- Lördagen betyder spinning.

I vanlig ordning börjar jag min lördagmorgon med en timmes spinning och idag fick jag även med mig käraste Martina, blir som roligare då man har med sig någon som också får plågas. Skönt spinningpass och svetten bara droppade. Ser nästan ut som att man duschat efteråt, inte så fräscht. Men ja rå int före!
 
Nu sitter jag och trycker ännu en tonfiskburk. Tanken var väl att åka till byn nu efter att jag tränat, men ändrande planer ser det ut som. Det blir nog att åka dit imorgon bitti istället. Ska kuta på några affärer med N och J, fixa det sista klapparna och ja, kolla på lite julpynt. Nej, jag har inte pyntat ännu. Har inte riktigt hunnit med det ännu, får se när det blir. Men snart ;) Är ju bara en vecka kvar till 1 december. En månad kvar till jul. Så det är lika bra att pynta nu så man hinner njuta lite innan det är över. Sen tycker jag att pyntet lyser upp tillvaron lite i detta piss väder. Fy fasiken hur det ser ut utomhus. Man blir verklligen inte på topp då man tittar ut.
 
Sen kan jag även nämna att det känns sjukt roligt med träningen, nu har man som börjat märka resultat både på flåset och kroppen. Har blivit liiiite fastare. höhö. Men långt kvar.

- Cardio cross.

Heppså å, så var det fredag ännu en gång...... Hjälp eller något. Jag hinner verkligen inte med! Har i alla fall börjat dagen med ett pass crossfit, och jag trodde helt seriöst att jag skulle avlida! Jisstanes vilken träning det där är. Rolig, men tung, super sjukt jobbigt. Ni som aldrig har varit på något sånt pass borde gå, det är en upplevelse i sig. Första gången kommer ni bli skräckslagna och inte vilja gå dit mer, men ge det en chans och få in det i era rutiner så kommer ni tillslut tycka om det.
 
Nu däremot sitter jag och gräver i mig en burk tonfisk, inte alls lika roligt det men. Med vatten går det att skölja ner. Ska strax försöka fixa till mitt face också för att sedan åka till stan. Vi ska gå på klappjakt. Dags att hitta dom perfekta julklapparna till mina kära :) Sedan blir det väl middag inne i stan också innan det blir bio, vi ska se den nya vampyr filmen. Inte för att jag är så stort fan av dom men, kan vara kul att se avslutningen. Och bio, det är alltid roligt.
 
Nej, sätta på ett ansikte var det. Hepp!
 

- Onödigt.

Då var tidsdagen snart över och ja, veckorna springer på i full fart som vanligt. Jisstanes. Slog mig just ner i soffan efter kvällens träning. Slut i kroppen och ja, härligt. Tryckt i mig lite kvarg också. Nä, ja, det här var väl onödigt. 

- Effektiv.

Ledig från skolan idag, väldigt ovanligt må jag säga....... haha. Har vaknat kring tio och satt mig här vid datorn och tog tag i en uppgift och ja, den blev klar. Snacka om effektiviteten var på topp. Känns som skönt att man börjat mata av med lite uppgifter så man kanske får ta ett långt och skönt jullov snart!
 
Nu däremot tog effektiviteten av igen och jag känner mig slö och rastlös. Funderar på vad jag kan ta och roa mig med då tvätten redan är gjort och så. Hade helst hoppas på att min älskade Femtio nyanser av mörker kommer idag, men så tur kan man väl inte ha. Jisses så jag längtar tills jag får fortsätta läsa. Första boken tog slut alldeles för snabbt, kunde verkligen inte sluta läsa. Den var så bra och den andra boken ska tydligen vara minst lika bra, om inte bättre. I hope! Kan tillägga att jag nog bara har läst ut två böcker i hela mitt liv, så dessa böcker är verkligen bra då jag knappt kan släppa boken.
 
Annars då, ja, nä, ska väl kika runt lite på internet innan jag försöker göra något vettigt utav den här dagen. Ikväll blir det i alla fall spinning och Sh'bam.
 

- Vassaste kniven?

Ja jisses. Jag och matte, vi är inte goda vänner. Har aldrig varit och kommer aldrig bli. Eller är det min hjärna som inte är vän med den. Skit samma. Vi håller i alla fall på med massa problemlösningar och jag har nu konstaterat att jag, Emma Olofsson, får priset i att vara sämst på detta. Som Niklas säger: dagis matte. Jajemen. Aja, jag är helt enkelt inte den vassaste kniven i lådan. Som vanligt.
 
