlov.

Imorgon eller på Torsdag, får jag förhoppningsvis åka och träffa Fia samt lill-bebisen. Jag längtar! På fredag blir det inflyttningsfest hos Sanna inni kalix, vilket betyder att jag får träffa underbara personer jag inte träffat på ca hundra år eller så. Jag längtar! Resten av helgen ska spenderas i stugan med familj. Sammanfatta: bra vecka och helg.

- Brist på annat...

 

Hepp, hepp. Nu har bruttorna åkt och jag inväntar min karl.
Funderar på vad jag kan roa mig med tills dess.
Framkalla bilder vore ju något. Så får he bli.
Frågan är, var ska man börja?


- Paket.

 

Jag började min morgon med att slå in paket. Inte det lättaste enligt mig. Men efter några om och men så fick jag ihop dom och visst blev dom inte så pjåkiga? Sen så är inte dessa vanliga paket, utan det är paket till lilla Wilbur. Hoppas han blir glad, eller det kanske är mamma Sofia som blir det? ;)

 

Äh, nu ska jag fixa till lite här innan mina kära vänner kommer. Vi ska inte göra något speciellt roligt om ni tror det, utan vi ska försöka plugga lite. Dock är min motivation på noll eftersom jag redan tagit sommarlov, typ. Äh, bara kämpa på!


- Lilla hjärtat!

Jag var bara tvungen att sno dessa bilder av Fia
Hur söt är han inte? Gah vad jag längtar till helgen, då ska det snosas bebis!

-



- Vill tillbaka!


- Livet på en pinne!

Sådär ja, då har veckan som man längtat efter så mycket passerat med stormsteg och den har gått sjukligt snabbt. För snabbt! Men jag tänker så här, man ska inte deppa att den redan är över, utan man ska vara glad att vi fick uppleva den. Är så galet trött så ska kort och gott sammanfatta veckan: underbart! Vi har bara varit och mått gott, släppa vardagen lite. Det har inte blivit mycket sömn under veckan, i snitt fem timmar per natt. Och under hemresan blev det heller inte något att hurra över, som varit galet lång och varit vaken över 26 timmar. Så nu ska jag och min trötta hjärna gå och krypa ner oss i soffan, tänka tillbaka till turkiet och bara le. Vilka vänner jag har!

Kärlek till er, Hjäärrrtat!

 


- Ett tips från coachen

Jag tror jag hittat mig en ny favvo! God som attans.
Nu ska jag fixa och trixa lite. Imorgon bitti bär det av.
Ska jag vara ärlig har jag SJUKT mycker resfeber.
Min fråga är hur jag ska kunna sova inatt?

- Jag kan flyga, jag är inte rädd!

2 dagar kvar. Snart dags att flyga.... Det känns ju lite sådär.

- Reasons to smile...















- Ännu en dag...

Sehärja, klockan är halv fem och snabbt har dagen gått. Suttit hemma hos mig och pluggat tillsammans med Elin och Sussi. Vet inte om vi kom så långt, men en liten bit iaf. Känns skönt att plugga tillsammans med något, det gör det hela lite lättare och framförallt roligare. Vi avslutade våran pluggar dag med en glass, för he var vi värd! Nu då? Nu blir det middag. Hepp hepp.

Inte ens tre dagar kvar!!!

- Nu har jag sommarlov från skolan.

Idag har dagen gått riktigt snabbt. Skola hela förmiddagen med redovisningar. Ett riktigt sömnpiller må jag säga. Där gick tiden sakta som en snigel om jag ska vara ärlig. Men det var sista lektionerna för denna termin, så nu har jag sommarlov!!

Efter lektionernas slut cyklade jag hem och käka lite lunch, eller lunch och lunch - havrefras. Snabbt stressade jag ner datorn i väskan och åkte till kulturenshus där hela gänget suttit med sista examinationsuppgiften. Det bästa är att vi faktiskt tog oss framåt och fick ihop en hel sida. Detta firades med 20 minuters solning. Så idag har det varit fullt upp vilket gör att dagen inte känns lika lång som gårdagen. Nu kan jag glatt säga att det inte ens är 4 dagar kvar tills vi lyfter!! Livet är lätt.

- Redo!

Nu är väskan packad och kläderna jag ska resa i är utvalda. Nu kan jag åka!



- Jag får vara en stund mitt i livet.

 

I brist på annat råkade jag klicka in mig i lite gamla mappar med foton och hamnade på påsken 2010. Den sista påsken tillsammans med morfar. Titta hur mysigt han har det där han sitter, i den värmande solen, i stugan och tillsammans med oss. Här trivdes han som bäst. Det är helt galet vad jag saknar honom...

- Under the coconut tree

Dagen idag då? Nä, men dagarna går segt när man vill att det ska bli söndag. Man försöker roa sig hela tiden. Nu är det bara fem små dagar kvar. Resfebern kryper sig på allt mer. Skönt känsla, not. Jag blir så nervös. Risken finns att mina kära vänner få dra mig in på flyget. Nä, så illa ska det inte bli hoppas jag.

Nåja, idag ska jag försöka roa mig med en promenad (bort med det vi åt igår), städa, tvätta lite till, packa och kanske plugga. Sen då? Har ju trots allt BB live att nörda med då det brister med aktiviteter. Hepp hepp, dags för lite frukost. Även idag: Intresseklubben antecknar?

- Björnväckningen.

HAHA! Gooooodmorgon.

- Väskan är öppnad.

