- Äntligen klar!

Jag och mor börja ju rusta deras sovrum för någon vecka sedan och nu har vi nått vårt mål. Rummet är färdigt. Äntligen. Med lite hjälp av snälla själar som Niklas, mormor, bror och pappa. Idag åkte jag till töre och fixade ihop möblerna vi inhandlade igår, samt piffa rummet med inredning. Resultatet blev bättre än vad vi tänk från början. Är faktiskt lite avis, vill ju också ha ett sånt fint sovrum. Här kommer lite bilder: 

 

 

 

Är väldans nöjd med tavlorna ovan som jag har knåpat ihop :)


- Hej å hå lilla tå.

- Har hunnit med praktik nu i två veckor + fyra dagar fältstudie. Nu lov i en vecka och fortsätter sedan praktiken i två veckor till. Svider lite i hjärtat av att jag vet att dessa veckor kommer bara svicha förbi. Jag trivs ju så sjukt bra och kommer sakna ihjäl mig efter barnen.

- Dock har jag insett att jag inte har något liv när man "arbetar". Man kliver upp, går till arbetet, kommer hem på eftermiddagen, äter middag, blir tröttare än tröttast och lägger sig i soffan, där kvällen sedan spenderas innan man somnar kring tio. Suck. Så har inte rört fläsket på över två veckor, vilket har resulterat i att jag gått upp tio kg. Kan nämna att det inte bara beror på slöhet, utan har även åkt på en förkylning som inte vill släppa. Sen hinner man ju inte träffa vännerna heller. Jo, på helgerna kanske, men inte på veckorna som man annars är van vid. Så inte lite man saknar dom.

- Nu lov alltså, känns skönt med lite ledighet måste jag säga. Passar bra också, eftersom vi i veckan ska dra igång att rusta lite i vår lägenhet.... Ska bli spännande och ska försöka lägga ut lite bilder på hur det går mot det färdiga resultatet. Sen då? Jo just ja, finaste Annika ska ha inflyttningsfest nästa helg med temat: sagor. Och jag ska försöka få mig att se ut som Lilla-my. Var på ikea igår med mor och far som storhandlade saker till deras sovrum och där hittade jag ett rött tyg som jag och mormor ska försöka knåpa ihop en "lilla-my-klänning" av. Måste även söka rätt på ett grönt tyg till rosetten som ska sitta runt halsen. Bild på resultatet kommer säkert också, om det nu kan bli något resultat.

Ser fram emot nästa helg, fest med dom bästa är det bästa!


- Ingen rubrik.Kort och gott: praktiken rullar på och jag tycker veckorna bara rusar iväg. Helgen har bestått av tapetsering och annat skoj. Så även helgen har rusat förbi och det är måndag imorgon.


Så nu är tapeterna på plats och elementet har fått bli vit igen. Nu är det bara lister och sånt som ska på plats innan vi kan sätta igång med det roligaste: inredningen!

- Projekt: Sovrum!

Mamma har länge gnällt om att hon skulle vilja göra fint i deras sovrum. Och i helgen har vi tagit tag i saken. Rivit ut garderober, samt sängen, rivit bort dom blåa tapeterna, spacklat, slipat och fått upp dom nya vita tapeterna. Så effektiva har vi varit och nu har vi ledigt till nästa helg. Då ska den yber-snygga fondväggen upp och lister kapas samt spikas upp. Känns rätt bra att ha ett litet projekt igång. Kan det inte bli fredag nu?

- Ibland får man unna sig!

Idag åkte jag till stan för att boka en tid hos Camilla. Men till min stora förvåning fick jag tid nästan direkt. Så glatt skuttade jag till frisörstolen och Camilla satt igång arbetet med mitt risiga barr. Vilket jag även fick höra och var värd att höra tycker jag ;) Resultatet blev i alla fall jätte bra och det är banne mig första gången jag har en jämn, snygg färg i håret. Värt varenda krona.

 

Bokade även in ny tid i december för klippning, för nu ska jag börja klippa mig regelbundet och inte vänta ett år mellan gångerna. Så tillslut kanske jag lyckas få mig långt hår. Unnade mig även en "färgbomb". Måste ju kämpa lite för att hålla kvar färgen.

 

 

Att det är roligt att unna sig ibland! Det är man faktiskt värd.


- Virre virus i Emma.

Morsning korsning! Harkel och harkel. Snacka om att det är skönt med en ledig vecka innan praktiken drar igång på riktigt. Så nu är jag alltså ledig och har inte det minsta att göra. Skönt! Har nämligen dragit på mig en förkylning så är skönt att vila från barnen och bygga upp ett imunförsvar. Höhö. Det tog bara fyra dagar så hade barnen smittat ner mig, Jag är alltså inte van med bakterier.

Nä, men det har blivit bättre nu och är endast små krasslig. Det värsta är ju att jag missade umeå-trippen i helgen och att jag inte kan träna. Bara därför ska jag unna mig en tid hos frisören, och det ska jag iväg och boka idag. Känns lite jobbigt att visa upp barret som är så slitet och... äckligt. Äh, ha de bra!

- Små stressad.

Just nu sitter jag och trycker sallad och en burk tonfisk. Ska och träna snart, spinning/pump. Har inte tränat på hela veckan så nu är det dags fasten jag egentligen inte har någon lust. Skulle behöva göra en massa annat så som tvätta och packa. För imorgon, direkt då jag slutat, kommer Sannibanani och plockar upp mig. Då bär det av mot Umeå där helgen ska spenderas. Härligt!!

- Dag nummero one och fröken Emma.

Nu har jag avklarat dag nummero ett och jag är tröttare än tröttast. Snacka om att man är ovan att stiga upp och kämpa på en hel dag. Det liksom susar i skallen nu och jag frågar mig själv hur jag ska överleva att börja arbeta på riktigt. Puh. Nåja, dagen har gått bra och det känns som om jag kommer trivas som fisken i vattnet där. Snacka om att det är skön känsla, är som roligt att man faktiskt ser fram emot att gå till praktiken och lära sig lite vettigt. Så det kommer bli en bra period det här. Hepp hepp!

 

Detta shoppade jag i söndags som verkligen är välbehövligt för vad som komma skall.
Ett par stövlar, regnställ deluxe och ett par klassiska "fröken skor". Jätte kul shopping....
Emma är snart fröken-Emma ;)


- Fältstudier.

Morsning korsning. Idag börjar våran fältstudie, dag ett av fyra alltså. Är sjukt nervös, som vanligt. Så allt står i sin rätta. He ska bli roligt att se förskolan vi ska tillbringa våra fyra veckors praktik på å så. Så nu är jag redo och ska snart gå och leta reda på Anna. Nåja, håll tummarna för mig idag. Återkommer sen med en rapport om jag nu inte svimmar och dör av nervositet.

- En lyckad kväll.


 

 

Blev en super kväll igår, såklart! Helgen har gått sjukt snabbt och imorgon är det måndag, vilket betyder att fältstudierna drar igång. Dag ett av fyra. Så nu sitter jag här och är nervös i vanlig ordning. Klump i magen deluxe. Men det kommer nog gå bra. Hoppas jag?

<3

mms_img-10561874 (MMS)

<3