- Fredag och lördag.

Fredagen spenderades på stan med Sussi och Martina. Och såklart hittade vi oss en hel del snyggt. Dock är det synd att man inte är allt för rik. Puh. Efter att vi blivit trött av allt shoppande åkte vi hem till sitt innan vi senare möttes upp igen hos mig, där även Annika, Ida och Johanna anslöt. Vi bakade (eller Sussi & Jag om jag ska vara petig) och såg skräckisar med tillbehör. Sen spenderade Sussi, Albus och Martina natten här med mig och Nelson, vilket var en jäkla tur eftersom jag inte annars hade vågat sova. Mysig kväll vill jag säga och tur att jag har er!!


Nelson och Albus fattade snabbt tycke för varandra, men verkade ha dåligt inflytande på varandra då de snabbt hoppade upp på ett ställe där Nelson vet att han inte får vara ;) Söt-fisarna.

Sussi vaknade tidigt och åkte på jobbet, jag och Martina la oss i soffan och blippa kanaler hela förmiddagen. Sen har det inte hänt allt för mkt mer, mer än att Martina lämnat mig. Så jag har i stort sig spenderat dagen i soffan, sett tv och myst med min Nelson. Nä, fy så tråkigt jag har och nu tycker jag att min Niklas kommer hem!!

Kommentarer
Postat av: Millah - med bebis i magen ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här--->
http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-08-27 @ 21:14:41
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: HILDA LINDEROTH

Hoppas du haft en fin dag!

Vill du vinna en Macbook Air 11?

Klicka på denna länk: http://www.studeravidare.se/bloggc?id=h1hl98gkiko

Tävling av studeravidare :)

2011-08-27 @ 21:20:26
URL: http://hildalinderoth.blogg.se/
Postat av: © sarastille

Hej! :) Nu har jag dragit igång en dagensblogg-tävling på min blogg som avslutas imorgon kväll. Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan, den leder till anmälningsinlägget, och skriva "jag är med". Vinnaren presenteras imorgon och blir länkad inför mina 2000-3000 besökare! :)



http://saramagdalena.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-anmal-er-har-avslutas-sondag.html#comment

2011-08-27 @ 21:22:43
URL: http://saramagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback