- Hallelujah.

Äntligen har fredagen inkommit och det är helg. Wonderbart. Började denna dag med att åka till skolan och skriva tenta och ja, jag vet inte vad jag ska säga om den. Inte alls sånna frågor man hoppats på och sådär. Men jag knata på och skrev så att pennan glödde på varje fråga. Eller kanske det var mina stackars fingrar som fick glöda, jädrans vilken skrivkramp man fick. Så nu är det bara och vänta tills man får veta resultatet, hoppas på det bästa kan man ju alltid göra.

Efter inlämnad tenta åkte vi en sväng på max och käkade lunch, gick ut starkt och nyttigt: beställde mig ett delifresh mål för att sedan, dock, avsluta onyttigt. Det var så att på max fanns det två praktikanter där som kom och frågade oss om vi ville ha gratis kaffe eller glass. Och inte tackar man väl nej till lite mjukglass? Gottinamnam. Sen när jag kom hem hamnade jag direkt i sängen där jag slumra till några minuter för att tillslut hamna här. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli framåt eftermiddagen så att Emma slutar arbetet och kan plocka upp mig och Martina, vi ska nämligen laga tacos och äta godis ikväll. Riktigt fredagsmys!

- omtenta för Emma Olofsson.

Vet ni vad? Ångest. Jag tror jag inte ens går och försöker mig på tentan vi har imorgon. Stor idée ens. Jag har precis kommit mig hem från jobbet och är totalt slut i skallen. Hur ska jag då orka sätta mig ner och plugga hela kvällen? Jag vill ha fredagsmyyyys!

- En paus.

Är lite stressad inombords om jag ska vara ärlig. Tenta på fredag och idag har varit den första och ända riktiga dagen jag pluggat. Sen så har jag gått och tagit på mig jobb hela torsdagen, vilket betyder att jag bara har morgondagen och torsdags kvällen på mig att försöka få in allt i min lilla hjärna. Vi får väl se hur det går med det? Har inte alls så stora förhoppningar. He får gå som det går.

Nu har jag tagit en liten paus från plugget och det ska jag fira med lite Zumba.- En massa babbel.

En dag med en massa jobb. Har varit igång konstant hela dagen. Börjar morgonen med att cykla till jobbet, vilket är en rätt bra bit. Sen hoppat runt på jobbet och löst en massa världsproblem med Emma som tex sortera skruvlådor och flyttat färg. Vi arbetade så hårt så vi missa alla raster, härligt jobbat må jag säga. Detta har resulterat i att vi gjort en hel del! Roligt att ha Emma som arbetspolare. Sen så är jag rätt mallig eftersom jag börjar få ett litet humm om hur kassan fungerar. Känns som att göra mål då man får till det ;) Kunden som betalar/fakturerar måste tro att jag är knäpp då jag studsar upp och ner då det är klart. Fjånigt? Ja, men är fasiken ett mysterium att lära sig kassan.

Efter arbetsdagens slut så var det dags att cykla hem igen, i motvind denna gång. Puh så jobbigt. Väl hemma hade min underbara karl lagat middag så det var bara att hugga in. Jag hann knappt landa på rumpan innan det bar av ingen, denna gången till Stil där det vankades crossfit. Först nu har jag landat, men bara en snabbis. Måste ju kräla mig till duschen innan jag gör kväll på riktigt. Längtar, för jag är helt död! Inte ofta jag brukar vara såhär effektiv under en dags 24 timmar.. Men ibland får jag också göra under. Nåja, nöjd över min insatts idag.

Sen så har jag fått fnatt och det känns som om... jag hade vela jobba imorgon också ;) De ni! Men är faktiskt riktigt roligt då man börjar kunna lite grejer. Dock så måste jag tänka på tentan, så det blir en massa plugg.

Märkte just att detta inlägg innehöll en massa: JOBB.
Räkna hur många gånger jag använt det ordet?

- Tänkvärt.


- Jag vill zumba!


- Spinning och lördag.

 

Lördagens morgon startade väldigt bra. Tidig morgon med 60 min spinning och en peppande instruktör. Sjukt vad det gör mycket med en bra instruktör! Man ger verkligen allt. Har precis hoppat ut ur duschen och ska till och laga gröt. Mor och far är på besök så det blir väl att göra staden sen. Hepp.

 


- Fredag

Go'middag gott folk! Har precis landat på mitt arsle. Har alltså varit och jobbat, 8-17 och direkt efter det blev det att åka på candycorner för att köpa sig lite fredagsmys. Härligt med fredag. Sen kan jag ju nämna att idag gick det bättre att jobba. Dock har jag som svårt för kassan än, men he kommer väl? Måste säga att Emma N är rätt grejt!

Nu ska jag bara sitta ner och andas innan det bär av mot Elin för lite surr med tjejorna.

