- Pepp!


- Slöardag

 
Jisses amalia så seg jag är i mina ben, dom väger ton och är ömma. Så jag segar omkring här hemma och pular på med lite allt möjligt. Typ ligger i soffan och kollar på dammsugaren som vill bli rastad. Plockar och lyssnar på morgonpasset i p3. Snacka om härliga människor det där är och dom får en alltid på gott humör! 
 
Idag blir det inte många knop. Kanske blir en svängom och kolla på när folk shoppar eller något. Just ja, är ju skidor på tv snart, kanske roar mig med det? Nä, jag vet inte, det blir en dag i lugnets tecken helt enkelt. Kanske träna ikväll, får se hur det är med formen. Nu ska jag nog ta och gör mig lite mellanmål, det blir nog en typ av sorbe som Martina visa mig igår. Sjukt gott!! Lägger upp bild och recept sen eller nå. Ha dé gott folk!

- Måsteståemotsuget

 
Idag har jag ett enormt sug efter choklad att det är galet. Nästan så att jag skulle kunna göra vad som helst för en pyttelitenlitenpytt chokladbit. Men jag ska banne mig hålla mig! Har nu klarat av två veckor utan slisk, det har inte varit lätt eftersom det varit en massa frestelser efter vägen, men jag har klarat det och ska klara ännu en vecka! 
 
Gårkvällen var trevlig med middag hos Emma med Lenita och Veronika. Maten var helt underbar! Vi satt och hade det mys och surra på innan klockan blev mycket och det var dags för sängen. Idag är det lördag, vilodag från träningen, och ikväll ska jag på hockey med mina kära. Luleå möter Skelefteå i Coop arena och det ska faktiskt bli roligt. Trevligt sällskap och allt, kan inte bli bättre. 
 
Nu ska jag och min käraste karl åka på storheden för att handla till middagen. Vi tänkte lyxa till det med bacon inlindand kyckling. Omnom! 

- Ännu en härlig dag på isen!

 
 
 
Även idag lyser solen över Luleå och även idag blev det en promenad på isen. Idag fick jag även sällskap av Sussi och Martina. Väldans trevligt! 

- Bra start på dagen

 
Idag bjuder Luleå upp från sin bästa sida och det har jag och Nelson tagit tillvara på. Härlig promenad på över en timme i strålande sol och -10. Måste ju bränna fläsk på någotvis nu då jag inte längre har något träningskort och det går faktiskt rätt bra måste jag säga. Igår kväll var jag även upp på ormberget och rastade av mina skidor, till min stora förvåning gick allt som på räls. Perfekt fäste och glid och jag matade av 7,5 km som om ingenting. Nä, där ljög jag, efteråt trodde jag att jag skulle ramla av pinnen. Men ack vilken känsla! Kändes som om jag klarade av ett vasalopp, typ så glad var jag. Tönt. 
 
Borde plugga lite idag, men finner ingen motivation till det som heter skola. Så jag funderar på vad jag istället skulle kunna hitta på. Storheden kanske behöver sig en träff. Jo just ja, angående ingenting och allt annat, thailands planeringen går verkligen framåt och det verkar som vår bästaste dektektiv Martina hittat det perfekta huset på Koh Lanta med egen liten pool och annat gottinamnam som man älskar. Så nu är vi på gång gällande detta och det känns som om det kommer ske på riktigt.
 
På tal om Thailand och stränder så hamnar man på bikini och kommer till mitt godisförbud, som även det går som på räls. Är inne på min andra vecka och ja, just nu känns det som om jag kommer förlänga det också. Det känns så bra att vara utan bara.
 
Oj, vilket positivt inlägg det här kom att bli till. Håll tillgodo som man brukar säga.

- En mycket trevlig utgång i fredags!

 
 
 

 
 
 
 
Äh det här med och ladda upp bilder vill inte fungera idag, men här är några från i fredags. Sjukt rolig kväll som gick alldeles för snabbt. Bilderna har jag snattat ifrån Martina. Tur att någon håller kvar det där med kamera.
 

- Det här med löparskor

Har ett sug efter att få springa av mig på bandet. Vill verkligen springa stadsmaran ju. Men ja, just nu är det bara drömmar. För med dom skorna jag har nu kommer jag aldrig klara det med. Skavsåren är nämligen kvar och jag har   nu provat allt. Martina har till och med lindat dom. Så ja, det är väl att köpa nya skor som är den enda utvägen. Martina och jag var på intersport igår och såg på lite skor och ja. Suck. Kommer aldrig ha råd ens. Så springa känns långt borta nu. Får väl nöja mig med spinning så länge då. 
 
Har precis landat här efter att jag pluggat lite och städat. Så nu ska jag invänta middagstid och sen åka till Stil för att avverka ett spinning/pump pass med min trogna träningskompis Martina. Får se vad min kropp säger om det. Känns som om en förkylning är på g.

-En sån där slö-slö-söndag.

 
Gårdagen hos Fia var mycket trevlig och vi tog igen en massa tid. Dock har vi insett att vi inte är så bra för varandra, varenda gång vi ses så unnar vi oss en massa. Inte bara lite, utan i stora mängder. Så igår åt vi nybaka bullar och annat fika, som sedan avrundades med en sväng på Coop där vi shoppade chips, ostbågar och cola. Fy på oss!
 
Dock har jag precis avverkat 1 timmes spinning och sedan en sväng på gymmet, så jag har inte tappat vettet helt utan jag är på gång fortfarande. Dock höll latmasken på att övervinna idag, det måste jag erkänna, men icke. Så skönt att jag övervann den även den här gången också. Just ja, nu har jag två veckors godisförbud. Kanske låter lite, men jag brukar alltid ha en dag där jag får unna mig lite gottà så det ska bli intressant hur det kommer gå. Men he ska gå. Pepp! Nä, nu ska jag kramas med min karl då han blir borta hela veckan. 

- underbara lördag!

 
Bra lördag. Känner mig som glad.
Nu åker jag mot världens bästa fialotta. Allt för länge sen man sågs.

- Just nu leker livet!

Ja fredag igen då. Först kan jag börja med det roliga...... tadaaaa..... jag klara tentan! Matte! Vg! Vad hände där liksom!? Jag som var helt säker på omtenta. Tror hon som rätta hade glömt ta på sig glasögonen eller liknande. Men va tusan, man tackar och bockar. Så nu har man mest troligt avverka sista tentan. Vilken känsla!! Fast... Nu är jag skyldig Martina 2 celcius eftersom vi slog ett vad. Nåja, det är det värt ;) 
 
Sen har jag tagit tag i att skriva in mig på vikarieförmedlingen också. Känns bra att få komma sig ut och arbeta, speciellt då vi har en kurs på distans nu också. Vilket kan betyda att man har en hel del dötid och hemma och uggla orkar jag inte göra. Så på torsdag nästa vecka ska jag på intervju och så. Hepp.
 
Just ja, vi har planerat in en resa. Dock inte ännu, men om ett år. Till Thailand med världens bästa tjejer. Lite som en examenspresent eller vad man kan kalla det. Som en sista stund tillsammans innan livet börjar på riktigt och ett avslut av utbildningen. Kommer bli sjukt härligt och vi funderar på att hyra oss ett hus i två veckor. Super!
 
Nä fy, jag orkar knappt hålla mina armar uppe och skriva. Har nämligen varit och träna, det blev lite längre och mer än vad jag tänkt. Det blev först 45 minuter indoor walking och sen råka jag hamna på 1 timmes bodypump efter. Så nu gott folk, kommer jag inte kunna gå på några dagar/veckor. Men det är det väl värt?! Jisses så peppande det är med bra instruktörer! Har insett att jag har ett problem med hur jag ska hinna med all träning jag vill gå på. Jag vill hinna åka skidor, gå på spinning, bodypump, core, sh'bam, indoor walking, zumba, crossfit, löpning och gymmet. Men var finns tiden till allt? Vilka problem.
 
Nu äta en sen middag och sen får jag se vad fredagen har att erbjuda. Imorgon åker jag till Töre och kramar om resenärerna som kommit hem från Cran Canaria.
Världens bästa mamma och mormor!