- En bra bit in på sommaren.

Precis hemkommen från byn och stugan där vi har spenderat helgen och midsommaren. Kanon väder har det varit också. Härligt! Min bleka kropp har äntligen hunnit få sig lite färg också. Nu ska jag bjuda på lite bilder innan jag snör mig på soffan och har lite söndagsångest, imorgon drar ännu en jobbvecka igång. Nåja, snart helg igen!

Just precis då vi skulle åka hem blev lill-stugan klar. Som ny ;)


- Bara för att.....

Jisses, har som inte skrivit här på ett tag! Men ja, det händer inte allt för roliga saker i mitt liv. Har i alla fall i stort sett fått "sommarlov", har dock kvar lite på rapporten som jag ska försöka fixa ihop imorgon då vi är ledig från jobbet. På tal om jobb, så har jag kört igång på heltid nu vilket känns toppen. Har ju världens bästa arbetskollegor som gör allt roligare! Sen så har jag börjat lära mig en massa också, har till och med brytit färg idag. Nästan själv i alla fall. Är ett litet framsteg och det gör mig glad. Detta kommer bli kanoners såhär efter några veckor.

Nu blir det middag och sen? Ja jag vet inte. Emma var sugen på lite vin och det har jag svårt att tacka nej till, så vi får väl se. Skönt med ledigt imorgon i allenfallen.