- Fredagsmys!

Sitter hemma hos Martina och väntar på tacos. Mumma! 
Så nu är det dags för fredagsmys... Wiho.

- Ett vilset kylskåp som försöker sig på Zumba.

Har precis varit och tränat. Idag stog löpning och Zumba på schemat. Och jag måste bara nämna att jag verkligen suger på denna träningsform, på sant alltså. Hur ska jag förklara mig? Jag liknar ett vilset, stelt kylskåp som saknar allt som heter kordination. Hemskt alltså och det känns förjävligt. Framförallt pinsamt. Men den skam som ger sig! Får väl ge de några gånger i alla fall. För jag vet att förra gången jag "kom igång" med zumban gick det faktiskt rätt bra. Så he är väl ba att hålla ut och bita ihop.

Sen till lite positivt då: bra dag på skolan idag. Bild och musik. Och det är nog den första gången jag känner att det varit en givande dag där. Sen så har vi sovmorgon imorgon, vilket inte kan vara bättre.. Och det bästa: snart helg!!!

- Vissa kan glida på ett bananskal.

Just hemkommen från skolan och det blev visst en heldag idag. Så nu är jag trött, trött, trött och.... irriterad. Något jag verkligen kan störa mig på är människor som kan glida på ett bananskal utan att ens dra ett enda litet strå till stacken. Nä, usch så bitter jag känner mig. Tror jag behöver vila mig en kvart eller två, så nu bär det av mot sängen där min stackars karl ligger och har ont.... Hepp hepp!

- Mys såhär på en söndag.




Här är mitt fina "ljusbord" jag fått av min mor.
Så nu är massa ljus tända. Min karl ligger utslagen på soffan och dippen står i kylen.
Nu är det dags för lite söndagsmys och ladda för en ny vecka. Hepp!


- Rödluvan.



Nu är jag röd uppe i skallen. Vet dock inte vad jag tycker...


- En oväntad början på helgen.

Hej å hå blåbärslår. Igår var en väldans jobbig dag för mig och mitt psyke. Som tur är var det inget allvarligt som man först trodde. Men nu börjar jag faktiskt sakna dig, kan du inte ta och komma hem nu? Lördag idag, och jag gör ingenting. Väntar på att mamma ska anlända som ska roa mig idag. He blir nice! Nu en dusch.

- &:et och mina muffins.




Nu har &:et fått sin plats.
Passar samtidigt på att visa var alla mina muffins saker fått sina platser.

- Trött efter träningen.

Puh, har precis landat i soffan. Kvällen har jag roat mig med träning bestående av spinning och bodypump. Sjukt jobbigt, men kul! Så nu är jag darrig som ett litet löv och orkar knappt skriva. Men vore ju konstigt om jag vore pigg som en mört. Nä, nu ska jag slappa framför tvn och lite efterlyst. Ladda för lite gym imorgon. Hepp!

Just ja, idag har jag fått veta var jag ska vara under mina fyra veckors praktik. Är mer nervös än vad man borde vara. Men mitt självförtroende (existerar den ens?) är verkligen på botten. Så håller mina tummar att dom fyra veckorna höjer mitt självförtroende rejält. Annars vet jag inte hur det ska gå.

Så ni kan väl också hålla tummarna för mig?

- Helgen som passerat.

Gah vad helgerna går snabbt. Nyss var det fredag och helt plötsligt är det måndag. Nåja är väl bara gilla läget och se glad ut. Dock kan jag inte klaga på att det är måndag eftersom jag varit ledig hela dagen lång. Så jag har passat på och varit duktig, tvättat lite, städat och cyklat iväg till Stil för att röra på lite fläsk i gymmet. Fläsk är verkligen bara förnamnet. Blö vad onyttig jag varit hela långa helgen. Godis hit och godis dit, samt en massa annnat skit. Men jag har insett att jag älskar godis för mycket för att jag ska kunna bli en aningen fit. Så jag tränar mest bara för att det inte ska spåra helt.


Helgen har jag spenderat i byn med mormor, mamma, bror och niklas. Tacos till middag, vin och spel så som plump och alfapet som jag förövrigt trodde jag skulle äga ut dom i eftersom jag nött Wordfeud. Men så fel jag hade och förlorade. Skit kul. Jag som älskar att förlora och är bäst på det.

 

Nu ska vi åka och handla lite. Jag hittade några grytbitar som låg och skramlade omkring i frysen, så ska försöka knåpa ihop någe gott bordi det. Kan bli ett rent fjasko, men... ingen har dött av ett försök. Nä, handla var det. Hepp hepp!


