Ett helvetes penicillin

Alltså den där medicinen jag fick igår, den går mig på nerverna. Jag lovar, jag mår inte bra av dom. Inte alls, rent ut sagt skit. Måste jag äta dom i 10 dagar frammåt. Dom kommer ta livet av mig, jag menar allvar. Hellre går jag med en infektion i kroppen än med dom här medicinerna. Mår mer dåligt av dom. Tungt... 

Just ja, nu är flyget ner till sthlm bokat. Åker på Torsdag kväll.

Har problem

Nu är jag jävligt less. Har värsta lätta övningen med sanna p. Och jag kan inte... Jag kan inte ens lite. Har skrivit en rubrik och alla andra nästan klar. Jag orkar inte med det här nå mer. Tyvärr så måste jag ju ha nå skriv problem och trög i skallen. Nu går jag :(
 

Man gör sina misstag

 Jag vill inte, jag tycker inte om den och jag vill få bort den. Jag vill inte ha den här hårfärgen. Ångrar mig nå så grymt att jag färgade mörkt. Usch. Hur kan man göra det ljust igen? Hjälp mig någon, snälla.


Lite snabbt så hära.

Har inte skrivit på länge, någon som saknat det?

Okej, sommaren är slut. Det är först synd. Gått så fort, jätte fort. Hösten är här och det är verkligen jätte kallt ute. Ska vintern redan komma i augusti? Skolan börjar på tisdag och jag tycker det ska bli riktigt roligt. Det för att jag saknar min klass. Har sagt det förut, och jag säger ännu en gång; Ni är så bra att jag saknar er :) Men i vanlig ordning kommer jag vara less efter 2 mån. Då är det samma gamla visa med mig och Vicky, KLAGA. Men det hör till. nu orkar jag inte mer idag.. Återkommer på någon..... hmmm vecka kanske. haha

Dagens fundering; Vad fan är det för fel på min cp stor tå?

Stockholm

Jajemen, jag landade igår kväll :) Nice. Sitter i lägenheten nu,  jag ska försöka roa mig med staden.. haha. Kommer dock virra omkring som en mupp. Jag kanske försvinner? Önska mig lycka till..

What I've Done

image105

Mischa har blivit brunett! :o Varför?
Vad tycker ni, bättre förr?

Man behöver inte veta allt?!

Helgerna går så himla fort! Och den helg som kommer, gud vad den kommer rusa iväg.  Nåja, helgens händelser har nog inte varit så stora. Men jag har varit på bröllop, min kusse har gift sig. Så det har ju som varit bra. Alla höll på sent in på natten med festandet. Kul! Speciellt danserna man fick se. Var ju som bara att hänga på.

bara 3 dagar kvar! Tjohoooo, emma längtar inte så lite.

You're everything

You calm the storms
And you give me rest
You hold me in your hands
You won't let me fall
You steal my heart
And you take my breath away
Would you take me in
Would you take me deeper, now

You're everything

Nu har jag bara fyra dagar kvar på dagis och sen flyger jag ner till stockholm.

Dagens

Under tiden vi åt mellis kom lilla Viktor med dagens, jag höll på att bryta ihop :)

V - Har han farit hem?
J - Vilken han?
V - Måååjnika...
J - Men det är ju en hon, inte en han!
V - hihi, ja, och hon har ingen snopp för hon har faktiskt tappat den.
J - Ehm.. okej, (håller sig för skratt)

Dom små liven är så söta, ibland!


Fobier och basillskräck, det har väl alla?

Eller?
Är det samma sak kanske?

Jag har fobier, och på tal om fobier kommer basillskräcken in. Är väl samma sak allt det där. Jag är verkligen fånig när det gäller detta och jag menar det. Tror det bara blir värre och värre för varje år. Ska det inte bli bättre? Ibland känns det som att jag måste söka hjälp. Mina vänner och familj vet nog hur jag är när jag fått något uti allt sånt där upp i skallen.. Då börja man tänka, är hon helt knäpp? 
Kom just och tänka på när vi var på folkhögs. Då jag, under en lektion, satt och irritera mig över någon som hade fastnat mellan tänderna. Satt samtidigt i en annan värld och omedvetet råkade jag stoppa in fingret i munnen, i ett försök att få bort biten. Nuddade tungan och fick en löjlig panik. Så jag sprang på toa och börja spotta för allt jag var värd. Normalt, jag vet att ni tycker det, men jag har inte kommit till det värsta riktigt än. Efter att jag kände mig klar med allt spottandet sprang jag till ett klassrum där mp2 var. Jag hade kommit på en plan, en bra plan. Jag gick fram till Marie och berätta om den hemskaste händelsen. Såklart kollade hon på mig som att; är du verkligen helt slut i huvudet. Fast jag undrar mest vad hon tänkte när denna fråga hoppade ur min mun; Ehm Marie, kan inte du också slicka på ditt pekfinger? Då skulle det kännas mycket bättre för mig. Snälla!
Det är bara en av alla sjuka situationer jag raffsa ihop under alla mina år. Och ni, tänk er att jag jobbar på ett dagis just nu! Omg. Mina händer är torrare än någonsin. Ni vet väl att små barn är som vandrande bakterie härdar? Usch. Dagis är nog inte min grej helt enkelt.

Hur är det med er när det gäller sånt här??


Grisligt söta,

image103

Får inte dessa grisar dig att le, så säg mig det?

Sommaren och jag, vi hör ihop!


Ta vara på tiden, det är bara så!

Nu är första jobbar veckan avklarad, har gått ganska okej, om man bortsker från några saker. haha. Så nu är det bara att ladda inför nästa vecka. Jag menar, så jag orkar. Har varit helt död efter jobbet och det varje dag. Hojja. Nåja, ska börja göra mig i ordning så att jag får se ut lite mer levande ´än död.

Äh, nu måste jag röra mig vidare, luleåkalaset väntar :)  

Vi stryker det där med "perfekt"

Ja som skrivet på rubriken "vi strycker det där med perfekt". Kanske dom två första dagarna har gått bra på dagis. Men som vanligt händer det något och man bara jaha, det är så typiskt. Typiskt typiskt typiskt. Bara för att jag hatar det, bara för att jag börjat jobba och precis denna vecka. Allt är så typiskt. Men jag hade några onda aningar om att jag skulle ha en sån otur. Äh, är väl bara att sitta här och trycka i mig blåbärssoppa och försöka hoppas. Det jag vill komma fram till är att det är typiskt och att jag HATAR det. Jag tror ni vet det. 

och nu när jag lika håller på så kan jag strö lite salt i såren; snart flyttar anders och min hals stryker snart med.

dagens blogg = negativ, jag vet. Förlåt.