Annars så, bara 12 dagar kvar tills det är 1 december. Tänka sig, då börjar äntligen mysteriet på greveholm! Måste ses. Men december betyder också en väldigt mysig och bra månad. Med massa julstämning, pynt, ljus, mys med nära och sånt där man tycker om. Har även bokat in en liten tripp ner till Jönköping den 11 december, sådär mitt i allt. Så då åker jag med Martina ner till hennes hemtrakter där vi ska jyra omkring i några dagar och ha allmänt mys! Hur roligt det ska bli att komma och se lite annat än den här staden. Det enda, pyttelilla, jätte läskiga problemet är att jag ska flyga hem, själv. Alldeles ensam! Brrr. Men får tänka att det är värt mödan då jag får ha ett par roliga dagar tillsammans med bästaste Martina.
 
Nu ska jag knalla iväg och göra lite annat nya, typ handla. Ska även iväg och hämta ut mitt paket med massa julprylar. Hoppas gardinerna är lika fina i verkligheten som på bild! Måste även köpa mig en celcius så man orkar med crossfiten. Måste verkligen träna hårt i veckan efter en dålig helg på mat och godisfronten. Huja! Nya och friska tag vettu.

- Tisdag och dess funderingar.

Hej å hå, kan det inte ta och bli december nu?! Jag är så sjukt sugen på att plocka fram alla mina tomtar och sånt som gömmer sig inne i förrådet. Det vill liksom ta och komma fram nu. Dock ska jag i alla fall hålla mig i två veckor till innan lådan plockas fram. Det kliar i fingrarna. Har även knåpat ihop en önskelista. Nu är det bara att hoppas tomten tycker jag varit snäll i år och kommer med några fina klappar. Nörd som jag är. En grinchen, fast tvärtom.
 
På tal om klappar och sånt där roligt så är tre fin paket på väg hem till mig. Ett paket från jotex....... med julsaker. Överraskade? Nä, men jag tyckte jag behövde göra en uppdatering bland julsakerna. Sen är ett paket från cdon på väg med boken femtio nyanser av honom, spännande. Den sägs vara beroendeframkallande. Detta kanske blir min första bok jag läser ut på över sju år. Hallelujah. Sen till det bästa paketet, från sportamore.se. Tre snygga träningslinnen. Hoppas dom är här på torsdag. ME like. Gör en lite mer pepp till träningen, som förövrigt går riktigt bra nu. Hepp...
 
Nu svider det i mina bruna. Dags att lägga sig i sängen med min karl. Han sover nog redan. Upp tidigt imorgon för att göra ett besök på gymmet innan skolan. Natti!
 
 

- vad som komma skall!

Ligger i soffan, utslagen som tusan. Har varit igång hela dagen och dagen i Piteå har varit super duper. Vardagslyx. Ätit god mat hos Elin, gått på stan och haft allmänt mysigt. Hittade även lite julklappar och en present till mamma. 
 
Imorgon och övermorgon blir också bra dagar.  För imorgon blir det fredagsmys hos Martina med henne, Tessan, Noah och Sussi. Blir hemmagjord pizza och en sväng på candycorner. Sen på lördag blir det heldag med mim käraste mor. Köpa julpynt, äta god middag och gå på bio. Bra helg!

-härliga dag!

Bra morgon med långpromenad i fint väder. Sånt här väder borde det alltid vara. Nu sitter jag, Martina, Tessan och Noah på bussen som ska ta oss till Piteå.  Ska försöka finna lite julklappar.  Är ju snart jul ;-)

- Tisdag.

Puh, det var verkligen kyligt ute. Har varit på promenad med grisen och ja, höll på att frysa bort tjockkinderna. Sen insåg jag att jag vill ha snö nu. Är less det här gråa och trista. Förhoppningsvis kommer det snart tyck man ju. Nu ska jag äta mig någon lunch och sen invänta Fialotta och Wille som kommer till L-town. Vi ska kuta på stan och göra lite ärenden och sen blir det tydligen leos. Ska bli intressant. 

- snälla tomten! dessa finns med på min önskelista.

Tränings byxor från Nike, finns att beställa på gymgrossisten.com

- Jag och rutiner.

hej å hå, det här med rutiner kan jag inte. Speciellt inte att hålla igång med inlägg här. Däremot försöker jag med att få tränigen som en rutin igen. Idag har man varit på crossfit, och ja, nära dööden upplevelse för mig och Martina. Hallelujah! Men nu efteråt är det underbart. Imorgon väntas det en ledig dag, ska försöka roa mig med en långpromenad med grisen, umgås med Fia och Wille som kommer till Luleåååå och på kvällen är det dags för spinning. Blir en härlig dag sådär mitt i veckan!
 
Nu ska jag försöka krypa iväg till sängen. Är verkligen helt slut!!!