- Idag bär det av!

STRESS, STRESS OCH ÄNNU MER STRESS!

Klockan ett ska jag och familjen lämna Kalix kommun, för att ta oss till Kallax och sedan åka mot Teneriffa. Innan dess ska jag hinna med: fara till Kalix, lämna arbeten hot och dit, byta ut en lampa på EM för att sedan handla dom sista sakerna som jag behöver Ha med mig. Sen hem igen, packa till det sista i väskan för att sedan klappa igen skiten. Sen brukar det alltid vara något man glömmer, vilket betyder stress där också. Man kan säga att jag har fullt upp hela dagen. Min mage pallar inte sånt här. Och flyget gör ju det inte bättre. Kan man ju säga. Är så satans nervös över det att jag är tvungen springa på dass stup i kvarten. Min mage är orolig och behöver rastas. Vem fan uppfann flyget?

En sista sak innan jag lämnar er: Om nu planet störtar så är det loppis hemma hos mig på torsdag. Välkommen.

Hejdå gott folk. Så ses vi säkert, förhoppningsvis! Blöö vad nervös jag är!

- Om nio dagar åker jag.

Bara nio dagar kvar tills jag åker med fasmiljen till Tenneriffa. Dock vill jag inte! Inte det minsta.

- Dålig uppdatering.

Hej och go´dag.

Dålig uppdatering från min sida. Men jag har varken orkat eller haft tid till att sitta här.
Och nu har jag inte heller tid. Det är så att jag är hundvakt åt världens bästa hundar! : )
Nu är det promenad-dags. 

- Lets Dance ikväll!

Ikväll ska jag sitta bänkad framför tvn och se Lets Dance.
Håller tummarna, heja blondinbella! ;)

- Kommer jag att dö?

     "Flygolyckan på flygplatsen i Barajas utanför Madrid har hittills krävt 146 dödsoffe.
     Vittnen har berättat att de såg eldslågor slå ut från den vänstra motorn innan planet gled av startbanan.
     Vad som orsakade olyckan är oklart, men frågan är om den hade kunnat undvikas?
     Efter dödskraschen har det kommit flera rapporter om att ett antal olika Spanair-plan haft
     stora problem den senaste tiden."

Okej, det var ett tag det hände. Men ändå. Jag kommer dö!

- JAG ÄR GLADARE ÄN GLADAST.

Jag har fått svar.. Dock är jag jäkligt nervös nu!
Jag håller tummarna! :)

- Ringa uti sommarjobb redan nu?

Nu sitter jag och funderar på att ringa till skogsplanteringen och säga att jag jobbar i sommar! Så att man får en säker plats i gänget, typ. Tror dom att jag är desperat eller bara allmänt knäpp som ringer redan nu i januari? Jag får se om jag vågar eller helt enkelt skiter i det. Skulle dock behöva en säker plats!

- Minus tjugofyra och jag stannade hemma.

W - GOD MORGON! :) 

- Jag stannar hemma idag!

W - Emma. Du stiger upp nu! Du kan inte börja med att vara hemma! Stig upp!

- Nä. Jag vägrar. Vi kommer ändå inte göra något idag!

W - Det spelar ingen roll. Det är första dagen idag. Du måste komma! Vars är Niklas? Nu får han slita upp dig från sägnen. Emma. Vi skulle peppa varandra. UPP!

- Men från och med imorgon ska jag vara på skolan varje dag tills jag far utomlands! Så om jag stannar hemma idag, har du också en dag tillgodo att skolka. Säg åt Sanna P att jag försovit mig och less på livet.

W - Haha, jaja. Vi ses väl imorgon då.

Hmm, wiktoria är ganska lätt att övertala. Bara man nämner att hon också får skolka om jag får gör det. Nä, hon är duktigt. Jag for nästan på skolan idag, nästan. Dock var det lite för kallt ute och mina ögon kladdade. Hon är min "Emma-Vakna-Upp-Nu"- ängel. Hon är beest!

- Nu är det fixat!

Nu har jag ringt till Nordea och fixat mig ett litet sparkonto. Så från den första februari förs det över 1,500 kronor på det, vilket innebär att det bara kommer finnas ynka 500 kronor på mitt "slösande konto". Femhundra ynka kronor jag får använda!? Jag ska fasiken klara det! För när jag vet vad spar-pengarna går till, då klarar man allt! Hallelujah!

- NYÅRS BILDER!

Folket bör varnas för flottiga bilder. Läääskigt!


- Från och med nu....

Nu är det så gott folk att jag, Emma Olofsson, ska leva på endast 500 kronor varje månad fram till slutet av juni. Dom sparade pengarna ska jag använda till ett sött och efterlängtat köp. Det kommer bli svårt, men jag ska klara det!

- Badankor!

Okje, nu är jag less. Har suttit här ett längre tag i ett försök att hitta badankor jag kan beställa. Men när jag väl hittar några så är dom.... utklädda. Alltså inte riktiga badankor. Så nu undrar jag om det finns någon ank-nörd som råkar läsa min blogg och kan svara på vart jag kan hitta den perfekta ankan? :)

- Jag håller aldrig vad jag lovat?

Jag ber om ursäkt till er som vill se nå bilder från nyår igår. Det är mycket mitt egna fel, men ännu mer Maries fel. Det är liksom hon som har alla bilder. Hon var fotograf under kvällen, typ. Men bilderna kommer väl någon gång får vi hoppas. Ska även försöka komma mig för att ladda in alla bilderna från systemkameran, typ julbilder och sådant. Men det får bli en annan dag, för nu orkar jag inte.

Igår var det min födelsedag om någon nu missat det. Fick mig några skit snygga glas/muggar och pengar. Pengarna är använda och försvunna. Varit i Luleå idag och pengarna blåser liksom iväg, så nu är dom slutski. Dock hittade jag mig ett par skit snygga jeans som var välbehövliga, enligt mig själv. Sedan handlade jag mig lite nytt sminka osv. Äh, nog tjatat från mig. Nu ska jag och N beställa hem nå böcker från adlibris, om det nu heter så? Det är så att jag har fått något konstigt ha-begär när det gäller böcker. Dom är som fina, typ. Svammel, svammel. Nu går jag. Förlåt.
- Nitton år idag! Hallelujah.

Gårdagen blev bra och alla var glada. Nästan iaf ;) Nä, men det var trevligt. Drack och surrade runt. Sen vid tolv-slaget gick man ut för att se raketerna. Dock, i vanlig ordning, såg jag inga. I alla fall inga bra. haha.

Happ, nyårsdagen idag och det betyder att det är min födelsedag. Snart fyller man väl 30? Nä, nu ska jag inte vara sån. Har hunnit bakat tårta och öppnat presenter. De´ni! Vissa ligger säkert och sover hela dagen, men jag, jag är tusan uppe med tuppen.

Kommer nog bilder sen :)