- Bästaste, bästa morfar.


Hittade en bild från min student 09.
Att jag saknar dig och önskar att du kan komma tillbaka ♥

- Världens bästa Martina.

Martina har åkt hem till Jönköping över helgen och jag fick mig nyss en liten överraskning. En bra överraskning må jag säga. Det var ett mms med denna bild:



Och en stund efter kommer ett gulligt litet HEYTELL-meddelande: "Nu har jag köpt ett "och" till dig, det blir en liten present från mig till dig". Tänk vad detta gjorde mig glad. Som jag tjatat om detta och:et. Tack bästaste Martina. Du är allt bra du!

- På dansgolvet.

Sitter och kollar igenom mappar med bilder. Och finner denna vackra:


Badring på krogen. He e de enda rätta.


- Tripp ner till Umeå!



Ser fram emot Umeå trippen då man äntligen får träffa dessa pinglor igen!!
Den 6 oktober är det planerat. Me like!

- Wordfeud!

 

Det blev ingen tripp till Luleå för min lilla mor.
Så jag fick mig en tråk-torsdag med pms och sötsug.
Och det enda jag gör idag är Wordfeud. Börjar få ont i skallen av nötandet.
Så om ni har lite att göra någon gång så spela med mig: emmaaaolofsson

- Vädret eller träningen som är orsaken till trötthet?

Puh, så trött jag är. Är så slut i både muskler, ögon, öron och hjärna. Så jag chansar på att det blir en tidig kväll ikväll och en lång sovmorgon imorgon. Har nämligen en lång helg, ända till tisdag om jag ska vara exakt. Skönt. Så nu ska jag bara slappa och ha det bra. Och vi börjar helgen med att bästaste mor kommer hit och hälsar på. Bra start!

Nu ska jag snöra mig i sängen och spela lite Wordfeud. Beroende.

- Klippa och färga.

Jag och mitt hår är i stort behov av klippning och färgning.
Senaste gången en sax nuddat mitt hår var i december. Så nu är det dags!
För det är så slitet och äckligt att det alltid åker upp i svans.
Och är fortfarande sugen på att köra på det lite röda hållet.
Nä, när jag får csn eller vunnit på lotto, då ska det bli ändring.

- Musik, pedagogik, bild och träning.

Jaha, vad har hänt sedan sist? Nada. Men bloggade inte igår så fick fundera för en sekund. Tisdag idag och dagen har jag spenderat i skolan. En hel dag dessutom. Suck så segt det varit. Vi började med pedagogik och gick ju som det gick men avslutade dagen med lite musik, vilket är ett betydligt roligare sätt att spendera tiden på. Ska inte klaga på att vi har det jobbigt, för det har vi inte. Igår hade vi bla. bild och här är resultatet:


En såkallad Smork!


Jag vet att ni är lite imponerad av lilla Smorken. haha.
Sen till en rolig sak: har kommit igång med träningen på riktigt och känns wonderbart. Bara man nu inte går och åker på förkylning som man brukar göra. Vilket är tungt då man är såhär pepp. Och pepp blev jag verkligen av Justins spinningpass idag. Sjukt bra!


Peppade till lite före crossfiten igår med hjälp av en celcius.


- Hösten är allt mysig.





Måste erkänna att jag tycker om mörkret som hösten kommer med. Att tända alla lycktor med ljus och mysa i soffan till en bra film. Dock verkar inte N hålla med om att ljus är mysiga, han klagar redan på att det är för varmt med dom tänt. Men he får han allt tåla, i några månader till. Snart är det ju julmys på ingång, då går det ljus i massor. Är jag knäpp, men jag längtar banne mig tills jag får börja pynta och allt som hör den till!

- Fotobok nummer ett.


Ooooh så roligt det är med fotoböcker. Jag vill ha mera!! Men nu har jag iaf skickat iväg en order och hoppas på att boken trillar ner i brevlådan redan i veckan. Och jag måste erkänna att det känns bra att jag tagit tag i att framkalla, har tänkt göra det länge men inte blivit av. Men nu så, nu är jag iaf på G. Ska även försöka göra en Del två, så snabbt jag kan, med bilder från kompaktkamerorna som var med under resan. Den här boken jag beställt nu är bara med bilder från min tunga systemkameran, vilket betyder att den fick stanna hemma på hotellet under kvällarna och därför missade en massa roligt. Nåja, men tänk så kul att ha kvar dessa då man är över 45 och vill titta tillbaka.

