- Glad tjej!

Idag fick jag ett väldigt roligt samtal. Jag har blivit med jobb!!! Nu under våren ska jag försöka jobba dom måndagar och fredagar jag kan då inte skolan kommer i vägen. Så får hoppas att det inte är så mycket med skolan dom dagarn, brukar dock inte det. Så håller tummarna. Sen så blir det väl till sommaren också. Hur glad man kan vara!

Och imorgon åker vi uppåt till dundret för att spendera helgen. Super!

- En shoppingrunda.

Onsdagen har spenderats i stan. Först satt vi på kulturenshus och fixa det sista på en rapport innan vi gick ner och gjorde staden. Vi lunchade och shoppade lite smått och gått. Det blev ett bula-pannband som ska matcha min skidjacka, sen inhandla jag mig även en snygg vårjacka. Billig och bra! Så nu har jag och Elin de snyggaste jackorna in stada.höhö. Sen att inte glömma så köpte jag en ny fotboll till lilla Nelson.

Det roliga är att när jag kom hem så ställde jag ner påsarna på golvet för att kuta på toa. När jag väl sitter på dass hör jag hur det börjar prassla i påsarna och när jag kommer ut igen så sitter nelson där med bollen i munnen. Behöver jag säga att han såg överlycklig ut. Såklart var vi tvungen att dra ut på isen och test spela lite. Så bollen var nog dagens köp. Nu ska jag värma nå mat och ladda för kvällens box med Martina. Hepp hepp!

Nelson nöjd över sin boll!


- Kort uppdatering

Kort uppdatering:

- Den jävla tentan är gjort och det kändes bra. Tenta igen om en månad..
- Frisk och kry, så träningen är igång till hundra igen.
- Nu har jag totalt gått ner 10 kg. Wiho.
- Kärat ner mig i spinning activio.
- Har ett sug efter nya kläder, är dock fattig så det är bara att drömma vidare.
- På fredag åker jag och tjejerna upp till dundret över helgen. Sjukt kul!

Nä, vet ni vad, nu ska jag snöra ner mig i soffan och njuta av min underbara bar.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det ...

dsc_1665-1 (MMS)

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det brors 18 års dag. Sjukt vad stor han börjar bli. Det måste ju betyda att jag börjar bli ännu äldre? Vi har iaf ätit tårta och fikat hela dagen. Efter allt slisk drog pappa med mig på en skidtur i skogen. Hur härligt det var och ett riktigt träningspass.


- En sväng hos frisören.Idag var jag en sväng till Camilla för att fixa håret. Idag körde vi något annorlunda och det blev lugg. Lite ovant dock, men man vänjer sig. Imorgon blir det att kliva upp tidigt och åka dit igen. Då blir det att färga håret. Hepp hepp!

- Roligare att rita.Det är roligare att rita än plugga. Nä, jag har faktiskt gett upp för idag. Så nu ska jag ta och fixa till mig lite, ikväll ska jag och min Niklas på hockey. Är hundra år sen sist så det ska faktiskt bli ganska rolig om jag ska erkänna. Kanske ser till att Luleå vinner? hoho

- Tenta.

Usch jag somnar. Har glömt bort hur tråkigt sånt här är. Försöker nämligen printa in allt som man ska kunna till tentan. Men jag vet inte, min hjäna är inte riktigt med och jag svävar iväg med annat. Som nu, nu bloggar jag fasten jag borde sitta med mina papper och nöta in. Jag vill inte, jag kan inte och jag orkar inte. Tror jag kör ett avsnitt med one tree hill innan jag gör ett nytt försök. Hej omtenta, här kommer jag!

- Bla, bla och bla.

 

En dag med plugg, tröttare än tröttast, förkylning som inte vill släppa, sugen på att träna, sugen på godis, en tenta som måste pluggas till, en rapport som måste skrivas, andra uppgifter som måste göras, längtar tills fredag för då blir det frisören, längtar tills i slutet på mars då det blir dundret. Livet är som he ska och nu ska jag forsätta med ett avsnitt av oth innan det är dags för sängen. Upp imorgon och åka och plugga med gruppen på kulturens hus, inte alls taggad. En liten uppdatering såhär..


- segast dag.

 

hejhå lilla blå. Seg dag även idag, men mår mkt bättre och förkylningen börjar lägga sig vilket är väldans skönt. Nu kan jag ju nästan andas som vanligt. Har pluggat lite idag och gjort lite andra nyttiga saker. Så har inte bara legat och glotta på oth. Men hanmna här tillslut iaf. Tur att mamma kanske kommer till stan imorgon så jag kommer på annat att göra. haha.


- We shared smiles.

Här var det länge sen man skrev. Har väl haft fullt upp med mina vänner i One tree hill eller nå. Gah så besatt jag blivit i den serien alltså. Har ju länge vägrat att börja se den eller snarare varit för lat att börja se nio säsonger. Men jag tog tag i det och ja, nu har jag snart sett fyra säsonger på kort tid och ja, då kan ni förstå att jag inte gör annat. Fast sen kan jag ju tillägga att jag åkt på en jävlig förkylning så att ligga och se serier passar inte bättre än nu, helt enkelt.

Just ja, i lördags var det fest och den blev riktigt, riktigt lyckad. Oh så roligt vi hade. Kvällen började hos Elin där vi spelade och ja hade allmänt roligt innan det blev avfärd till stan och krogen där vi dansade hela natten. Tack för en bra kväll!
 
- Kanoners!

Lördagen bjuder på världens bästa vårväder, vilket betyder att det blir en promenad tillsammans med min hund och karl. Sen är mitt humör är på topp idag och ser fram emot kvällen som bjuder på festligheter med dom bästa! he kan int bli bättre?

- Total viktnedgång.

- 8 kg. Pepp! :)