- Veckorna bara POFF!

Torsdag, redan! Herre vad veckorna springer förbi. Imorgon är det fredag, redan. Hade egentligen behöva sitta och nörda plugg hela dagen eftersom vi har tenta på bara en vecka. Men icket. Jag ska iväg och jobba en hel dag. Så inge plugg. Lite duktigt det med. Men ja. Hoppas på att det kommer kännas bättre den här gången.


- Bara för härligt.

Kvällens träning bestod av spinning 60 och Zumba. Mina två favvosar.
Nu ser jag redan fram emot morgondagens träning.
Vad den träningen består av får jag se.

- en vilsen liten själ.

Ja då. Då har jag gjort bort första dagen. Gick väl sisådär. Nästan sämre än väntat och det är mer saker jag måste lära mig än vad jag trodde. Så vi får väl se hur det går med den här karriären helt enkelt. Är helt död i bollen. Vad deppig jag låter nu, men jag är som trött och slut. Känns så svårt eftersom precis allt på stället där är nytt för mig. Men får tänka att man inte kan förvänta sig mer då det är första dagen... Hoppas att det går bättre på fredag. Jag måste tro på mig själv mer.

- Helgen gick och tog slut.

Helgen kom och den gick. Igår var vi i byn och jyra runt hela dagen. Är som mysigt att hänga med familjen. Annars då? Jo har varit extremt onyttig senaste dagarna så det fira jag 60 minuters spinning tillsammans med Emma. Svetten lacka och slut i hela kroppen. Underbart som vanligt med spinning. Ska skärpa mig nu, snart sommar.

Imorgon blir det upp tidigt, för imorgon gäller det! Min första arbetsdag på Bygma. Jag är nervös och kommer känna mig som en vilsen liten fågel, till en början i alla fall. Sen lär man ju sig. Man är alltid nybörjare någon gång? Vi får väl se hur det går. Tur att jag kommer ha världens bästa "mentor" som ska lära mig allt hon kan. Ska dock bli skönt att göra bort "första dagen". Dock kul att lära sig lite nytt.

Nu soffan. Med mig dit tar jag min swebar, ett glas vatten och Niklas.

- Vilket väder!

Herrejistanes så härligt det är ute. Har varit och dratt ut solstolen på ballen.
Så nu försöker jag få mig lite färg i ansiktet. Tänk vad vädret kan göra med humöret.


- Instagram...

Jamendå, då var jag också med i det träsket. Kanske kan vara kul med lite "nytt".
Dock hittar jag inga vänner eller vad det nu heter. Personer att följa kanske?
Jag heter i alla fall emmaaaolofsson. Tre A:n alltså. Seså, gör så jag hittar er?


- En sån där dag.

Idag är en dag då ja, allt känns mest trist och tråkigt.

- Vilken påsk!

Har anlänt till Luleå för ett tag sen efter att ha varit hemma i byn över helgen. Hopp å hej så var den påsken också över. Tiden har bara swischat förbi. Men ack så bra den varit med en massa god mat (ätit mest hela tiden, urk), trevligt umgänge, långa dagar ute i naturen, skidrat, vackert väder varenda dag och en utgång i kalix med tjejorna. Tror banne mig påsken är bättre än julen? ;)

Typ såhär har det sett ut varje dag. Massa mys.


- Gårdagen.

Lite bilder från igår. Mycket bra och trevlig kväll! :D

- Glad påsk.

Morsning korsning. Kort uppdatering. Har precis vaknat av att solen lyser in och att Nelson vill ut i köket där mamma och pappa donar. Sen, vilket väder det bjuds på! Idag blir det att skidra ut i stugan för att tillbringa dagen med sol och mat. Så som påsken ska "firas". Imorgon vankas det fest hos Sanna Kajava tillsammans med henne, Carro och Elina. Hur härligt det ska bli att få träffa mina tjejor, är alldeles för länge sen!

Ja, Marie har förståss inte tatt sig hem än från andra sidan jorden. Men snart så! :)

- Överlever jag?

Jag är fattig och funderar hur jag ska överleva den här månaden?

- Hjälp!

Jag vill ha något att se fram emot! hjälp mig? Nu har vi avverka dundret och ja, nu är det som att man bara går och går men inte kommer fram till nå.

- Dundret!

Herrejisstanes hur roligt och bra vi haft det i helgen. Vi har alltså varit upp till dundret över helgen och åkt slalom. Första gången jag någonsin åkt slalom i mitt liv och nervös var jag inför detta. Men vilket var onödigt eftersom jag kära ner mig i det totalt. Hur roligt det var och jag funderar hur jag kunnat missa detta tidigare?! Det har vart en kanoners helg med mina bästa tjejer. En helg man inte glömmer i första taget ;)