Måste även meddela att jag blivit klar med uppgiften, dock missade jag spinningen vilket inte känns så bra. Men ska inte gräva ner mig för det. Finns ju fler chanser. Nu ska jag släcka ner datorn för idag och lägga mig på soffan för att ladda batterierna inför en ny vecka. Måndag imorgon och en lektion med bild... Hepp!

- Morsning korsning världen.

Söndag igen. Borde egentligen börja plugga lite smått, men jag orkar inte nu. Sen. Inte nu! Just nu roar jag mig med att ladda upp bilder på Smartphoto, hade tänkt knåpa ihop en fotobok med bilder från vår älskade Turkiet resa. Det är sjukt mycket roligare än att börja plugga. Måste nog köpa lite karra innan jag börjar med det "viktiga", he är jag värd, ska ju på spinning klockan 17 så. Hepp hepp, fortsätta med bilderna!






Kvällen igår blev kanoners, verkligen!! Me...

mms_img-33269975 (MMS)

Kvällen igår blev kanoners, verkligen!! Mer av sådana kvällar kan jag lova. Idag har dagen spenderats i byn. Varit hos mormor med mamma och sett på när Niklas arbetat. Även träffat Niklas föräldrar, vilket var allt för länge sen. Så en bra dag med andra ord. Nu natti!


- Fredagsmyyyyys!







Mina små hjärtan!

- Såhär borde föreläsningarna också vara.

Dagen idag har tillbringats i Strömsund med klassen där vi mest fått "leka" i skogen och lösa klurigheter. Nä, men det har varit riktigt roligt, så att sitta på föreläsningar kan ta sig eller något. Och sen måste jag erkänna att äventyrspedagogik låter sjukt roligt och att man kanske borde läsa det om man får chansen?

Nu blev jag trött också, tror det beror på friskluften. Så en tuppislur får det bli. Sen då?

- Att kuta på stan gör en sugen att bli en rik miljonär!

Precis hemkommen från staden, har varit där och kutat runt med min kära mor och som vanligt var det väldans trevligt. Vi fynda oss lite små kraffs och så tog vi en fika på det, såklart! Ikväll blir det mys med mina favorit tjejer, äta tacos och surra. Härligt med sånt såhär mitt i tråk-veckan. Sen måste jag köpa mig några trisslotter för jag känner på mig att det ska gå vägen och att jag kommer bli en lycklig miljonär! De'ni.

- Börjar redan sakna sommaren!


Vill ha denna, men även den mindre!

mms_img122036240 (MMS)

Vill ha denna, men även den som är mindre! Hur mysigt blir inte dom nu i vinter?


- Resultatet.

 

 

 

Nuså, då var även den väggtexten uppe och är lika nöjd med den.
Har även bytt ut tavlorna. Gah vad kul det är att piffa upp i lägenheten. 
Nu längtar jag till slutet på oktober, då blir det nya golv och tapeter. Wiho!


- Efter regn kommer solsken!



Nu sitter min kära text där den ska och jag är galet nöjd över resultatet. Det blev till och med bättre än vad jag först trodde. Imorgon åker den sista texten upp och den hamnar i köket, så det kommer bild på den med skulle jag tro. Nä, nu ska jag snöra mig i sängen och snoka lite på internet innan jag ska sova. Imorgon bär det av mot skolan för att träffa basgruppen och efter det, kanske fara till Ikea som sällskap. Velar lite dock.

- En blåsig söndag i september.



Då var det redan söndag och i vanliga fall betyder det en riktig segar dag. Dock ska jag försöka roa mig lite idag i alla fall. Först får det bli storheden/växtriket/dollar store och göra lite ärenden. Sen ska det fixas upp väggtexter, tavlor och annat kul. Om nu min karl har lust att hjälpa till ;) Så lite finns det att göra. Hepp hepp!

- Muffins galen.


Idag hämtade jag ut ett litet paket innehållande detta.
Och jag är mer än kär :)

- Väggtexterna.

Ett paket med mina ack så bortglömda väggtexter har trillar ner i brevinkastet. En av dom har redan fått åka upp och det är WC texten som hamnat på inget annat än på dörren till toan... Men vilket bök att få upp den rak. Inte det lättaste kan jag meddela. Men tillslut lyckades jag iaf få den lite rak iaf :p



Sen har jag provat och funderar på om man kanske sätter texten: "After rain comes sunshine..." ovanför balkongdörren och fönstrena såhär. Jag tror he kan bli rätt snyggt: