- En kväll i Umeå.


- Snart sommarlov, innan allvaret drar igång.

Woop woop! Var ett tag sen, men ja, har väl inte hänt så mycket sen sist. Praktiken är i gång, inne på sista veckan redan. Skönt, längtar tills på fredag då är det "sommarlov". I alla fall i en vecka innan jobbet för sommaren drar igång. Under den lediga vecka ska det hinnas med mycket. Först en tripp ner till Umeå och yran över helgen där det vankas roligheter med de bästa! Jag längtar. Sen till veckan blir det lite jobb här och där, sen resten av dagarna blir det till att sitta och skriva på rapporten. Så vet inte om det är mycket till en ledig vecka men. Gäller att ta till vara på den lilla tid man får.

Blir desto roligare då lönen trillar in på kontot. Hepp!

- Det blev träning....

En heldag på den nya praktiken = trött i bollen när man kommer hem. Landade i soffan och blev sömnig. Hade inte en enda tanke på att åka och träna då jag inte kom med på dagens spinning. Dock så blev Elin räddaren i nöden gällande dagens träning då hon skickade och fråga om vi skulle åka och rasta gymmet. Så fick det bli och jag släpa mitt arsle dit och duktig var vi! Träffade även på Emman där. Så ja, träningen blev väldans trevlig då man fick surra av sig med dessa två pärlor. Nu blir det dusch och soffan, imorgon är det en ny dag med nya tag. Sjukt skönt med fredag!!!

- Hur du än mår, vad du än gör, vakar din skyddsängel precis ovanför!


- Ännu en jobbar dag.

Jobbat idag och ja, det blir bara roligare och roligare ju mer man "lär" sig. Och som man brukar säga: man lär sig av sina misstag. haha. Passar in bra på mig idag kan jag säga. Nåja, dock så kommer jag inte få jobba på länge eftersom praktiken snart drar igång och håller på i två veckor. Men efter det drar jag igång på heltid, hela sommaren. Om jag nu får behålla jobbet vill säga ;) Har även vart en sväng på gymmet tillsammans med Emma. Duktigt att ta sig iväg fasten man var helt slut och bara ville slänga sig på soffan. Sen kan man nämna att jag längtar tills på fredag, då väntas festligheter!

- Lite bilder från gårdagen.Lite bilder ifrån gårkvällens partaj. Fördrink som var super, roliga spel och trevligt sällskap. Dagen idag har gått i lugnets tecken med flottmat, godis och surr. Har även sagt farväl av finaste Martina som åker hem till tenhult imorgon och blir hemma över sommaren. Sorgligt. Så tre månader, TRE månader, innan jag får träffa henne igen. Herrejisses så lång tid det är när man är van att se varandra dagligen. Men sånt är livet och tur är väl att det finns telefoner och annat så man kan hålla kontakt.


- Det vankas fest i piss-vädret.

Herre min ge vilket bajs väder, på ren svenska. Jag blir tröttare än tröttast, deppigare än deppigast och less på att det inte kan gå mot sommar och värme snart. Skippade träningen bara för att slippa gå ut i det här vädret, men kom precis på att jag ändå måste ge mig ut. Måste på systemet och inhandla kvällens dricka, för ikväll vankas det fest hos Martina. Det blir liksom en avskedsfest innan hon åker hem över sommaren. Tänka sig, hon kommer vara borta i flera månader innan man ser henne igen. Hur ska man klara sig?! Nä, vi får köra hårt ikväll och ta vara på det sista innan sommaren.

Ska även ta och försöka leta rätt på Marabou sommar då jag ändå ska på systemet.
För idag säger vädret att man får äta lite extra gotti.

- Om jag vore rik.

Dessa har jag länge gått och trånat efter. Jag blev kär vid första ögonkastet.
Men då är ju frågan hur jag ska ha råd med dom?! Ingen som är rik och kan köpa till mig?
Jag skulle bli överlycklig. Nä, nu ska jag drömma vidare och lägga mig på soffan.


- Jag behöver en paus, från allt!

Snacka om att jag är less på det mesta. Speciellt skolan och allt som hör den till. Uääkh, behöver verkligen sommar nu så man slipper allt ett tag. Tror det mesta behöver ett uppehåll liksom. Ladda batterierna.

- Valborg och första maj.