- Shopping

 
 
Härlig dag! Snabb dusch efter träningen för att sen åka på stan. Där har jag och Niklas sprungit runt i några timmar och nu har vi fått piffa till tvrummet. Härligt med lite färg som piffar upp. Allt från indiska. Har även fått inviga min vårjacka och hur bra känsla är inte det. Nä nu ska jag packa min kappsäck och åka på påsklov i byn.

- hit och dit!

 
Nu träning. Sen stan med min karl!

- Födelsedag

 
Imorgon fyller bror år och det firar vi idag med en massa gott fika och tårta.  Mamma och jag har stått och baka hela morgonen. Duktiga ;)

Dag 17 – En bild som du aldrig lagt upp.

 
Har rätt många bilder som jag aldrig lagt upp. Och tråkig som jag är ibland så fick det bli denna. Bara för att jag vill ha sommar, solbränna och kunna ha lite somriga kläder! Här är precis efter att vi kommit hem från Turkiet 2011.

- Världens bästaste gris!


- Äntligen fredag!

Yepp! Fredag. Härligt. Dagen började med en promenad till gymmet, sedan 30 min på bandet för att sedan lyfta vikter. Gick segt idag må jag säga, men nu är det gjort och det känns bra. Funderar starkt på att vila imorgon, vi får la se. Nu sitter jag och väntar på att pappi ska sluta så ska vi åka och handla dagens middag: tacos. Omnom! Är sugen på att köpa grönsaker och dipp. Tror he blir så :) 

Dag 16 – En bild på mitt syskon.

 
Nej, det är inte han i mitten som är min bror, utan det är han till höger ;) 

- Räddaren i nöden!

 
Idag var verkligen celsiusen räddaren i nöden. Tack vare den tog jag mig till träningen och gav allt. Var det värt det såhär i efterhand? JA! jisses så härligt, roligt och svettigt pass det var. Nu har jag landat, gnager på lite mat och kikar på hockey med min karl. Pratar även med Elina via sms och planerar in lite till påsken. Måste ses! Nä var väl allt.  Mycket nöje eller något. Imorgon fredag? Jisses amaila. 

Dag 15 – Någon du umgås väldigt mycket med.

Martina-sväng brukar det ofta bli då vi lätt blir rastlös utan varandra ;) hehe 
 
Och mannen i mitt liv. Bor ju trots allt ihop ;) 

- Det är nog så!


Dag 14 – Det här får mig att må bättre.

 
 
Träning och såklart viktigast: min familj och vänner!

- Dagen som har gått

Sitter och ser luleå-frölunda samtidigt som jag smuttar på en smoothie. Kvarg, mjölk, ett ägg, kiwi och en halv banan. Inte det godaste,  men. Bra återhämtning efter 60 min spinning och gym. Känner mig lite nere ang träningen och sånt där. Ställde mig på vågen imorse och den vill inte riktigt det jag vill. Verkligen inte. Den liksom rör sig inte neråt. Är väl bara kämpa på?!? Ska mäta mig imorgon så ska vi se. Som sagt, bara kämpa på? Dock är det ju rätt roligt att få se roliga siffror på vågen och det blir även lite motivation och pepp att hårt arbete gett resultat...

Dag 13 – En bild på några som du alltid har roligt med.

 
 

- Energin flödar!

Känslan då man precis landat efter kvällens träning, den går inte att slå! Endorfiner och adrenalinet pumpar och frågan är om jag kommer kunna sova alls i natt. Idag stog 75 minuters spinning på schemat och ack så bra det gick och jag hade nog kunnat spinna en timme till. Nu ser jag redan fram emot morgondagens träning! Och imorgon får jag även med mig sötaste Emman :D Nu till ett försök att slappna av framför tvn. Imorgon tänkte jag dra mig ut på en powerwalk före frukosten, får se om motivationen finns kvar. 

Dag 12 – Bilder från ett ställe jag varit på.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thailand -08, tillsammans med Niklas. 

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Såhär rolig ser jag ut idag eftersom det är en dag i pluggets tecken.
Så då får man se sliten ut.

- Det bästa sättet att starta lördagen!

 
Spinning 60 och gymmet efter det, underbart!

Dag 9 – En gammal/gamla bild/er på mig själv.

 
 
 
 
För några år sedan försann mina bilder från 2006 och bakåt.
Så det här är väl några "gamla" bilder på mig. 

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Godisätandet!

- Det är FREDAG!

 
Tänka sig, fredag ännu en gång. Spenderar dagen i skolan, för att sedan ta helg! 

Dag 7 – En bild på något du ser fram emot.

 
 Thailand med massa fina i två hela veckor. Här kommer vi må gott!