Hepp hepp. Vilket strålande väder och värme det varit idag. Dagen började med en promenad tillsammans med Elin, Martina, Annika och Sussi. Nelson och Wilma var också med på ett hörn eller två. Tyckte det var en härlig start på dagen. Årets första dopp togs av Nelson och Wilma. Jag har bildbevis ;)



Efter promenaden drog jag, Elin och Martina för att sola oss lite. Känns viktigt att lägga lite grund så att säga. Bruna och fina åkte vi sedan hem till sitt. Jag har varit effektiv och satt på en tvätt och börjat packa. Har kommit en bit på vägen nu, men jag har lite problem på skofronten. Jag behöver införskaffa mig flippflopp eller dom där gladiatorsandalerna innan jag kan åka. Välli billi billi. Dags att panta mer? 

Nu ska jag äta och sedan åka till Martina där vi ska planera.

- Vad är det för fel?

Jag skrev två inlägg igår, men syns inte. Vad är felet?

- Tillbaka till Luleå.

Nu är vi tillbaka. Har varit hemma inni byn under natten och dagen. Och snacka om att jag har varit effektiv. Jag har krattat hela dagen lång idag och ville till och med fortsätta efter att mina armar sagt stopp pga smärta. Så imorgon vet jag vad jag får stå ut med: Träningsvärk! Har jag tur så kanske jag lyfta armarna. Trots att jag rört mig hela dagen funderar jag på att fara ut och springa en runda. Skulle sitta bra efter att jag tryckt i mig en massa onyttingt under helgen. Fast att springa är fortfarande en tanke, så vi får se om latmasken övervinner.

Om en vecka är vi i värmen!

- Det var bättre förr.



Snacka om att BB var bättre förr, eller har jag fel? :P

- Hoppsan!

Men kära nån... Hur kan jag glömma?

Nu är det ju snart bara 7 dagar kvar. Jag längtar nå så grymt.
Vi ska ha så mysigt :)

- Jag höll mig.

Igår var vi till Töre en snabbis och hälsade på mormor. Hämtade även massor med pantburkar hemifrån mor och far. Sedan svängde vi kosen tillbaka till Luleå igen och åkte till Maxi för att panta. Fick ihop nästan 200 kr och en slant fick gå till min och Martinas stekolja. Nelson var såklart med och pantade. Dock såg han inte lika road ut som jag gjorde. Höhö


Idag är det lördag, en skön dag med slapp och seg. Lördag borde ju vara den härligaste dagen på hela veckan va? Jag och Niklas har varit på en tur med bilen och råka svänga in på skokanonen. Där hittade jag ett par jätte fina gladiatorsandaler som jag verkligen behöver. Ett par som jag verkligen borde ha i turkland. Men efter många om och men insåg jag att jag inte kan hålla på att köpa skor nu. Får nog panta lite mer för att ha råd till dom också ;) Sen blir det att åka till Töre idag med eftersom vi blir bjudna på grillat. Sen ska jag vara snäll och hjälpa söt-mormor att kratta gården.

Intresseklubben antecknar?

- Jag längtar!



 


 
















 


- Fredag.

Hepp hepp. Har hunnit kuta på stan med Annika, Martina, Elin och Sussi nu på förmiddagen. Och nu är jag redo att åka till turk, det tog ett tag men tillslut hitta jag mig en bikini. Hallelujah. Eller det blev inte bara en, utan två. Tacka vet jag stadium för där finns det alltid. Annar då? Nja, just nu har jag rätt tråkigt. Sitter och ser BB live, väntar på att Nickopicko slutar sitt arbete. Det blir nog att åka till Töre ikväll, hälsa på mormor.

Finns det vass i turkland? Skulle vara skönt.

- Man kan inte annat än le?



"Det jag verkligen skulle vilja önska över allt annat över hela den här jorden, planeten och som idrottsman skulle jag verkligen vilja önska en cigarett. Varsin cigarett och sen kan lägg oss inni säng och bara myyyys."

Hur go är inte Simon på en skala?

- Ny dag med nytt i blogg.

Dagen idag har bestått av plugg och åter plugg. Vi har varit hemma hos mig och nördat färdigt en gruppuppgift. Tog sin lilla tid, men efter lite mat från dagobert fixa allt upp sig. Dock ska jag snart fortsätta på en annan uppgift. Suck. Men nu är det bara två uppgifter kvar innan man kan lägga det åt sidan. Och att det är fredag imorgon känns wonderbart. En fågel viska i mitt öra att det blir stada för att kika efter bikini.

För vet ni vad? Nu är det endast 10 ynkiga små dagar kvar tills vi åker. Det pirrar i magen av tanken och detta kan inte annat än bli bra. Vi har bara ett litet pytte ynka problem: musiken. Hur och var kan vi få musik ifrån? Är något vi måste klura på i alla fall. För musik är något man borde ha ;)


- Tiden går.

Ja och så var vi redan inne maj. Känns som om det var nyss vi började skolan och drog igång nolle-p, men huxflux så har man klarat av första året. Det var nyss julafton och snön låg vit på marken. Det var nyss jag träffade morfar för sista gången och nu är det maj, gräset är på g att grönska. Det är galet vad tiden rinner iväg utan att man tänker på det. Jag tror man aldrig kommer fatta vad fort allt går.

Så snart är det sommarlov (som jag redan tagit det känns det som), men innan dess har jag några saker och uppgifter jag har kvar att beta av. Bland annat: en resa till Turkiet!! Det hela startade då vi var och badade i Boden och börja nämna om värme och hur skönt det skulle vara med sol. Sen vräker Elin ur sig att hon sett en billig resa, vilket alla nappade på. Less på badandet, skyndade vi oss upp för att kolla närmare på om det kunde bli av. Efter lite samtal, fix med pass och annat smått, knallade vi in på en resebyrå och bokade. Så den 15 maj lyfter planet mot Turkiet. Det roligaste är att mamma och pappa kliver av flyget och vi kliver på. Jag längtar.

Man lever bara en gång.