- Remember to smile.

Puh. sitter i soffan och är sjukt slut i kroppen. Darrar av utmattning. Har varit på spinning/pump och jag körde verkligen ut mig idag, härlig känsla det där. Annars då? Jo, livet rullar på och jag är glad. Underbar familj och underbara vänner, behöver man mer än så? Nej. Bara så ni vet och tack för att ni finns i mitt liv.

Vilket väder det bjuds på idag, hallelujah...

dsc_1565-1 (MMS)

Vilket väder det bjuds på idag, hallelujah moment. Är i Töre och hänger lite, snacka om att Nelson njuter av att få vara här och leka med sina bästa kompisar ;-)


- Min nya kärlek: one piecePuh, är så sjukt trött i kropp och knopp. Fullt upp hela dagen lång. Skola mest hela dagen, hunnit träffa Fialottan, gjort middag, diskat ett berg med disk, till Martina en sväng, tränat, promenera med min älskade hund. Så nu har jag äntligen landat i soffan och min nya one piece sitter såklart på. Snacka om att jag kommer bo i denna nu och jag vill ha flera. Nu blir det att se en massa program som jag missat, innan det blir natta.


- Söndag, söndag och åter söndag.

Jag och Niklas struntade i det dåliga vädret som bjöds på idag och tog med oss Nelson på en tur i skogen. Snacka om överlycklig liten vovve som hoppa omkring i den djupa snön och letade pinnar. För det var verkligen galet så mycket snö det var. Alla tre blev helt slut, så det var ett riktigt träningspass. Sen böt jag om och åkte till gymmet med Martina och Sussi. Idag provade jag på bandet och sprang i 30 min och ja, det gick bra. Mina benhinnor överlevde och verkar leva än. Härligt!! Nu har jag percis landat i soffan efter att ha varit och handlat, lagat middag samt duschat. Så nu tänker jag inte lyfta min rumpa en meter till idag tror jag.

Jag och min favorit choklad ute i snön.

- Bra kväll med en massa gott.

Idag var det dags att bjuda tjejerna på middag och ja, det blev lyckat. Trevligt, maten gick att äta och efterrätten var väldigt uppskattat. Så i betyg tycker jag att jag fick ett klart godkänt? Nu är jag då så mätt att ja... Längtar tills jag får träna. Nåja, nu ska jag snöra mig i soffan och vänta på att min kära karl kommer hem. Imorgon blir det att sova länge, finns det någon bättre känsla än att veta om att man får sova?

Efterrätten var simpel, men ack så god.
Chokladpudding, strössel, grädde, hallon och kaka.


- Helgen börjar med kanoners väder!

Dagen idag började med crossfit för att sen fortsätta med en härlig "promenad" i det fina vädret. För idag har det verkligen bjudits på vackert väder och jag gillart. Man blir så glad i hela kroppen. Mer av dessa dagar, tack på förhand väderguden!

 
Nu ska jag dra på mig lite kläder och göra mig till människa, vi måste åka och handla så man får sig någon mat till middag. Ska även passa på att skrapa ihop ingredienserna för morgondagens middag som jag ska bjuda brudarna på. Nom nom. Funderar, ska man ha efterrätt eller inte? Godis eller efterrätt? Efterrätt eller godis? svårt det där.

- Trött i mössan.

Herrejisstanes så trött jag är i bollen efter en heldag på skolan. Haft examination om utvecklingssamtal och sedan suttit med min basgrupp och skrivit på en rapport. Inte alls roligt, men sånt som måste göras fast det är pest och pina. Tur att vi snart är lediga några dagar. Fast, som att vi inte är nog bortskämda med det?! Vi är ju "lediga" mest hela tiden tycker jag. Dock har insett att man aldrig är nöjd, och klagar både då man har skola och sedan klagar man då man är ledig och har tråkigt. Ja, det är inte lätt.

Har precis tryckt i mig middag och sitter nu och "hurrvas" lite. Nu hade det varit rätt skönt att fått krypa ner i min onepiece och jag efter den. Världens bästa Sofia har varit och fixat tag en åt mig idag. Dock så är den i Kalix och jag är i Luleå så jag får väl vänta ett tag innan den blir  i min ägo. Tack Fia för att du plågade ner och fixa den till mig! :)

Annars så har jag precis hittat världens godaste recept på paj som jag snabbt skrev ut, mumma! Den ska jag banne mig bjuda mina brudar på och ja, det får bli som en liten sen alla hjärtans dag-present. För det är dom värd. Hoppas nu att den lyckas och inte blir fjasko, vilket det kan bli då jag är kocken. Men jag får ju inviga min nya form iaf.

Nu ska jag nog lägga mig på soffan och andas ut ett tag innan det blir crossfit. Puh.

Och svar på min pappas kommentar: Ja, jag ska bjuda er på paj också. Jag lovar, så återkommer med datum och tid ;)

- Världens bästa familj.

Så var helgen slut och jag har verkligen hunnit med massor, gårdagen vet nu ju och idag så har min familj varit hit till stan och vi har kutat runt på storheden. Och bästaste dom köpt mig massa knivar (verkligen behövligt) och en fin pajform från Cervera (också välbehövligt), sen så shoppade jag nå småsaker som skålar till att servera efterrätt i, ett fotoalbum, en ram och ja, lite annat smått och gott. Så nu mina vänner så är det bara höra av er när ni vill bli bjudna på paj och efterrätt. ;)

Nu ladda för lite spinning!

- Imorgon blir det fullt upp.Undra vems dessa paket är ? Hmm ;) Imorgon blir det i alla fall fullt upp. Ska till Töre och hälsa på familj och så, sen hinna iväg till Kalix och gratta Fialotta som fyller gammalt och passar även på att snosa på Burra när jag lika är där, sen har man även blivit bjudna på middag hemma hos Niklas föräldrar och även det ska hinnas med. Hepp!

- Nyvaken.

Precis vaknat, har några ägg på kokning som blir dagens frukost. Försöker ladda upp för lite crossfit som börjar nu klockan 11. Så nu har jag banne mig friskförklarat mig, less på att bara sitta och inte göra något. Känns som att jag jäser som en deg. Dock ska jag försöka ta det riktigt lugnt nu i början. Försöka. Nä, men känna efter hur kroppen egentligen mår. Önska mig lycka till...- En ny liten ägodel.
"Efter regn kommer solsken"


- Bra dag!

Har sovit sjukt dåligt inatt eftersom jag varit jätte nervös. Har nämligen varit och sökt jobb och gick bättre än väntat, så jag hoppas att det blir jobb för min del i sommar. Håll era tummar att han hör av sig. Men det lät även som om det fanns jobb innan sommaren också, samt helger. Super. Så vi får la se. Dock är jag så jävla stolt över mig själv att jag faktiskt tog mig dit och gjorde det jag skulle och att jag inte skippa det liksom. Som jag brukar göra då jag känner mig osäker och är nervös. Så ett plus i kanten för mig...

Efter mitt lilla äventyr åkte jag och böt om till träningskläder. Ett pass med crossfit stod på schemat. Puh så slut jag är och nu skiker mina ben efter vila. Kära små benhinnor, jag hatar er. Jo, ibland är jag allt smart. Kan inte rekomendera att direkt efter att du smörjt in tiger balsam, gå på toa och smörja ditt ansikte med lotion. Det liksom svider. haha.