- Även denna onsdag har passerat

 
Idag har jag spenderat dagen tillsammans med min käre mor. Blev lite stan och shopping. Mamma köpte sig massa fint. Snäll som hon är så köpte hon mig lite vitaminer och ett par dr denim jeans. Tack än en gång! Hitta mig även ett par nya solbrillor, börjar ju bli väder för sånt nu så. Sen blev det Kina och jag fick träffa min käre far också. En mysig dag. Nu ligger jag i soffan och är trött. Borde börja ladda för kvällens träning, spinning/pump. Favorit träningen! Hepp hepp!

Dag 6 – En bild från i somras.


- Tillbaka i vardagen

 
Idag har fröken varit effektiv. Pluggat hela dagen lång, gjort god middag och nu sitter jag och laddar för lite spinning och core. Hoppas på att kroppen kommer gilla detta och inte bjuder tillbaka förkylningen igen. Håll tummarna! Skönt med effektiv dag.

Dag 5 – Någonting jag vill ha just nu.

 
Ett par vinröda converse, löparskor, dr.demin jeans, träningsväska, några färglada gardiner från indiska, samt färgglada kuddar för att piffa lite vårigt i vardagsrummet.

- Det blir inte alltid som man tänkt sig.

 
Tanken idag var att jag skulle komma igång med träningen igen efter en veckas uppehåll pga förkylning och annan orsak. Dock vågade jag inte riskera att köra igång igen eftersom halsen och hostan fortfarande finns där. Men imorgon kör jag igång igen. Längtar. Har nog gått upp 2 kg den här veckan. Usch. Just nu ligger jag i soffan och slurpar i mig en smoothie. Rastlös i kroppen. Tur att det är mycket bra på tv ikväll som roar mig tills det är dags för sängen. Imorgon står plugg på schemat, väldigt roligt må jag säga. Nä nu ska jag lägga ner det här och sjunka ner i soffan och odla mer fett om magen.

Dag 4 – Något jag är beroende av.

Det är inte mycket jag är beroende av egentligen. Men detta är något jag känner att jag behöver varje gång jag ska träna. Bra eller dåligt, jag vet inte, men ack så bra det går att träna med dessa i kroppen: Celcius!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

 
Här kan jag inte välja mellan vår eller sommar. Jag tyck om dom lik myck om man säger så. Båda har sina fördelar och skönheter. Våren med sina första solstrålar som nuddar sitt bleka skinn, värmen och ljuset som är på väg tillbaka, promenaderna på isen, skidturerna, grillning och så vidare. En helt underbar årstid som skjuter humöret till toppen. Sen har vi sommaren med sina härligheter. Sol, värme, dofter av grönt och allt roligt man hittar på. Så, ja, jag kan inte välja, därför väljer jag båda!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

 
Morfar, såklart. Kloka människa.

Dag 1 – Min dag.

Passande att ha den här rubriken just nu. För just nu är min dag inte den allra roligaste om jag säger så. Jag vaknade upp, gick på toa, gick och tog mig frukost, satt mig här vid datorn, kom på att nelson är i Töre så slipper gå ut, satt på morgonpasset i p3, surfar runt, dricker vatten, hostar och snorar, har en tanke på att jag vill träna är dock för trött och sjuk, låter radion vara på och lägger mig i sängen ett tag, åker på missions på storheden, kommer hem och hittar en överraskning som gjorde min dag, sen slurpar jag omkring här hemma och grubblar tills jag får åka till min kära Martina som ska bjuda på lyxmiddag. Fläskfilé!
 
 
Tänka sig, det här gjorde verkligen min dag! Elina, hur gulligt 
Vilka vänner jag har vid min sida, käraste ni!

Dag-för-dag-listan!

Dag 1 – Min dag.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 –  Något jag är beroende av.
Dag 5 – Någonting jag vill ha just nu.
Dag 6 – En bild från i somras.
Dag 7 – En bild på något du ser fram emot.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – En gammal bild på mig själv.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 –  En bild på några/någon som du alltid har roligt med
Dag 14 – Det här får mig att må bättre.
Dag 15 – Någon du umgås väldigt mycket med.
Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon.
Dag 17 – En bild som du aldrig lagt upp.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild som gör dig glad.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – En bild på någon du litar på
Dag 25 – Det här är jag dålig på.
Dag 26 - Det här är jag bra på.
Dag 27- Favoritrecept.
Dag 28En plats du vill till just nu.
Dag 29Ett ögonblick.
Dag 30 - 5 fakta om mig.

- Från en dag till en annan.

 
Ibland tar livet en oväntad riktning, ibland en helt oväntad väg.
Det är väl bara att börja kämpa sig uppåt och tillbaka?
 
"When life gives you a hundred reasons to cry,
show life that you have a thousand reasons to smile"